Hor2015-1

Hor2015-1

Страхотни шансове за Скорпионите

роднинските взаимоотношения отново ще напомнят за себе си. Новите неща, които ще влязат в живота на Близнаците могат да не се реализират, поради тяхната нерешителност и непоследователност. Дарени ще бъдат с интуиция, която ще ги води и мога да кажа, че ще са едни от щастливците на месеца. Материалните въпроси остават. Разрешете ги още първата седмица. Раците имат възможност за кариерен ръст, но зависи от това каква ще е кондицията им. Всичко ще бъде неопределено на моменти ще се оставят на течението и могат да пропуснат възможности. Периодът около 11 септември и седмицата преди Лунното затъмнение им е труден. Лъвовете ще работят с хъс, но резултатите няма да ги удовлетворяват. Склонността да обвиняват другите за неуспехите си, ще ги докара до депресии. Да се пазят от интриги. Няма да е от лесните периоди за Девите. Купищата задачи ще създадат напрежение и конфликти на работното място. По-малко приказки, повече слушане, това да ви стои целият септември. Обърнете внимание и на разходите, които се увеличават прогресивно. Везните да свършат всичко до 11 септември. След това, настъпва объркване, изоставане. Няма да намерят хармонията, но да разчитат на седмото си чувство. Колкото и да е странно, в края на годината ще излязат победителите. Съдбата ще връща Скорпионите за преразглеждане на взаимоотношения и поправяне на грешки от миналото. Не форсирайте събитията. Ще ви се получава. Обърнете внимание на ниската енергия и компенсирайте. Стрелците да се пазят от лъжи, подвеждане и от мошеници. Предоверяването може да им изиграе лоша шега, още в началото на месеца. Помнете, всичко започнато, довеждайте до край. Козирозите да са особено внимателни в дните около Слънчевото затъмнение. Раздразнителността и безпокойството ще нарастват. Пари ще идват и ще си отиват. Краят на месеца е по-спокоен. Водолеите ще бъдат изпитани от съдбата. В големи крайности ще ги хвърля Уран. Ще се чувстват изгубени, нерешителни. Не се плашете. Планетите ви предпазват от големи загуби. В никакъв случай не губете самообладание, каквото и да се случва около вас. Рибите ще пътуват. Бъдете внимателни, ако шофирате в периодите около Слънчевото и Лунно затъмнение. Тези пътувания ще ви докарат дивиденти. Нови хора, нови проекто-договори. Самотните ще се решат на брак.

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 28.09-04.10, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

Ниската енергия и недоспиването ще ви се отразят тези дни. Хронични болки може да се отключат. Не се самолекувайте, разрешена ви е само диета. Работете по-умерено. Не се впускайте в разрешаване на дребни неща, за да не се съсипете съвсем. Възстановяването ви няма да е бързо, имайте го предвид. Тези с воден знак на асцендента или Луната ще са доста по-изтощени от останалите Овни.

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Огледайте бюджета си от всички страни. Опитайте да си върнете дълговете. Не давайте други пари на заем. На работното място очаквайте лукави хора, които се опитват да спечелят доверието ви. Пазете се от предателство. Не споделяйте плановете си и по възможност работете сами.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

Стопери отвсякъде да очакват Близнаците. Всичко ще изпада от ръката ви. Главата ви е навсякъде и никъде. Съсредоточеност липсва и възниква опасност от трудно поправими грешки. Делегирайте. Със сигурност има хора около вас, които да се заемат с текущите дела вместо вас. Не вървете напреки съдбата, за да не си влошите положението. Скоро ще ви потръгне.

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

Незаинтересовани ще са Раците. Нищо няма да ги извади от състоянието им на покой. Не, че са примирени, по-скоро обезсърчени. В личен план обаче е сложно. Там сами ще предизвикват неразбории и от романтична връзката може да се превърне във враждебна. Пазете се от завистници, които смятате за приятели. Наложително е да ги разпознаете, за да не търпите повече провали.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

Доста разгърнати и идейни започват седмицата Лъвовете. За съжаление обаче, реализирането им ще почака, а при някои иновациите може изобщо да не видят бял свят. Това е, защото не оглеждате дребните детайли и сами си образувате пречки. Сполучлива седмица ще имат тези с екипната работа. В личен план самочувствието от сряда нататък няма да е на ниво.



 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Девите се самообвиняват. Периодът им е на вътрешно убеждение. Натоварени са психически и препоръчвам или специалист, или просто приятел, с когото да поговорят, защото ще пострада здравето им. Планирани пътешествия или почивки ще пропадат, заради вашата незаинтересованост. Губите пари от недомислие. Тези с Дева на асцендента ще са най-засегнати от обстоятелствата.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Всичко вършете детайлно и по ред. Гледайте, къде стъпвате. Вероятност от травми. Доста напрегната седмица се очертава, най-вече в работен план. Претенции, заповеди, всичко това ще ви изтощи. Дано в романтичен план има на кого да се облегнете, за да компенсирате тревогите в офиса. Семейните Везни имат доста ангажименти с роднини. Важно е да изпълните обещаното към тях.

 

 

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

Страхотни шансове имат Скорпионите. Дали ще се възползват, зависи единствено от тях. Спокойствието идва от подредените домашни дела и радостните новини, които почти всеки ден ще залепят усмивката на лицата им. В работен аспект сътресения няма, напротив, всеки е готов да застане до един Скорпион - да усети енергията му и да повиши в пъти КПД!

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Стрелците страдат във връзката си, кой от отхвърляне, кой от неразбиране. Подходът ви е детински, сменете го и вижте резултата. Настроението прехвърляте в офиса. Не ви е до работа - разбираемо е, но ако се потопите в делата си имате големи шансове - да разсеете тъгата, а и да отхвърлите задачи, за които ще ви засвидетелстват признание. Недоспиването също ви пречи.

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Психолозите на седмицата ще са Козирозите. Всеки ще ви търси, ще се изповядва. Съпричастни и жаловити сте, но вашето темпо изостава. Доста празни приказки ще се изприказват, които ще изпразнят и вашата глава. Имате договорености, които не изпълнявате. Помислете за репутацията си и колко дълго време доказвахте себе си. Довършете старото, но не е време за ново начало.

 

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

Сега е моментът да се подготвите психически и да поискате повишение в ранг или на заплащане. Ако не го направите, друг ще го направи и ще съжалявате. Имате много възможности и за израстване, и за разширение, не ги изпускайте. В личен план - доста социални контакти, но временни. Семейните подновяват разговори за имущество или делби.

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

 

Редки ще са пръстите на Рибите тази седмица. Доста ще харчите и то за безмислени неща. Като че ли шопингът е вид спорт. Препоръчвам през деня да не оставате сами, за да не загубите и последната стотинка в джоба си. В личен план сте жертвоготовни и вероятността да ви измамят е голяма. Възобновяването на стари и забравени връзки с хора, поне донякъде ще ви отклони от страстта да харчите.

Галерия