Hor4

Hor4

Риби - стари приятелства ще се възобновят

взаимоотношения. В любовта намесата на Нептун може да ви тласне към избор на неподходящ партньор. В работата – внимавайте, какво и с кого споделяте, за да не ви разнесат наляво-надясно. Раците ще провеждат серозни разговори с роднини. В любовта ще проявяват егоизъм в чувствата си, а на работа ще бъдат обезверени. Това е от Луната, която също ще ги кара да харчат повече от обикновено. Лъвовете да внимават по време на Лунното и Слънчевото затъмнение, с какви хора се запознават, за да не се разочароват. Да не избързват в нищо. В любовта да сдържат хапливите забележеки, а в офиса да отложат вземането на важни решеия. Планетите ще напрягат и Девите. Ще им се иска да избягат, да се скрият. В работата да очакват ново предложение, но да го подписват другия месец. Венера ще им донесе любов към края на октомври. Везните ще ги търсят за помощ. Да не отказват. В работата - аспектите при тях ще ги принудят да чистят всичко старо и ненужно. Досущ като Лъвовете, в периода на Слънчевото и Лунно затъмнение, да внимават в чии прегръдки попадат. Скорпионите ще са прями, ще говорят каквото мислят. Досадни роднини ще ги занимават с проблемите си. В любовта, половинките им ще ги предпазват от грешки, но и ревност няма да липсва от тяхна страна. В работата ще хвърлят много труд, но ще бъдат забелязани и възнаградени. Стрелците, ако отхвърлят мислите за пари, ще се чувстват комфортно. Да не влизат в спорове, за да не пострада авторитета им. В любовта, ако не са егоисти, проблеми няма да има. В офиса обаче ще е натоварено. Енергията ще отслабне. Възможна е и депресия. Нептун ще раздава на Козирозите. Отделете се от група, колектив и действате самостоятелно. Тези, които се занимават с творчество ще направят шедьоври. В любовта ще са много грижовни. В работата да не започват нови неща, а да стабилизират постигнатото. Водолеите ще посрещат гости. Представете се добре, ако се налага влезте в роля, за да ги впечатлите. В любовта има вероятност да бъдете използвани, да спекулират с чувствата ви. Работата, ще ви се иска да смените, но без резултат. Всякакви вложения, следва да отложите, заради Меркурий. Разминаване при Рибите на възможности и желания. Това доста ще ги изтощи. Следете за техниката си и информацията, която е вътре. Възможно е ненадейно да излезе извън строя. Не вземайте заеми. В любовта, от Плутон ще имате спад в чувствата, но хармонията ще остане. В работата липсата на мотивация ще претовари нервната ви система.

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 20-27.10, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven2

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

 

Овни, нервната ви система е претоварена. Пазете се от травми и физически, и психически. Контрол е единстваната дума за вас. В работата се занимавайте само с неща, от които разбирате. Новостите откажете, не е време да учите сега. С всякакви режещи инструменти и електроуреди бъдете особено внимателни. Сънищата ви са предсказателни, така че обърнете им внимание.

 

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, при вад предстои преобръщане. Венера внася нови хора в живота ви, които ви помагат да погледнете и от другата страна на нещата. Променяте душевността си и внасяте хармония. Ще замечтаете за нови неща, които ще реализирате. У дома обаче предварително начертаните планове свързани с деца и по-млади роднини ще търпят промени последния момент. Контролирайте емоцията в семейството.

 

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, очаквайте помощ от близки и роднини. Разсеяни сте, а те ви помагат да се мобилизирате. Не се ядосвайте, ако ви повтарят едно и също няколко пъти, за ваше добро е. Тези, които нямат трудови правоотношения, ще получат предложения. Четете много добре договорите и ги подпишете следващата седмица. Други, може и да сменят местожителството си.

 

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раците, финансови въпроси излизат на преден план. Разточителството, което позволихте, сега Меркурий ви връща назад, за да си осмислите поведението. Помощ обаче ще има, ненадейна и неочаквана, но ще позакърпи бюджета. Не давайте необмислени обещания, които не знаете дали ще можете да изпълните. Преградите ще паднат в края на октомври.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, като Овните ще скачат в необмислени рискове. Пазете нервите си. От няма и нищо запалвате и за това дните ви са на конфликти. В Меркуриево време, вместо да се пооттеглите, напротив желаете да сте в центъра. По този начин ще затворите един кръг около себе си, от който няма излизане. Избягвайте рискове на всяка цена. Внимавайте с всякакви ел. уреди и запалими вещества.

 

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, доста работа отхвърлихте напоследък и в момента част от вас са пред изтощение, останалите с последната си енергия се впускат в новости. Какво и да правите, Меркурий няма да ви позволи да влезете в челните редици. Оглеждайте документацията си щателно. Всяко разсейване ще води до непоправими грешки. Необходима ви е почивка и ако можете вземете си отпуск. Вашите сънища също ще се сбъдват.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, моционален или нервен срив при вас. Октомври е вашият месец, но винаги ви е напрягал. Нервното напрежение няма да мине леко, така че вземете мерки от рано. Пазете се от конфликти. По възможност запазвайте мълчание. Съветът ми е да не губите кураж и оптимистичната си природа. Съвети няма да липсват. Вслушвайте се.

 

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, пуснете се по течението. Нищо не можете да промените. Обстоятелствата са такива, че всяка съпротива срещу тях ще ви засипва и притиска с нова сила. До сряда всякакви планове ще пропадат. След това, ако имате възможност пътувайте, пътешествайте. Почивните дни ще ви обземе творчески импулс. Оползотворете го.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, впускате се в пазаруване, решавате да подновите дома и гардероба си. Внимавайте, това, което ще купите да не се окаже дефектно. Ентусиазирани сте от хубави новини, които чувате по ваш адрес и това ви прави наистина магнетични. Опитайте да задържите тези тенденции, за вас ще е много важно. В романтичен план, една истински чиста любов пътува към вас.

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, нови идеи и предложения ви прамамват, но се въздържайте. В Меркуриево време не вървете по ръба на бръснача. Грешки, породени от недоглеждане в служебен план ще ви ядосат и ако не сдържите емоционалните страсти, ще го превърнете в конфликт на работното място. Обърнете внимание и на здравето си, на хроничните болки. Сънувайте, ще бъде предсказателно.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, енергията ви е снижена. Налягат ви тъжни мисли. Не се притеснявайте, това е вид равносметка, която на известни периоди по принцип си правите. Жените водолеи, в романтичен план ще спрет да се раздават и е възможно да прекратят връзка. Мъжете, пък нека простят на всички, които сматят, че са ги обидили по някакъв начин във времето.

 

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, отдавна загубени вещи ще изникват пред вас. Стари и забравени приятелства ще се възобновяват. Това да не ви учудва, дежа-вютата няма да спрат. Вие също имате дългове обаче, които точно сега трябва да върнете и като услуги, и чисто материални. Внимавайте от всичко това да не завишите самооценката си, което няма да е във ваша полза занапред.