oven

oven

Скорпиони - заемате се с битови дела

приемете или да започнете. Нищо няма да се получи на всяка цена. Оригинални, според вас, идеи не се възприемат и сами си образувате нервна седмица. У дома повече говорите, отколкото трябва и се натрапвате със съвети.

 

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

 

Необвързаните Телци ще мислят за брак или за задравяване на връзката. Семейните - ще имат невероятни моменти с половинката. Такива за каквито даже не са и мечтали. В работен план нещата вървят гладко, защото сте подредени в личния живот. Внимавайте със здравето. Възможни са отравяния или алергични реакции. Не се самолекувайте.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

 

Ако не избързвате в мисли и действия, седмицата ще мине изключително добре. Очаквайте финансови постъпления. Няма да са достатъчни, но доволно добре предвид ситуацията. Домашни неуредици и проблеми като че ли ще се решават сами и това ви носи спокойствие. В любовен аспект - пак бързате. Нужен е нестандартен подход, ако искате да ви забележат, а не демонстративно поведение.

 

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

Много натрупани негативи усложняват нервната ви система. Не можете да оправите света, нито пък да помогнете на всички хора. Недоволни сте от отношение към вас. Имате потребност да се чувствате ВИП и обвинявате, че не ви се получава. Предстоят ви финансови въпроси за разрешаване. Спокойни бъдете, ще се уредят във ваша полза и материалното ви състояние ще се подобри.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

 

Запомняща ще е седмицата за Лъвовете. В един момент сте по нанадолнището, в следващия сте на върха. И така - пускайки всичко най-добре ще ви се получава. Дано си вземете поука и за в бъдеще, как сами да подобрявате дните си. В личен план - една среща ще накара сърцето ви да затупти, а може и да ви докара безсънни нощи. Обаятелни и чаровни сте, само дръжте на думата си.

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Дано съумеете да не допуснете мозъкът ви да се замърси от негативни мисли. Вменили сте си, че не върви и тъпчете на едно място. Съветът ми е да промените мирогледа си по най-бързия начин. Вижте - обичани сте, здрави сте. Нервната система дава сигнали, обърнете внимание. На работа също ви се протяга ръка, появяват се помощници, които ще завършат поетите от вас ангажименти. Усмихвайте се повече!

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

На работното място не слушайте, какво ви съветват, освен ако не е заповед от висшестоящ. Подвеждането в момента ви е сигурно и ще ви носи доста негативи по-нататък. Разсеяни сте. Планирате отпуск, почивка, но сте много колебливи. Не се заседявайте дълго в офиса или у дома. Повече въздух ще ви опресни паметта и ще вземете кардинални решения, които са правилни, но вие към момента не сте сигурни в това.

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

 

Скорпионите се заемат с битови дела. Планирате закупуването на някаква голяма придобивка - къща, вила, кола. За пресмятане на бюджет, периодът е подходящ, но за купуване - не. Дано се съобразите с това, за да не съжалявате в последствие. На работното място се изправяте пред същите дилеми - да сменяте работата или не. Ако го направите възнаграждението, което ви е обещано няма да го получите, нито сега, нито след месец.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Юпитер - голямото щастие ви покровителства тази седмица. Ще учите за по-добра квалификация. Ще имате изяви пред публика, където ще оберете овациите. Щастлива седмица ви се очертава, стига да не изпаднете в мнителности. Хора от висш ешалон ви помагат да доведете до край стари проекти или да подпишете съвместни договори, които ще ви носят добри дивиденти. В личен план сте си самодостатъчни към момента.

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

 

Ако се придържате към плановете си и не рискувате излишно, успехът ви е сигурен. Авторитетът ви също расте и то пред нови, все още не добре познати партньори. С някои от тях взаимоотношенията ще прераснат в приятелство, което ще ви отвори нови хоризонти. В личен план - избягвайте авантюри и флиртове. Ще останете неразбрани и не рискувайте да променят мнението си за вас.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

Сложна седмица при Водолеите. Изпълват ви противоречия, има въпроси, на които не намирате отговора. На работното място се бавите, не по ваша вина. Техника може да излезе от строя внезапно, което съвсем ще ви сложи спирачки. Притиснати ще живеете тези дни. За да не минават съвсем тегаво часовете, учете. Колкото по-нова материя,толкова по-добре за вес.

 

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Терзаят ви финансови въпроси. Притеснени сте, че няма да успеете да се разплатите навреме. Мислите ви бягат към кредити и заеми, но не е добър избор. Или лихвата, или заемът няда да покрие очакванията ви и ще се разочаровате още повече. Доста сте самоуверени. Самооценката ви е над нужното ниво, което влияе измамно върху всяко ваше решение. Изчакайте!

Галерия