Средствата ще се събират в тази кутия Щафета на доброто

Средствата ще се събират в тази кутия Щафета на доброто

Кутията "Щафета на доброто" събира средства зе лечение на Станислава Петрова Ангелова на 45 години от Бургас. Благотворителното събитие се организира от Николай  Кючуков. То ще се проведе на 13-ти октомври от 16.00 часа на парк "Арена Бургас" в комплекс "Славейков".

Събраните по време на инициативата средства ще бъдат предоставени за лечението на Станислава Ангелова - майка на три деца. В началото на 2023 година животът ѝ се преобърна след като разбира, че има злокачествен аденокарцином на шийката на матката.

Следва хистеректомия, последващото лечение с 4 курса химиотерапия, съчетана с 25 лъчетерапия. Резултатите по последния 5 скенер който прави на 19-ти април 2024 г., отчитат прогрес на заболяването. Има метастази в различни части на тялото.

В България онколозите не могат да й приложат успешно лечение, за това се насочва към болница в Истанбул. За да продължи лечението си там обаче се нуждае от средства. Затова всички даренията, които ще бъдат събрани в кутията "Щафета на доброто" ще бъдат насочени към тази нейна цел.