Zvezdi

Zvezdi

Скорпиони - предстоят ви дни на изпитание

усамотяват или да се опитват да бъдат лидери. Екипността е вашето през този месец. От вас идеите, реализацията от другите. Направите ли го - тогава ще станете лидери. За Раците дойде времето да се освободят от товар и пречки. Всичко, което е в застой и няма развитие, просто го изхвърлете. Анализирайте последните три месеца и ще се изненадате от резултата. Лъвове и проблеми, и радости, които ви се дават са за вашето израстване. Не бягайте от тях, а търсете иновативни начини за преодоляването им. Към съмненията, които ви обземат подхождайте философски. При Девите ще е доста интересно. Помнете, монетата има две страни. Един ден ще работите с пълна пара и няма да остане време за семейството, втори ден ще отделите на хобито си, но пък ще изостанете в службата. Думата за вас е баланс. Плутон ще сложи спирачка пред Везните. Не се безпокойте. Всичко, което не се получава сега, обезателно ще се получи в бъдеще. В този смисъл не хабете напразно енергия, а редувайте натоварването с почивка. Ако Скорпионите проявят търпение, Плутон ще ги възнагради. В противен случай, водата, която ще заври под огъня и ще стане вряла, ще залее първо тях. Имате много енергия, внимавайте да не прегреете. Също редувайте работа и емоции с почивка. Стрелци, самооценкта ви се повишава, самочувствието ви е завидно, но на моменти ще граничи с егоцентризъм. Вероянтостта да обидите и колеги, и домашните с поведението си е сто процентова. Внимателни бъдете около 15 ноември и не налагайте мнението си. Козирозите да продължават към върха, към който са тръгнали преди два месеца. Спокоен ще е за вас ноември. Ще изпитвате необходимост от учене, от повишаване квалификация. Не допускайте вмешателство на чуждо мнение. Нептун продължава да дава особена интуиция на Водолеите. Щастието е изписано на лицата им. Усещат промените, които са за тяхно добро. Юпитер обаче, ще ги направи леко саркастични в личен план и в разговорите с близки и роднини. Рибите ще се опитват да прехвърлят ангажиментите си върху другите. Ще търсят всякакви оправдания за несвършена работа. Сменете подхода, за да не обидите обкръжението си. Даже и да не ви иска, направете го привидно на "уж", че се интересувате от мнението им.

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 17-23.11, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven2

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

 

Цялата ви седмица е на оправяне на взаимоотношения, сдобряване, на реализиране на стари, пропаднали планове и проекти. Всичко ще ви носи дивиденти и печалба. У дома нещата ще се изглаждат, на работата - очаквайте допълнително възнаграждение. Доста убедителни сте и невъзможното ще превърнете във възможно, ако подхождате нестандартно.

 

 

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телците да обърнат внимание на семейството. Тези, които са родители да не се стремят с налагане да градят авторитет, а да търсят друг подход. Избягвате тези разговори, но вече е наложително да се позаседите у дома и да се усетите, какво се случва. В работата - печалбите ви са сигурни. Самотните Телци ще имат успех на любовното поприще.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

Близнаците ще разделя на дамска и мъжка част. При дамите - нови завоевания на любовния фронт, които от дребен флирт, може да прераснат в нещо голямо и за дълго. В работен план също ще ви се получава, особено ако работите с жени. Мъжете да ускорят делата си, защото ги заплитат още повече в бавенето си. Да не дават никакви обещания, защото няма да ги изпълнят. Всякакви неприятни поводи могат да възникнат - внимавайте.

 

 

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Иска ви се да изпъкнете, да ви забележат, а стоите в ъгъла, като наказано дете. Докарвате си депресивни състояния точно от това, че ви заобикалят. Изоставате и в работата. Захванете се със старите проекти, довършете ги и както се казва - едно като се развърже, друго не се завързва. Обърнете внимание на здравето си и главоболието. Ако се налага, потърсете компетентна помощ.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Навсякъде и в работата, и у дома ще ви е нужна желязна дисциплина и предварителен график, за да огреете. Неприятностите, които ще следват една след друга да не ви обезкуражават, а напротив да ви научат на точност. Не издребнявайте в дребните детайли. Обхванете по-нашироко нещата и правилните решения ще ви дойдат на ум. Време за почивка няма да имате, колкото и да се стараете да избягате за час-два.

 

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Нещо се пообърква при Девите. Решавате, че ще работите самостоятелно, но ви гледат под лупа. Препоръчвам тутакси да съберете хора около вас, съмишленици и да върнете авторитета си. Новостите, с които се захващате ще ви донесат голям успех, но не веднага. Всякакви финансови операции, но без спекулации също ще ви носят печалба. Моментът е деликатен - на повишение или на понижение в службата, зависи изцяло от вас.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

Седмицата започва изнервено. Искате подреденост и яснота, но не я намирате. Разправии с противополжния пол няма да липсват, така че опитайте се да се владеете. Излишните думи, само ще подклаждат огъня. Дайте си сметка, че не малко допринасяте и вие и това е основната причина за недоволството ви. Ще се изправите пред избор в личен план, където отговорностите ви са много и ще се наложи да отхвърлите някои от тях.

 

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

Дните ви са на изпитание на нервната система. Очаквайте проверки, забавяне на проекти, объркване с плащания. Конфликтни ситуации, в които ако не запазвате хладнокръвие ще паднете в клопката им и няма излизане от там. Изгодни на пръв поглед предложения ще валят към вас. В никакъв случай не се поддавайте. Всичко е измамно и добре подготвено от ваши псевдоколеги. У дома въздържайте агресията.

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Тонусът ви се понижава. Силите сякаш ви напускат. Чувствате се изцедени. Това е резултат от ролята, която играехте. Сега се вземете в ръце и клик клин избива. Потопете се в работа, каквато и да е тя. В противен случай ще го обърнете на критикарство и ще пострадате. Всякакви разногласия очаквайте в офиса, у дома също реакциите ще бъдат по-скоро негативни. На нови запознанства не обръщайте внимание, не сте подредени и преценката ви ще се окаже грешна.

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Разочарование от приятели. Дълго време получавахте знаците, на които не обръщахте внимание и ето сега следва тъгата. Това ще върви ръка за ръка с финансови загуби или необмислени харчове. Като, че ли искате да си отмъстите на самите себе си, за допуснатите грешки. Критика няма да може да понесете, ще се затворите в себе си. За добро е - малко самоанализ в такива дни не е излишен.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Ако сте отлагали визита при лекар, вече е време. Ако сте отлагали шопинг – е - действайте. Ако сте се решили на брак,сега е моментът да го сторите. Смелост, кураж и инициатива - с това започнете още от понеделник и ще удивите околните. Тези, които работят по творчески проекти ще направят голям удар. Единствено се пазете от нови запознанства, защото там нещата са подвеждащи.

 

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

 

При Рибите ще изчезнат цветовете. Очите им ще виждат само в черно и бяло. Още от понеделник сте настроени, като за война. Правите всичко възможно да ви отбягват, а последствията са си за ваша сметка. Допуснете ли депресията да се промъкне и силите, и волята ще ви напуснат. Препоръчвам ви да поработите върху характера си.