DSC_9220

DSC_9220

Сия идва от Щатите, Ева праща цветя на Диомов "Тоника", бе голямата изненада за публиката, препълнила снощи 2-ри август Летния театър на Бургас. Чаровната Сия зарадва своя учител - маестро Стефан Диомов на концерт - спектакъла "Хайде заедно...!". На фона на изпълнението на хитовото парче на маестрото "Здравей, как си приятелко?" се появи огненокосата Сия. "Благодара на Стефан Диомов, че преди 40 години, когато бях на 17 ме покани да бъда част от първата "Тоника". Огромно, гигантско благодаря от сърце. Диомов даде всичко от себе си, от сърце, за да ни има нас и вас", сподели с неповторимия си тембър Анастасия Бинчева. Тя подари на маестро Диомов реплика на първия албум на "Тоника" от далечната 1973 година.

"С Диомов не сме спряли да подържаме връзка през тези години. Специално за концерта му по повод 70-тия му рожден ден дойдох в Бургас", сподели единствено пред екип на сайт "Черноморие" Бинчева.
Певицата е отделила само няколко дни за пребиваването си в България и по-точно в Бургас. Преди да стъпи на родна земя тя е посетила заедно със своя приятелка Италия.
В момента Сия Бинчева живее в Сиатъл и от 8 години е щастливо омъжена за американец. Дъщеря й вече набира популярност в Лас Вегас, където се занимава с музика.
Още една легенда от българската естрада не забрави за концерт- спекттакъл "Хайде заедно..!" с песните на Стефан Диомов, а именно - Ева Найденова. След продължилите няколко години негативно отношение и публични обиди към бащата на "Тоника" - Стефан Диомов, половинката на Георги Наеденов вече се е смирила. "Простихме си всичко. И продължаваме напред", сподели пред Черноморие Стефан Диомов. За неговия голям празник Найденова бе изпратила кошница от името на "Тоника Домини". Тя дори имала желание да участва в изпълнението на "Тоника СВ", но след това разумно се отказала. "Нека да отминат страстите, иначе щеше негативно да й се отрази това участие", довериха хора от гилдията.