Zvezdi

Zvezdi

Скорпиони - задава се противоречива седмица пред вас

да постъпваш съобразно нея. (Хераклит)

 

 

 

Уран ретрограден, Нептун също! Плутон скоро ще излезе от ретроградност. Хората изпаднали в депресивни състояния ще се подобрят. Мрачните мисли постепенно ще изчезват. Нека всеки се пребори със собствената си мания за величие. Молете се! Планетите обещават обновление. Харчете пестеливо. Инвестирайте! Уязвими ще са ставите и кожата. Правете разтоварващи диети.

 

 

 

 

Какво ви очаква през седмицата 02-08.09, според астроложката Джована.

 

 

 

През септември, Овните да не мързелуват, Телците да са повече послушни, Близнаците да не са пасивни, а Раците да внесат порядък в делата си. Лъвовете да си дадат сметка, какво впечатление правят на околните. Девите ще разберат, че всичко от което са бягали ще им се изпречи на пътя. Везните ще си дадат отчет, къде са и накъде вървят. Скорпионите ще се пренесат в света на илюзиите, а Стрелците ще бъдат докоснати от вятъра на промяната и ще повишат жизнения си стандарт. Козирозите ще се погледнат с "чужди" очи и ще станат по-обективни. Водолеите ще са самостоятелни. Помощ ще имат, но само в критични ситуации. Пред Рибите се откриват нови перспективи.

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, неочаквани проблеми ще имате в личния си живот. През първата половина на седмицата, агресивността ви в отношенията с обкръжаващите и вашата самоувереност ще породят протест от страна на близки и роднини. Разумно подхождайте към всеки проблем. Търсете компромиси. Отнасяйте се критично към собствените си недостатъци. Втората половина на седмицата ще бъде съпроводена от нестандартни ситуации, с които ще можете да се справите.

 

 

СЪВЕТ - Бъдете находчиви.

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

Телци, предстои ви една от хубавите седмици за вас. Планетите благоприятстват вашето благосъстояние и здраве. Това трябва де се използва. Правилно разработени разчет и планиране на дейностите ще доведедо още по-перспективни изменения.

 

 

 

 

СЪВЕТ - Не отхвърляйте дребните неща. Заемете се и с тях и оттам ще дойде и най-големият ви успех.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

Близнаци, още от понеделник започнете работа над отдавнашен проек. Това ви е възможност за нов източник на доходи. С успех можете да осъществите всякакви търговски сделки, даже и рисковани. В личен план не изключвам проблем с партньора, който не желае да приеме вашата гледна точка.

 

 

 

 

СЪВЕТ - Не отказвайте материална или морална помощ най-вече на по-възрастни роднини.

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, очакват ви от малки до големи промени. Звездите ви поставят на изпитание на силите. Това ще ви помогне да видите своите предимства и недостатъци. Възможно е делово пътуване с цел разширяване на бизнес или идея.

 

 

 

 

СЪВЕТ – Юнските Раци да мислят стратегически.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, внимавайте тези дни. Не рискувайте в нищо. Не се впускайте в авантюристични приключения. Не излизайте от рамката. Общуването надълго и нашироко ще ви вреди. Съкратете контактите до минимум. Вероятността от проблеми, които ще ви накарат да отстъпите от позициите си е много голяма.

 

 

СЪВЕТ – Въоръжете се с търпение.

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, амбициозни и агресивни сте в поведението си и то не за пръв път. Желанието ви да доминирате ще внесе хаос и неразбиране у околните. Не настъпвайте партньора, защото ще намерите такъв отпор, за който даже и вие Деви не сте подготвени.

 

 

 

СЪВЕТ – Всякакви срещи провеждайте от обяд нататък.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, не са от най-добрите дни за Везните, особено за жените Везни. Най-вероятно ще направите скъпа покупка, която ще се окаже некачествена и ще влоши самочувствието ви. Препоръчвам да избягвате шумни места и компании този период. Мъжете Везни ще подобрят любовните си взаимоотношения, но ще имат излишни вълнения и тревоги от това.

 

 

 

СЪВЕТ – Септемврийските везни да се готват за път от делови характер.

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

Скорпиони, противоречива седмица се задава при нас. Не е желателна активна дейност. По-добре се поспрете и помислете основно върху "правилно ли постъпвам?". Мислите ви се реят в миналото, въображаеми ярки образи изскачат в съзнанието ви и ви подтискат. Споделете тревогите само със себе си и внимавайте да не изпадате в дълбоки философски размишления.

 

 

СЪВЕТ – Срещайте се само с близки хора.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, планетите закрилят личността ви и романтичните взаимоотношения. Юпитер ви настройва на любовна струна. Добро време за отпуск, за почивка. В делови план новости за сега няма.

 

 

 

 

СЪВЕТ - Извлечете полза от новите запознанства, които ви очакват.

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, убедителни ще сте, а и убедени в правотата си. Това вещае успех във всяко начинание. Укрепете позициите си и не искайте повече към момента. Така или иначе от това по-добро за сега няма накъде.

 

 

 

 

СЪВЕТ – Действайте смело, но не и самоуверено.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, очакват ви неочаквани обрати през работните дни. Не вземайте никакви важни решения. Не пришпорвайте времето и съдбата си. С по-възрастните роднини запазвайте спокойствие, а с началството - избягвайте провокации.

 

 

СЪВЕТ - Не спорете, за да не покажете черти на характера, които не бива да показвате.

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, седмицата ще мине защитавайки своите си интереси. Всички Риби с асцендент Риби ще изпитват затруднения с партньорите. Дръжте се тактично. Действайте мъдро. Ако сте неотстъпчиви, следва охлаждане на чувствата, а вие не искате това нали?

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Авторитетът ви се нуждае от укрепване.