Hororskop2

Hororskop2

Раци - сдържайте емоциите си

Мрачните мисли постепенно ще изчезват. Нека всеки се пребори със собствената си мания за величие. Планетите обещават обновление. Харчете пестеливо. Инвестирайте! Уязвими ще са ставите и кожата. Правете разтоварващи диети.

Какво ви очаква през седмицата 16-22.09, според астроложката Джована. 

 

 

През септември, Овните да не мързелуват, Телците да са повече послушни, Близнаците да не са пасивни, а Раците да внесат порядък в делата си. Лъвовете да си дадат сметка, какво впечатление правят на околните. Девите ще разберат, че всичко от което са бягали ще им се изпречи на пътя. Везните ще си дадат отчет, къде са и накъде вървят. Скорпионите ще се пренесат в света на илюзиите, а Стрелците ще бъдат докоснати от вятъра на промяната и ще повишат жизнения си стандарт. Козирозите ще се погледнат с "чужди" очи и ще станат по-обективни. Водолеите ще са самостоятелни. Помощ ще имат, но само в критични ситуации. Пред Рибите се откриват нови перспективи.                                                

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета - Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Овни, ще бъдете непостоянни, нетърпеливи и раздразнителни. Мъчите се да живеете, като завоювате света. Всичко правите бързо, а ако не се получи, излизате извън кожата си. Не хабете нерви за дреболии. Ако срещите ви се провалят, ако останете неразбрани, превключете на друга вълна. Свършете нещо друго, което да отвлече вниманието ви в друга посока.

 

 

СЪВЕТ - Опитайте с всякакви средства да снемете стреса от себе си.

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

Телци, седмицата е наситена с разнообразни събития и суета. Няма да е много лесно да се справите. Постарайте се да протегнете ръка на близки и приятели. Очертават се интересни пътувания и нови запознанства. Семейните проблеми ще се разрешават незабележимо и без усилия. Вторник - сряда ви очаква среща с ръководството, от която ще имате полза. Интуицията ще ви помогне да избегнете сложна ситуация в края на седмицата.

 

 

СЪВЕТ - Почивните дни посветете на семейството.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета -  Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

Близнаци, пред вас се очертава ръст в кариерата и постижение на цели, особено при тези, които се занимават с творчество. Ще творите за радост на околните. Не се съмнявайте в партньорите си. Искрени са и можете да им разчитате. Постарайте се да изпълнявате до край обещанията си, в противен случай рискувате да се изпокарате с много народ. Звездите отново ви посочват да се възползвате от задгранични партньори за бизнес. В края на седмицата някаква информация ще ви разочарова.

 

 

СЪВЕТ - Почивните дни разрешете проблемите в семейството.

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, работите ще тръгнат в правия път, но проблемите все още ще напомнят за себе си. Вторник - сряда активно действайте и застанете зад интересите си. С воля показвайте на обкръжаващите своята самостоятелност. Напрежението няма да ви отмине и още в четвъртък ще го усетите. Бъдете умерени и сдържайте емоцията.

 

 

СЪВЕТ - Мъдростта е вашият коз.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, задават се служебни командировки или пък семейни пътувания за тези, които са в отпуск. Противопоказно е всякакво бързане, за да не изпаднете в нервни изблици. Работете избирателно, а у дома довършете започнатото. Изоставили сте куп битови задачки.

 

 

 

СЪВЕТ - Почивните дни задължително прекарайте извън града.

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

 

Деви, ще вземате бързи решения в умението си да сплотите колектива. Придържайте се само към това. Не се опитвайте да трошите главата си. Енергичността ви ще ви помогне да се справите с натрупаната работа от ваши колеги. Насочете вниманието си към най-главното. Не се разтакавайте излишно. Инициативата ви няма да остане незабелязана.

 

 

 

СЪВЕТ - Семеен проблем ще напомни, че е време да го разрешите.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

 

Везни, за да мине седмицата ви спокойно, постарайте се да избягвате отвлечени разговори и спорове с колеги, познати, даже и да засегнат професионалната ви компетентност. Очакват се трудности при работещите Везни. Не се поддавайте на интриги, не обръщайте внимание на завистници. Действайте прилажно и самостоятелно.

 

 

 

СЪВЕТ - Не се плашете от промените в личния живот. Всичко е за добро.

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

 

Скорпиони, предстоят ви промени в професионален план. Вашите цели и планове ще бъдат подложени на проверка, а вие на издръжливост. Ще се търсят доказателства за достоверност. Към вас ще има изисквания, които може да прераснат в конфликт с колеги или началници. У дома, децата ще доставят голяма радост.

 

 

СЪВЕТ - Вземете под внимание съветите на по-старите от вас.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, благодарение на партньори или високи покровители ще осъществите и най-дръзките си идеи и ще увеличите благосъстоянието си. Късметът ще е с вас във всяко начинание. Вторник - сряда очаквайте интересни промени в професионален план.

 

 

 

СЪВЕТ - Избягвайте семейните конфликти с по-възрастни роднини.

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

 

Козирози, наяве ще излезе някаква измама или най-малкото някое неспазено обещание към вас. Не си струва да се ядосвате и да го правите достояние за всички. Бъдете внимателни от сряда нататък с прякото ръководство. Помнете, че критиката е градивна, само ако е конструктивна.

 

 

 

СЪВЕТ - Почивните дни избягвайте пътуванията.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

 

Водолеи, на успех ще се радвате само, ако се усъвършенствате и прилагате наученото на практика. Ако целите ви са реалистични, даже и началството ще ви помогне да ги реализирате. Ще сте много чувсвителни към мнението на околните. Имате нужда от търпение. Всяка информация, постъпваща всеки час проверявайте щателно.

 

 

 

СЪВЕТ - В петък бъдете внимателни в общуването с приятели, колеги, познати.

 

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

 

 

Риби, за да не вземе връх емоцията, покажете, че владеете положението. Отново съпреживявате за няма и нищо. Това води до грешно поведение, което ако не поправите ще ви образува камара от проблеми. Най-малкото от това се нуждаете в момента.

 

 

 

СЪВЕТ - Освободете чувствата. Обичайте и ще бъдете обичани.