Hor2015

Hor2015

Стрелци - не купувайте и не отдавайте имот

ако всеки даде, ако всеки се раздаде. Кариерното развитие няма да се осъществи с щракването на пръсти. Множество от хората ще подработват на друго място, ще се заемат с допълнителна работа, за да си осигурят стабилност. В любовен план - Венера иска нов подход в романтично отношение и ще събира двойките емоционално, не физически. В здравословно отношение уязвими ще са жлъчка и черен дроб. Следва от менюто да се изхвърли всичко, което товари тези органи и забавя работата им. Меркурий остава ретрограден до 13 юни - Сатурн също ще ни подлага на изпитания и ще ни дава тежки уроци цяло лято.

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

 

 

Овен - заемете се с външния си вид. Коригирайте облекло и тегло, за да се харесате и по този начин ще снемете доста напрежение от плещите си. Телец - ще изпадате в крайни състояния. Не се лакомете. Предлагат ви се нови неща, но дали ще ви бъдат от полза? Близнаци - дойде време да си поотпочинете малко. Стари познати ще ви предложат съдружие. Приемете. Чуйте и какво говорят за вас, ще ви е от полза. Рак - не купувайте нови неща, ще се окажат дефектни. В личен план вървите по острието на бръснача. На работното място започвате едно, друго, трето и се замотавате. Лъв - всякакви рискове и експерименти ви са забранени. Няма да подобрите състоянието си, ако смените работата, нито пък ако смените партньора ще се повиши самочувствието ви. Дева - редувайте работа с почивка и бъдете нащрек. Има промени при вас в работен план, за добро е. Късметът е с вас само не избързвайте в нищо. По-скоро изчаквайте. Везни - появяват се хора, които ви предлагат съдружие или допълнителна работа. Приемете. Основните задължения оставете на заден план. Месецът ви е на премисляне, осмисляне. Скорпион - не бързайте да реализирате новите си идеи, за да не разрушите всички стари, но работещи. Близки ще ви търсят за помощ. Не отказвайте и не забравяйте, че вие също може да се окажете в такова положение. Стрелец - натоварен месец при вас. И в личен, и в обществен план ще се натъквате непрекъснато на пречки от новостите, които ви възлагат. Намерете начин да разтоварвате напрежението своевременно. Козирог - не избързвайте в нищо. Не се подмамвайте с нови предложения и внимателно избирайте, за да не изоставите текущите, които още не са дооформени. Повече въздух и природа ще ви е необходима. Водолей - на ново жизнено стъпало ще се изкачите. Отношенията и в личен, и в бизнес план ще са на друго много по-позитивно ниво. Всичко ще се нарежда без много приказки. От финансова гледна точка е необходимо да икономисвате. Риби - поспрете и се погледнете отстрани. Съдбата ви подарява добри шансове в работата. Оставете личния живот малко настрана. Дребни проблемчета ще идват и ще си отиват, стига да не драматизирате.

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 08-14.06, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

Хубава седмица за Овните. Нервното напрежение е отминало. Нещата се движат по план. Завършвате проекти, опитвате да стартирате нови, но там има спънки. Не страдате от това, напротив-обсъждате с колектива и вземамате нестандартни решения, за да прокарате идеите си. У дома не мислете за минали разправии, а укрепвайте връзката си.

 

 

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

 

Загърбвате домашните и битови проблеми и стремително се захващате с работа. Невероятни сте тази седмица. Всички ви се радват, къде на присъствие, къде на нова идея, носеща финансова стабилност не само на вас, а и на всички около вас. Ако ви предстои конкурс за ново попълнение, бъдете внимателни. Слушайте разума, а не емоцията. В личен план сте едно цяло с половинката.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

 

Взели сте си поука от ставащото и не таите неприязън към никого. Разбирате, че за да вървят нещата напред се налага да се включите на 100 процента, а не да чакате екипността да заработи. Не правете никакви компромиси в бизнеса. Бъдете категорични зад всяко свое решение и ще успеете. В личен план, ако преодолеете раздвоението ще спрете да страдате.

 

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

Мислите ви все още се реят в някакво пътуване. Енергията ви се връща, чувствате прилив на сили. Само не бъдете самоуверени и обективната оценка да не ви напуска. В никакъв случай не надскачайте себе си. Успех ще имате и в делови, и в личен план стига да не се захващате за думата и само, ако бъдете достатъчно обективни.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

 

Възстановявате се, идват ви на ум творчески идеи. Не бързайте да ги споделяте, колкото и това да е по-силно от вас. Има вероятност да не е дообмислено, а разгласено или ще ви отнемат идеята, или ще има подхвърляния зад гърба ви и нападки по авторитета ви. Обмисляйте предложения за съвместен бизнес. Не е време за инвестиции.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Преумората ще си каже думата тази седмица. Не редувате натоварване с почивка. Нервната система първа ще сигнализира, следва чревен тракт. Всякакви планове за бъдеще оставете настрана. Гледайте само и единствено в днешна посока. В личен план имате разногласия с половинката, заради пътуване или съвместен отпуск. Ще преглътнете и това.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Ако е възможно, не работете. Заемете се с домашните въпроси, обърнете внимание на деца, съпруг, роднини. Умът ви ще е зает с околните и от това ще пострада работният ви процес, но вие може да си го позволите. Ще наваксате в близко бъдеще. Тези, които са заети със самостоятелен бизнес, да не делегират права и отговорности на уж “доверени“ хора.

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

 

Някак сте отвлечени в мислите си и това кара околните да ви засипват с въпроси и съвети. Съветвам ви да не слушате, какво ви говорят. Объркването ви е сигурно, ако се пуснете по тяхното течение. Обърнете внимание на финансовите въпроси. Разработете стратегия за разплащане, за да не изпаднете в задлъжнялост. В личен план отново у вас е провокирана ревността.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

 

Не купувайте, не отдавайте под наем и не продавайте имот. Няма да спечелите от това, най-малкото ще е под очакванията ви. Всяко действие да ви е добре премислено. Финансовите въпроси няма да успеете да разрешите сега, затова мислете по-скоро как да реализирате хобито си в страничен бизнес. В личен план, говорите само за пари и отегчавате близките си.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

 

Дойде моментът да покажете на всички ерудицията си. Дори и дребни детайли, като общата култура няма да остане незабелязана. Вървите напред и интересното е, че никой няма да се опита да ви подложи крак. Заразителни сте и хората около вас също се мобилизират. В романтичен план учите половинката как е да е по-пробивна и по-успешна.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

Тези, които имат допълнителна работа ще закрепят бюджета. От основната дейност няма как да стане към момента. Не влагайте, не инвестирайте. Спестявайте и следващия месец успешно ще направите вложение. Измъчвате се, че не ви се получава, но повярвайте - съдбата ви прави подарък по този начин. В личен план страстите се поуспокояват, но при повечето ще настъпи срив на имунитета.

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

 

Много очаквания имате, но ще почакате. Заемете се със себе си. Ако може да си позволите спа център или луксозен фитнес салон. На вила сред природата или поне преобразете работното кътче. Имате нужда от нещо ново, което да ви вдъхнови. Ще се получи при Рибите, които се занимават с обществена дейност или работят за някаква кауза. У дома недейте да капризничите и да влошавате климата.