astrology2

astrology2

Риби - ще срещнете бъдещата си половинка

ретроградността на Венера и Меркурий, Марс може да повлияе пагубно при тези, които все още са в депресивни състояния, отчаяния и самосъжаления. Най-засегнати от промените ще са кардиналните знаци - Овен, Рак, Козирог и разбира се Везни. Ретрограден Марс във Везни не се чувства комфортно, по-скоро е бунтар. Съветът ми е да се оттеглим от сцената, да вложим много повече такт и дипломатичност в партньорството. Да запазим добрия тон, колкото и да ни се иска да сменим статуквото, да счупим всичко старо и морално остаряло. Избягвайте шумни компании или там, където има голямо струпване на хора. Венера е балансирана, но Марс ще налива доста масло в огъня, искайки да я превърне в същински Овен.

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

Овните да не прекаляват с ентусиазма и да помнят - всичко с мярка. Звездите ще окуражават Телците, само ако следват посоката си и не се откланят от нея. Близнаците да обърнат внимание на това, какво имат като ресурс и да работят върху подобряването му, а не да го търсят навън, като призрак. Раците ще попадат в заплетени, тъпи ситуации. Помнете - няма случайности. Така ще е, докато спрете да бързате незнайно за къде. Лъвовете ги очакват всякакви изненади, които обаче по никакъв начин няма да повлияят на живота им. Девите ще вземат крайни решения, което ще е странно, но пък е наложително. Везните ще осъзнават нуждата от промяна, но решението каква да е тя, няма да бъде взето. Скорпионите да не бързат да изпреварват събитията. Да се пазят от разсеяност и разпиляност. Много динамика очаква Стрелците, което ще се отрази, както на душевното им спокойствие, така и на външното им поведение. Козирозите ще са доста уверени в силите си и ще напредват с мисълта - сега или никога. На Водолеите ще се наложи да действат на няколко фронта, да бъдат на няколко места едновременно. Рибите отдавна чакат промени. Сега им се дават. Най-добре ще бъде да се захванат с учене на нещо ново.

 

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 17-23.03, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, ще потънете в битовизми още в понеделник. Родителите Овни ще имат грижи с децата си. Ще се появят неочаквани разходи. Съветвам ви, даже и да ви е пълен джоба, да не харчите излишно. В работата премисляйте ангажиментите си. Не действайте със замах, колкото и Марс да ви принуждава да го правите. Уикендът бъдете предпазливи. Останете си у дома. Не канете и не ходете на гости.

 

 

 

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, ще ви вълнуват финансови въпроси. Седнете и направете разчет, прегледайте документите и се опитайте да предвидите бъдещата ситуация трезво до четвъртък. Сами ще се уверите, че няма от какво да се притеснявате, но това ще стане по-нататък. Ако се появят излишни притеснения, можете да разчитате на партньора си. Вечерите не ви съветвам да посещавате многолюдни места и шумни компании.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, няма да е от хубавите ви седмици. В понеделник не се захващайте с нищо. Така и така ще изпадва от ръцете ви. Ще бъдете подложени на чуждо влияние, което ще доведе до нежелание за работа , а това пък до разсеяност във всичко. Разговорите също трудно ще вървят, по-скоро ще останете неразбрани. Не се впускайте в спекулативни, хазартни игри.

 

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, лунният понеделник и Марсовият вторник ще ви подтикнат към неуместни харчове. Тази разточителност ще обърка плановете ви занапред, но имало е да става и ще стане. Единствените, които могат да ви повлияят за добро е партньорът ви или децата ви. От петък енергията ви се преобръща и уикендът може да усещате смазваща умора.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, с голяма доза мнителност и подозрителност ще стартирате семицата. Това ще е до сряда. Активни сте, енергични сте, но подозирате околните в лъжа или в заговори против вас. Спокойно. От четвъртък обстановката се мени и постигате даже споразумение с ръководството и с партньорите.

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, очакват ви трансформиращи промени. Най-вече тези с Марс на асцендента. Интересното е, че тези промени ще ви сварят неподготвени. Съветвам ви до вторник да не се захващате с важни дела, а да се усамотите, да наберете сили. Тези, които имат възможност даже да си останат вкъщи. Още в сряда вашият покровител Меркурий ще ви напомни, че не ви е изоставил.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, залива ви вълна на радост и още в понеделник се чудите на себе си. Чувствате се приповдигнати, щастливи, волни. Светът ви се струва прекрасен. Марс си играе с вас, но какво пък не е лошо отвреме навреме да му отпуснете края. Само овладявайте импулсните харчове в непотребни покупки. Петък вечер ще започнете да идвате на себе си, възможно е да ви изскочи спешна работа. Резултатът ще е добър.

 

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, ако имате семеен бизнес, периодът е подходящ за разширяването му. Ако обаче сте нает служител, не предприемайте рискови начинания общо взето до петък т.е дните ви не са за самостоятелна делова активност. Идва момент на преструктуриране при вас, но от капиталовложения се въздържайте. Общуването с приятели, познати, близки ще е на висота.

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, отдалечете се малко от работата и се опитайте да не мислите постоянно по материални въпроси. Седмицата ви е ленива. На моменти ще се размечтавате за грандиозни неща и точно заради това, по-добре е да се оставите малко на течението. Понеделник и вторник ще мените и настроението си и мнението си. От сряда гледайте да не се подведете в рисковани начинания и да изгубите много пари.

 

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, с нетърпение започвате седмицата си. Искате да въведете ред в делата си още рано-рано. Понеделник и вторник не го правете. Подредете задачите за сряда нататък. Обърнете внимание и на дома си. По-скоро там хвърлете усилията си за ред. В петък има вероятност да се срещнете с позабравени от вас хора и да научите неща, които са ви убягвали или са били скривани от вас.

 

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, още в понеделник Луната ще ви провокира да обърнете внимание на здравето си. Започнете диета, коригирайте калориите, които приемате. Закалителните водни процедури също много ще ви помогнат. Измъкнете се от състоянията на безпомощност, които ви докарват депресии и естествено всичко се отразява на външния ви вид.

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, самотните от вас да не си стоят вкъщи, а да се срещат с хора. Препоръчвам културномасови мероприятия, където може де срещнат бъдещата си половинка. "Заетите" Риби да не обръщат толкова голямо внимание на финансовите въпроси, защото така и така няма да могат да ги разрешат сами. Спорове и налагане на мнения е меко казано неуместно в този период. Предстоящите срещи проведете в сряда.