astrology2

astrology2

Скорпиони - сами ще усложните преговорите си Да назовават нещата с истинските им имена. Препоръчвам им да пооправят външния си вид, както и гардероба си. Промени ще има при Лъвовете. Отваряйте си очите и ушите. Поемайте повече работа. Доходите ще са добри, но важното за вас е да инвестирате правилно допълнителните средства, с които ще се сдобиете. Девите ги чакат изпити на работно ниво. Вдъхновението, което ще настъпи у тях ще подобри климата между колеги и близки роднини. Везните ще се разминат с очакаванията си. Тенденцията от предходния месец продължава при тях и това ще провокира емоцията им. Резултатите от положения труд няма да са лоши, но няма да са такива, каквито би им се искало. Доста енергия ще се понатрупа у Скорпионите, която към края на май ще се преобразува в градивно начало. Като пълководци ще застанат пред колектив, а и у дома. Стрелците ще опитват да бягат от отговорности, на моменти ще вървят по ръба на бръснача. Съветвам ги да не прехвърлят отговорностите си на други хора. Резултатът ще е катастрофален. Козирозите ще влизат в ролята на балансьори и помирители. Трудно ще вземат страна или решение в чужди спорове, в които ще бъдат въвлечени. Към края на месеца ще ги избива на покупки, които съвсем са им непотребни. Водолеите ще пътуват по служебни задачи, където ще им се отвори доста работа. За сметка на това обаче новите хора, които ще срещнат ще им дадат голям енергичен заряд. Възможна е кардинална промяна в личният им живот. Рибите, ако кършат ръце, разсейват се по дрeболии и се чудят, от къде да я захванат, ще търпят загуби. Ако действат на момента и вземат бързи решения, нещата ще им се получават.

Какво ви очаква в периода 26.05-01.02, според астроложката Джована.
Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven2
Положителни черти - чистосърдечност, енергичност
Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност
елемент - огън
планета – Марс
ден – вторник, число - 7
Овни, новолунието обръща посоката при вас към добро. Много неща остават в миналото, но за съжаление ясно бъдеще нямате. Можете да си го направите сами, както вие си решите. Работният процес ще върви, както никога от доста време насам. Можете да поставяте нови проекти, да извличате дивиденти. Пазете се от мошеничество и от мошеници. Не се поддавайте на великите им обещания за светло бъдеще. Четвъртък и петък са ви хубави дни.
telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!
Положителни черти - търпеливост, решителност
Отрицателни черти - инатливост, примитивност
елемент - Земя
планета - Венера
ден - петък, число - 5
Телци, седмицата ще е важна за вас. Прегледайте финансовите си въпроси и ги степенувайте по важност, ако се налага да правите разходи. По-добре стойте до късно в офиса и работете, защото така и така у дома е възможно от нищо да се разрази словесна война. Думите ви са тежки, гледайте да не обидите някого. Бъдете крайно внимателни в четвъртък.
Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1
Положителни черти - наблюдателност, изобретателност
Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост
елемент - въздух
планета - Меркурий
ден - сряда, число - 5
Близнаци, укрепете позициите си, затвърдете връзките си. Само така ще постигнете материалния успех, който ви убягва напоследък. Възможно е да се появи изтощение и на физическо, и на умствено ниво, но не спирайте. Направете списък, ако трябва и стриктно се придържайте към него. Презареждане ще направите в почивните дни с приятелите. Освен това няма да е лошо да приведете в ред дома си. Четвъртъкът ви е най-силният ден.
rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!
Положителни черти - жертвоготовност, деликатност
Отрицателни черти - мнителност, обидчивост
елемент - вода
планета - Луна
ден - понеделник, число - 2
Раци, спомнете си на кого, какво сте обещавали, защото ще ви напомнят по неприятен начин. Изчистете дълговете, доколкото е възможно и не правете нови. Колективна работа ви предстои по време на новолунието. Не отказвайте, ще ви донесе успех. Почивните ще се радвате на добра компания или гости у дома. Четвъртък и петък - свършете всичката изостанала работа.
Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1
Положителни черти - щедрост, отговорност
Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност
елемент - огън
планета - Слънце
ден - неделя, число - 1
Лъвове, при вас се очертава почивка. Пътувайте, сменете обстановката, не се занимавайте с неща, от които не получавате и няма да получите и стотинка. В личен план е доста интеесно. При едни лъвове ще има нови запознанства. Нови хора ще влязат в живота им за добро, при други ще има разпадане на връзки и разваляне на взаимоотношения, които също ще оставят траен отпечатък. Не се нагърбвайте с по-голям товар, отколкото можете да носите.
deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!
Положителни черти - трудолюбивост, преданост
Отрицателни черти - дребнавост, критичност
елемент - Земя
планета - Меркурий
ден - сряда, число - 3
Деви, вие ще учат. За добро или не - дава ви се и не можете да го избегнете. Ще разширите кръга от познати, а и ще промените мирогледа си по време на курсове, семинари, лекции. Ще възобновите стари контакти, от където ще изскочат доста добри предложения за вас. Тези с асцендент или Луна в Овен да се пазят от лъжливи обещания. Не споделяйте плановете си гласно. Почивните дни си наложете почивка на главата.
Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1
Положителни черти - проницателност, обаятелност
Отрицателни черти - нерешителност, суетност
елемент - въздух
планета - Венера
ден - петък, число - 6
Везни, работата ще е на най-заден план при вас. Сами ще си образувате свободно време, както на вас ви се иска. На творческа и любовна вълна ще мине седмицата ви. От сряда нататък, каквото и да ви говорят, каквото и да ви обещават не се доверявайте. Вероятността да се подведете е много голяма. Почивните дни няма да почивате, а ще анализирате случилото се през седмицата. Няма да е лошо да си поканите някого или вие да отидете на гости, за да не задълбаете в случващото се.
Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!
Положителни черти - сърдечност, темпераментност
Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност
елемент - вода
планета - Плутон, Марс
ден - вторник, число - 7
Скорпиони, до сряда при вас ще е монотонно. След това идват промени от практическо естество, най-вече в парньорството. Ще сте склонни твърде много да говорите, да се обяснявате, като влагате чувства. Това ще усложни преговорите ви, защото там не е силната ви страна. Емоцията обаче няма да попречи да получите някаква изгода от цялата работа. Петък ви е много силен ден.
Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1
Положителни черти - откровеност, храброст
Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност
елемент - огън
планета - Юпитер
ден - четвъртък, число - 3
Стрелци, сякаш някакъв товар ще падне от гърба ви. Облекчението идва след напрегнатите дни, които преживяхте. В работата най-накрая ще се захванете с неща, които ви допадат, а не с досадните задължения. Те остават зад гърба ви. Време е да обърнете внимание и на близките си, да заздравите отношенията си. Ако сте успели да поспестите нещо, без притеднение похарчете за удоволствие. Това също, че е част от вашата терапия за възстановяване.
kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!
Положителни черти - разумност, целеустременост
Отрицателни черти - консервативност, непреклонност
елемент - Земя
планета - Сатурн
ден - събота, число - 3
Козирози, стартирате с големи надежди за бъдещето си. Романтично се настройвате към половинката, а към близките и семейството с грижовност. Финансовата ви стабилност расте и това ви дава спокойствие. Козирозите, които учат или се занимават с научна дейност да наблегнат малко повече на подготовката преди изявата си. Тези, които упражняват търговска дейност ще реализират печалби. Четвъртък и петък ви са хубави дни.
Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1
Положителни черти - любвеобилност, оригиналност
Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност
елемент - въздух
планета - Уран
ден - събота, число - 4
Водолеи, ще ви вълнуват домашни проблеми - за преустройство, преместване, ремонт. Действайте, но не изпадайте в никакви крайности. Подходете с такт и дипломатичност при семейните разговори, които предстои да проведете. Изнервеността, която може да дойде от текущите ви дела у дома, гледайте да не прерасне в словесна битка. На работния фронт ще е спокойно. Делата там ще вървят, а и ще успеете да привлечете колегите на ваша страна.
Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!
Положителни черти - безкористност, гъвкавост
Отрицателни черти - непрактичност, нереалност
елемент - вода
планета - Нептун
ден - четвъртък, число - 3
Риби, затрупани сте с куп административна работа. Започнете от най-неотложното, да да не изтървете сроковете за приключването и. Не изключвам и висене по опашки и губене на време по инстанции. Мобилизирайте се с търпение. От сряда нататък ще е по-спокойно. Подписвайте смело важни договори, които ви са на ход. Ще ви донесат печалба. Романтиката и разходките оставете за почивните дни и то само, ако сте свършили текущите си задължения.