DSC_7204-1

DSC_7204-1

С концерт ЦДГ "Синчец" празнува 50 години

кмета на община Димитър Николов, прочетено от зам.-кмета по образование Йорданка Ананиева. Със заповед на кмета градината получава и паричен подарък в размер на 1000 лева.DSC_7275-1

В 50-минутния спектакъл децата и преподаватели показаха, какво са научили и зарадваха с изпълненията си публиката в залата. В концерта се включи и Галя Ичеренска и актьори от драматичен театър "Адриана Будевска". DSC_7309-1Празникът започна с представяне на най-малките деца от първа група. Облечени като приказни герои малчуганите излязоха и танцуваха на сцената. Под аплодисментите на публиката децата вдъхнаха живот на образите от "Снежанка и седемте джуджета", "Мечо Пух", "Пинокио", "1001 нощ". На сцената танцуваха и принца с принцесата, DSC_7289-1и горските обитатели, плеличката Мая и малката русалка. Концертът продължи с латино танци, с руски казачок, със съчетание с 6 топки на ансамбъла по художествена гимнастика в градината и завърши с право българско хоро, в което се хванаха най-големите деца от четвърта група.

На финала на празника бяха поднесени кошници с цветя от всички детски градини, от Синдиката на българските учители и от името кръстника на градината - актьора Димитър Рачков.