Hor1

Hor1

Скорпиони - очакват ви романтични вечери

в ретроградност и отново ни очакват напрегнати ситуации до края на февруари. Новите начинания са забранени. Търсете компромис между емоционалност и практичност. Не споделяйте плановете си. Пазете се от плагиати. Всякакви договорки и обещания могат да се провалят в последния момент.

 

 

 

 

През февруари Овните ги чакат любовни терзания, които ще ги накарат да се замислят върху собственото си поведение. На Телците ще им се получава, но ги съветвам да оценят това, което им се дава. Близнаците да не недоволстват, а да вложат повече увереност и упорство в работата си. Раците ще бъдат забелязани и могат да очакват повишение. Лъвовете дълго ще пресмятат плюсове и минуси при новите делови предложения. Девите ще са наблюдатели. Да изчакват, защото след затишието идва и бурята. Везните ще бъдат доста натоварени с излишна работа. Скорпионите ще се забъркват в конфликти, за които Сатурн ще ги накара да съжаляват. Стрелците да се съсредоточат в своите си задължения, а не да вършат работата на колегите си. Козирозите да очакват неразбории от всякакво естество. Възможно е някои да сменят работата си. Водолеите ще бъдат затрупани от работа и ще спрат да забелязват интригите на работната място. На Рибите се дава изпитание. Да се пазят от конкуренцията.

 

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 03-09.02, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, доста разочаровани ще сте. Колкото по-големи са били очакванията ви, с толкова повече мъка ще се сдобиете. Разумност, сдържаност и силен характер ви е нужен, за да се справите с обстоятелствата. У дома не пренасяйте тези негативи. Не се доверявайте и на приятели. При тях също не е розово.

 

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, звездите ще провокират издръжливостта ви. У дома проявете такт и разбиране. Не налагайте вашите принципи на домашните си. Работните проетки ще претърпят фиаско. Починете, огледайте ги пак. Периодът не позволява нови дейности.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, стари приятели ще се появят изневиделица. Възможно е дори това да прерасне в любовен роман, но скучен. Мисълта ви ще е у дома при близките, роднините. В уединение ще решавате задачите си. Творческият ви подем може да ви подтикне към преобразуване на дома.

 

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, ще пренареждате бюджета си. За съжаление сметката все няма да излиза, но нова дейност или работа, с която да увеличите приходите си не ви се позволява. Съветвам ви да не се отдавате на гастрономия, когато изпаднете в душевен дискомфорт. Очаквайте радост от деца.

 

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, ако приберете за известен период егото си или поне избегнете показност ще е добре, ще избегнете доста неприятност в личен план. В работен ви предстои предложение за съвместен проект от финансов характер. Съветвам ви да се заемете с него в края на месеца, когато Меркурий отпусне обръча си и тогава да инвестирате.

 

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, разочарования от хората ще се наблюдава при вас. Донякъде е нормално предвид астрологичните събития, но и вашата жажда за лидерство не е за подценяване, което още повече ще ви дистанцира от света. В личен план очаквайте натиск от родители или по-възрастни роднини.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, няма да отстъпвате от принципите си и това ще ви докара свръх емоция. В работата ще си говорите на “различни езици“. Като, че ли всеки си е наумил да ви провокира. В личен план е крайно наложително да стабилизирате връзката с децата сиили с по-млади родственици.

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, заредени сте с позитивизъм и оптимизъм. Мозъкът ви работи на пълни обороти. Прегледайте документация, бъдещи проекти. Поставете началото им, но не бързайте да сключвате договори. У дома ви очакват романтични вечери с любимите хора и засвидетелстване на привързаност.

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, седмицата е забележителна за вас. Очаквайте обществено признание за минали дела. Организирайте тържество, покажете се, изявете се. Финансовите постъпления ще са добри. Не се скъпете да проявите щедрост и към останалите, на които не е провървяло. У дома е спокойно.

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, ще делите отговорността и признанието с колектива. Предвид натурата ви, това няма да ви се хареса, но Сатурн  ви дава урок за егото, което трябва отвреме-навреме да понавеждате. В личен план избягвайте съмнителни компании, нови хора и нощни купони.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, има голяма вероятност да получите предложение от задгранични партньори. Ако сте притиснати с бърз отговор - откажете, ако ли не обмислете го отвсякъде, за да не пострада авторитетът ви. В личен план романтичните срещи ще ви се струват тягостни, някак безиинтересни.

 

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, ръководството ще ви делигира права, от които ще останете много изненадани. Бъдете съвестни. Оценете доверието към вас и ще си проправите нов път в работен план. В личен - не се дръжте хладно и дистанцирано с близките си. Правите го от гордост, но това е самозалъгване.