astrology2

astrology2

Риби - разгледайте проблемите един по един

Довършете минали задачи, но не се захващайте с нови. Не си струва да хабите енергия за дребни неща. За големите проекти не е дошло време. Пазете се от вируси и обърнете внимание на белите дробове. Идеално време да си починете от всякакви ангажименти. Борбата за място под слънцето при Раците ще продължава. Отново ще ви се налага да се доказвате на работното място и у дома. Даже и да не ви се получава, опасявам се, че няма да отстъпите. Нервната система може да имитира сърдечно-съдови крампи. Наситен със събития юли ще радва Лъвовете. Не се самозабравяйте обаче, а стиковайте делата си. Има известна неразбория в заетостта ви и е време да я подредите. В никакъв случай не изпадайте в ленност. Избягвайте физическо натоварване. Възможни са проблеми кръст и гръбначен стълб. Много събития ще имат Девите и те ще бъдат главните герои. Промени ще има, за ваше добро е. Всички планове ще ви бъдат изпълнени, стига да не надхвърлят възможностите ви. Уязвими са бъбреците. Повече течности и движение са препоръчителни. Напрежението при Везните ще продължи. И в личен, и в професионален план ще се налага да правите избор. В ситуации под преса задължително разглеждайте детайлно всеки вариант преди да вземете окончателно решение. Това ще се отрази на отделителната система. Препоръчвам менюто ви да е предимно от плодове и зеленчуци. Скорпион - ако не гледате в чуждата чиния и ако не проявявате излишно любопитство, месецът ще мине без напрежение. Работете колективно и използвайте чуждия потенциал. Здравето ви е стабилно. Моментът е подходящ за отказване от вредни навици. Стрелците няма да усетят как ще мине времето. В края на месеца ще имат доста работа с далечни или чуждестранни партньори. През останалото време ще почиват някои ще пътешестват. Алергичните прояви и проблемите с кожата идват от затруднената работа на бъбреците. Козирозите ще действат на няколко фронта едновременно. Стари, недовършени неща ще се преплитат с нови запознанства и ангажименти. Тичането ще бъде голямо и то в името на кариерата. Пазете енергията си. Препоръчвам ви повече сън. Общата отпадналост може да провокира болежки. Плановете на Водолеите може да се провалят в последния момент. Планирана работа или почивка може да бъде заместена с лични дела. На работното място ще срещат неразбиране, възможна е и загуба на документи. Към края на месеца Венера ще им помогне да се избавят от проблемите. Бъбреци и черен дроб трябва да изчистят с диетичен режим на хранене. Ако Рибите са решителни, ще им се даде кардинална промяна и в личен, и в делови план. Ще изпитват страхове от новото, но съдбата им прави подарък и ако не го приемат, есента ще се върнат в изходна позиция. Здравето е стабилно. Периодът е подходящ за козметични процедури.

 

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 13-19.07, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

Седмицата е благоприятна за търговците. Почти всеки ден ще се налага да отстоявате принципите си и да доказвате правотата си. Сдържайте гнева си, за да ви се получат сделките. Печалбата ще е добра, стига естествено да не прибързвате  в нищо. В личен план - тенденциите са повече от романтични. Единствено семейните ще имат тежки разговори с деца.

 

 

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

 

Излизате на преден план. Забелязват ви. Очаквайте награда – материална или морална от началство. С новите задачи ще ви е малко трудно, защото ще изискват от вас целият ви потенциал от обща култура и знания. У дома всички разговори ще протичат така, както вие желаете, само с деца или по-млади роднини не влизайте в спорове, колкото и да ви се противят.

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

Майските близнаци също излизат едни гърди пред юнските. Творческият им заряд е повишен и резултатите са обнадеждаващи. Юнските имат още дилеми за разрешаване и им препоръчвам да се доверят на седмото си чувство, а не на обкръжението си. Дамите имат срещи, които нищо чудно да прераснат в нови романтични преживявания. На мъжете ще им провърви в търговията. Хубави новини отдалеч още повече ще покачват настроението им.

 

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

Работата ви ще върви гладко. Финансово сте стабилни. Новите договорености също ще ви донесат печалба, но това не ви прави щастливи. У дома имате проблеми, при несемейните връзката или липсата на такава ви натъжава. Свалете малко летвата и не изисквайте прекалено от партньора. Самото ви настроение е послание за конфликт, който може да бъде избегнат с една усмивка само. Бъдете внимателни, защото думите ви режат като с нож.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

 

На Лъвовете няма да им върви тази седмица. Енергийният потенциал е нисък, ангажиментите много. Опитвате да дадете всичко от себе си, но получавате недоволство от страна на колеги и висшестоящи. Избягвайте доколкото е възможно разговори с началници, за да не влошите повече ситуацията. В личен план, провокациите съвсем ви дисбалансират и резултатът е недоразумения от всякакво естество.

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Отново ще ви се налага да убеждавате, да стоите зад думата си и да се доказвате. Отстоявайте докрай позициите си. Опитват да изземат някои ваши функции, за които сте дали доста от времето си и същевременно да ви натоварят с нови отговорности. Инвестициите ви са забранени, за да не пострадате финансово. В личен план, дамите имат ново увлечение, което променя начинът им на живот. Мъжете ги чака основно работа.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Тенденцията от миналата седмица се засилва при Везните. И в контакти, и в срещи негативното влияние на планетите ще ви напряга. Информацията, която достига до вас е объркана, има вероятност и да е неистинска. Двоумите се повече от всякога, защото разчитат на вас, а вие се чувствате като на кръстопът. В личен план се доверете на интуицията си, за да избегнете караниците у дома.

 

 

 

Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!Skorpion_2015

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

Вървите напред. Ако преглътнете гордостта и самолюбието си, ще получите и уважение, и бонус на работното място. Всякакви дреболии не бива да ви ядосват. Опитайте да се надсмивате над дребното в живота и ще изкачите още една стълба в затвърждаването на авторитета си. В личен план се появяват недоброжелатели или хора, които ви завиждат за постиженията. По философски се отървете от тях.

 

 

Strelec_2015Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

"Прегаряне" е думата при Стрелците. Сякаш никой не ви чува, нито ви вижда. Здравето ви е застрашено. Потърсете специалист задължително. Нервната система имитира заболявания, но на сърдечно-съдовата трябва да обърнете внимание. Отложете срещите, почивайте повече. В личен план, близките ви се опитват да ви помогнат, но ги отхвърляте. Извинете поведението им, което ви е докарало обида преди. По този начин ще намерите вътрешен покой.

 

 

 

Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!Kozirog_2015

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

 

Настоявайте на своето. Не отстъпвайте и крачка назад. Имате вече своя завоювана територия и ако се отпуснете, трудно ще преглътнете загубите. Конкуренцията ви диша във врата, пазете идеите си и внимавайте за интелектуални кражби. В личен план мъжете ще са по-активни от дамите, даже настъпателни. Дамите Козирог имат мимолетни влечения, които към момента наистина са им потребни чисто емоционално.

 

 

Vodoley_2015Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

Имате предложения за сътрудничество или някакво разширение. Приемете го като допълнителен доход, който ви е необходим в момента. Интуицията ви работи здраво и може да се каже, че виждате бъдещето. Семейните да избягват всякакви разговори за имоти или вложения. Необвързаните да не се главозамайват от всяка покана, която получават, а напротив - първо осмисляне, после среща.

 

 

 

Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!Ribi_2015

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

 

Липсва ви концентрация Риби! Един ден ще се скъсвате от работа, друг - буквално ще гледате в една точка. Нещо в личния ви живот ви напряга, неудовлетворени сте, дали от връзка или от отношение и това рефлектира върху основните ви работни задължения. Опитайте да разделите професионалното от личното. Разделете проблемите и ги разглеждайте един по един, а не вкупом. Не търсете съмишленици и не доверявайте нищо на никого.