zodiac_picture_images_432129685

zodiac_picture_images_432129685

Раци - покажете, на какво сте способни

социален. Контролът над емоциите е най-важното нещо, за което трябва да следим след новолунието. Моментът е добър за подреждане на мислите и претворяването им в дела. Време за “Посаждане“ на желания, но реални и добре обмислени. Кардиналните знаци - Овен, Рак, Козирог и Везни остават под напрежение.  Останалите знаци от зодиака също ще преминат през изпитание. Марс и Плутон остават ретроградни и ще напрягат всички знаци. Новостите са забранени. Не сменяйте работата, жилището си. Въздържайте се от  покупки и медицински интервенции, освен ако не е крайно наложително. По възможност отложете женитби, разводи и пътувания. Следете за здравето си  тази седмица и седмица по-късно. Повлияна ще бъде сърдечно-съдовата система, кръвното налягане и не на последно място психиката. Силовите спортове са забранени. Чувствата за тревожност, безпричинно безпокойство и паника ще ни съпровождат почти непрекъснато. Объркани мисли и неадекватни решения ще внесат смут в работните процеси. Избягвайте шумни места. Преминете към диетичен режим на хранене. Сънищата ще са зрелищни и показателни за вътрешното ни състояние.

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

Овни, следете за репутацията и за личния си живот. Дълбоко пазени тайни, могат да излязат на показ. Здравето на Телците може да ги изненада, но общата прогноза принципно е добра. Ентусиазъм и отлично настроение ще имате през целия месец. Близнаците ще бъдат успешни, там където има публика и се лее реч. Ще намерят и нови подходи за разрешаване на стари проблеми. За Раците април ще мине в съмнения. Без рискове, само с дълбокообмислени ходове ще е по-безболезнен периода за вас. Лъвовете ще пренареждат приоритетите си. Освен с ум, ще действат и с обаяние. Девите, ако загърбят вродената си нерешителност и срамежливост, ще бъдат първенци. Стрелата на Амур така ще ги прониже, право в сърцето, даряваща им любовно опиянение. Везните, ако играят по правилата, ще излязат от задънената улица в бизнеса. В края на месеца да следят за здравето си. Скорпионите да забравят за всякакви инвестиции. Да не вземат и да не дават пари назаем. Активност при Стрелците - бизнес пътуване, разработване на нови проекти. Очаквайте и приходи от стара работа. Самотните Козирози ще ги вълнуват любовни мисли. Останалите да контролират емоцията, за да не усложнят здравословното си състояние. Ниско самочувствие ще се наблюдава у Водолеите. Да се пазят от интриги, за да не пострада името им. Рибите ще се занимават с близки роднини и съседи през целия месец. Не вярвайте на всяка дума, за да не станете жертва на измама.

 

 

 

 

 

Всички знаци да бъдат крайно внимателни на 28-29-ти април!

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 28.04-04.05, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, ще ви обземат много силни чувства. Повече ще раздавате, отколкото ще получавате. Интересна новина, свързана със заем или някаква предишна помощ още повече ще ви зарадва. У дома не обръщайте внимание на клюки по ваш и на семейството ви адрес. Информацията е объркана и подвеждаща. Разчитайте на интуицията си.

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, ще се разбирате с хората почти без думи. Обнадеждаващи са и преговорите в бизнеса, където нова информация ще хвърли светлина върху предишни неясни проекти. Единственото, което се иска от вас е да бъдете справедливи и правилно да се разпореждате с финансовите средства, вашите и чуждите.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, започвате дните си с безпокойство за недовършена работа и с чувството, че дължите някому нещо. Изчистете тази мисъл от главата си, защото ви предстоят нелеки задачи, които обаче не бива никак да ви плашат. Напротив удовлетворението ще настъпи в петък вечер. Ако се оставите чувствата да ви владеят, конфликтът няма да ви се размине.

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, покажете на всички, на какво сте способни. Говорете на глас за мнението си, за чувствата си. Не заравяйте главата си, а напротив - гордо я вдигнете и ще видите резултата. Колкото и да ви мислят за странна птица, вършете си работата и не обръщайте внимание на шушукания. Не си струва да разваляте комфорта си, заради недоброжелатели.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, отлично време за помирение с близките и с колегите. Организаторските ви таланти нарастват, дар словото също, така че организирайте, събирайте. Отдавна никой не ви е виждал в такава светлина. Ако ви се прииска да пофлиртувате, давайте, може да прерасне в романтична връзка.

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, ще пътуват и резултатите от това ще са прекрасни. Дали служебни или лични пътешествия, все ще е отлично. Не се тревожете, ако не се харесате на всички, особено на началници, които все ще си намерят повод да ви предизвикат. В отговор вашето настроение нацяло ще ги обърка. Тези, които е трябвало да ви забележат, са го направили.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, очакват ви парични постъпления. Разумно ги разпределяйтенай - вече семейния бюджет, защото периодът ви за отпускане в харченето още не е настъпил. Тъкмо обратното. Прибирайте за тежки дни. На работното място, погледите са вперени във вас. Не се възгордявайте и не изкривявайте информацията достигаща до вас.

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, ще бъдат философите на седмицата. Ще поучават, ще обучават и ще им се получава. Слушатели ще се намерят, но и критици също. Парични постъпления се очакват и при вас, само че за разлика от Везните, вие ще раздавате щедро - за подаръци, за помощи. Това ще ви прави щастливи.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, ще работят със задгранични партньори. Ако си изиграете добре картите, договорите, които ще сключите ще са доходоносни за дълго време напред. Ако самочувствието ви се покачи, дотолкова, че премине в надменност, загубите ви ще са големи. В семейството се дръжте като зрели хора, а не като деца.

 

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, ще получите пподкрепление. Откъдето не очаквате, оттам ще ви съдействат. Използвайте периода наистина да си подредите нещата за месеци напред. Раздразнението, което изпитвате към някои колеги ще продължи. Е, не всички са работохолици като вас. По възможност се обградете с хора, на които наистина им се работи и ще постигнете вътрешно спокойствие.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, от вас ще търсят помощ, съмишленичество, услуги. Не отказвайте на никого, даже и да се претоварите психически. Скоро, след един-два месеца ще ви върнат услугата. Преговори и служебните задачи обаче ще вървят трудно. Това не е по ваша вина, а касае компетентността на колегите ви.

 

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, отново се отпускате, но не е на добро. Шесто чувство, интуиция на това залагате, но този път ще се окажате подведени. Нещо в работата не е по вкуса ви, но за напускане изобщо не си и помисляйте. Ще сгрешите. Хората ви харесват, началниците също, а вие вървите против волята си. Идеите, които са в главата ви към момента са противополжни на принципите ви.