Yacht_1

Yacht_1

Руски милионери идват с яхта да слушат Роби Уилямс музикалния фестивал "Spirit of Burgas". Милионерите опитали да наемат остров "Света Анастасия" за седмицата на фестивала, но той е бил резервиран още в първата седмица след анонса за завръщането на фестивала и гостуването на британската звезда. В крайна сметка руснаците решили да отседнат в един от близките курорти и да се придвижат до плажа на Бургас с огромните си яхти, откъдето да гледат 2-часовото "Let Me Entertain You" шоу на лошото момче от Острова.

Веднага след концерта на Роби, цялата компания заминава за Ибиза, разкриват приближени до бизнесмените, чиито имена се пазят в тайна. Знае се само, че са близки приятели на Роман Абрамович, който също е сред верните фенове на бившия певец от Take That, като любимата му песен е Angel. Говори се, че в морския град ще пристигнат и влиятелни приятели на Роби Уилямс от Америка, за да видят първия му концерт на морския бряг. Въпреки хилядите си концерти по света, Роби за първи път в кариерата си ще пее на плажа.

Освен Роби Уилямс, на централния плаж в Бургас и за първи път в България ще чуем и експлозивните Kasabian, който ще взривят фестивалната сцена на 8-ми август. Магията ще допълнят и Kwabs, Stereo MC’s dj set, Milow, специалната селекция от артисти на The World of Drum and Bass, както и останалите имена от двудневната фестивална програма.

"Spirit of Burgas 2015" ще се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас.