Пуснаха три нови автомобила с марката БМВ Спортната елегантност разкрива на пръв поглед големия потенциал, който се крие в новото БМВ - серия 3 купе и кабрио, правейки ги до еднаква степен превъзхождащи атлети на пътя. Предницата на новото БМВ - серия 3 купе и БМВ - серия 3 кабрио, насочва спортния дух натам, накъдето се изживява: на пътя. В сравнение с предишните модели стъпката е разширена, което значително увеличава спортното присъствие на автомобилите.

Хоризонталните линии подчертават ширината на новите БМВ - серия 3 купе и кабрио и намаляват оптичната височина на задницата. Това засилва пътната ориентация. Автомобилите изглеждат значително по-мощни. Стилен интериор, ориентиран към удобството на водача, впечатляващ с високо качество и лукс. Серията отговаря на изискванията на младите хора и хората с младежки дух, които не желаят да правят компромис нито с пъргавината на автомобила, нито с неговата функционалност, лукс и елегантност.

Новото БМВ - серия 5 "Седан" е истинско творение на изкуство и впечатлява с изключителен дизайн и харизматичен характер  дължащи се на хармоничните, точни, взаимоопределящи се пропорции. Късите надвеси отпред, дългия капак на двигателя, линията на покрива както на купето и дългото междуосие предават на автомобила елегантно и същевременно динамично изражение. По този начин серията олицетворява идеално философията на БМВ, че един автомобил трябва да изразява възможностите, които притежава.

Вътрешния дизайн е хармоничен, луксозен с усещане за много комфорт и прецизност. Кокпита е изработен като костюм по мярка. В модерния му дизайн всичко е насочено към високите изисквания на водача и неговия спътник. Типичната за БМВ насоченост към водача с оптимално разположени инструменти и интуитивно ползване веднага ви дава познатото усещане и обещава истинска радост от шофирането.

Интериорът показва баланс между функционалност, елегантност, комфорт и спортен дух. Комбинирането на заинтригуващи линии и хоризонтални плоскости отличава модерния интериор на БМВ - серия 5 "Седан". Издължените черти на арматурното табло продължават през страничните плоскости към задната част на автомобила и предизвикват по този начин едно хармонично усещане за пространство у всички пътници. Високо качествените материали и детайлната изработка допълват общото впечатление и ви карат да се чувствате добре навсякъде в БМВ - серия 5.

Представител на марката БМВ за Бургас и региона е "Бова кар".