Hor2015

Hor2015

Стрелци - не умеете да разпределяте времето си

съвпад с новолуние! Автоматично това означава, седмица преди и седмица след да сме много внимателни. В навечерието пък на затъмнението ще настъпи и пролетното равноденствие. В този смисъл, засегнати ще са всички сфери, както и личния живот на болшинството хора. Четворката ще направи квадрат, в който ще вземат участие, гореспоменатите планети. В личен план Сатурн ще създаде проблеми с “бащата“ с мъжкото. Тромавото му преминаване ще се усети от всички. Юпитер все още няма да позволява разгръщането, което всеки един от нас иска да направи. Търпението е наложително през този период, както и икономиите от всякакво естество. Не избързвайте в нищо, щадете нервите и емоциите си, за да не пострада здравето ви.

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

 

 

Овен - само не избързвайте в нищо. Нервната ви система не е за показ на останалите. Телците ще изострят сетивата си и ще се издигат в кариерата. Близнаците да пазят и да се задоволят с насъщното. Не им се дава да получават ново, така че да се съобразят с това. Раците ще защитават слабите, като по този начин ще си мислят, че изпъкват на преден план. Лъвовете сами ще си моделират месеца. Накъдето го завъртят натам. Не бъдете утописти. Девите ще се справят с новите си задължения от раз. Никакви безпокойства не бива да имат относно задълженията им. Везните трудно ще разделят личното от професионалното. Още в началото трябва да въведат строг ред и да го следват. Скорпионите да работят върху себе си. Да тренират издръжливост и търпение. В противен случай, март ще си поиграе с тях на нервички. Юпитер ще притиска Стрелците, ще ги направи по-послушни, по-организирани. Само не бъдете наивни. На Козирозите ще се налага да помагат на близки и роднини. Това ще отнема почти цялото им време. Самоуверени ще се Водолеите. Проблемите ще посрещат с насмешка и това е тяхното спасение. На Рибите се дава много сила и енергия. Ако не съумеете да я употребите, жалко, ще се обърне против вас.

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 02-08.03, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

 

Връщате си формата в завидно положение. Удивявате с работоспособност и колективизъм. Установявате нови връзки в обществото, вземате под крилото си нови хора, които обучавате или приобщавате към колектива. В личен план - неочаквани събития ще ви сварят неподготвени. Сънищата ви са предсказателни.

 

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

 

Финансовата част ви е ахилесовата пета тази седмица. Подгответе се за неочаквани разходи, както в личен така, и в служебен план. Бъдете предпазливи с изразходването на чужди средства, за да не доведе до трудно възращаеми загуби. Проблемито, каквито и да са те решавайте на минутата. У дома получавате заслужено внимание, даже ви се предлага помощ. Не я отказвайте, защото наистина трудно ще се справите сами.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

Вероятността още рано в понеделник да ви развалят настроението е много голяма. Тръгнете с нагласата да работите самостоятелно, доколкото е възможно, за да се предпазите от негативно настроени хора. Към средата на периода, емоцията ви ще вземе връх и съсредоточаването ще ви е трудничко. Съветвам ви важни срещи, семинари или оперативки да отложите за по-нататък. В личен план не сте сговорчиви.

 

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

Раците са в състояние на собствената си хипноза. Сами знаете, че каквото и да си вмените, просто се материализира и въпреки това го допускате да се случи. Трябва ви енергия или донор на такава. Съветвам ви да стоите около вода и да не се задържате много-много у дома или в офиса. Алкохола ви е забранен. Наблегнете на зеленчукови миксове.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

Ще ви търсят за помощ или за услуга. В никакъв случай не отказвайте, даже и на тези, които смятате за свои врагове. Всичко се връща, така че откликвайте по най-уместния начин. Внимателно обмисляйте изказа си, за да не изпаднете в неловкото положение с обвинения за обида. Излишните емоции ще ви доведат до изтощение, така че не хабете енергията си за глупави дребни неща. У дома ще простите и ще ви простят.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Също като при Телците ще ви занимават финансови проблеми. Също като при Близнаците, отложете важните срещи. Не вадете на показ чувствата си, защото с това ще се злоупотреби. Същото се отнася и за документация, която ви е доверена. Не я допускайте до чужди очи. У дома повече почивайте, отколкото да стоите пред телевизора или компютъра.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

 

Имате невероятната възможност да се докоснете до висши сили и енергии. Дните ви са на всеопрощение, на протегната ръка към ближния и към непознатия. Пазете се от остри предмети. Ако в работен план не ви се получава, не насилвайте нещата. Ако у дома не ви разбират, оттеглете се. Тези дни са единствено ваши и са за равносметка.

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

 

Скорпиони, от главата страдат не само краката, но и цялото физическо тяло. Мислите ви са тъжни, на моменти гневни. Обръщат се обаче против вас и здравето ви се влошава. Вземете превантивни мерки веднага. Очистете съзнанието си и се погрижете за физическия си тонус. В личен план също сте в някаква криза, която виртуално си създавате.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

В работен план,седмицата ще мине с разместване на пластовете около вас. Ще се чувствате като в някаква трансформация, от която няма излизане. Да, работата е много, но не умеете да разпределяте времето си. Имате инструменти, с които да се справите, но това зависи доколко на максимум ще дадете от себе си. У дома, разпиляване на енергия и чувства отново е на преден план. От вас се очаква да ги съберете в едно.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Ще научите нещо важно, което са крили от вас или някаква тайна. Това да не ви обърква, напротив благодарете, че така е станало. Предлагат ви да учите нещо ново, не отказвайте. От това ще зависят бъдещите ви доходи. В личен план, повече време със семейството, с приятелите ще ви се отрази добре. В романтичен - очаквайте подаръци.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

Ще се връщате назад. Ще се чувствате, като че ли се намирате в машина на времето, но не летите в бъдещето. Доста силен енергиен заряд имате, така че можете да влияете върху околните. Само не злоупотребявайте с доверието им, за да не пострада авторитетът ви. У дома ще се улавяте, че се интересувате от духовна материя или четете такава. Лошо няма, стига да не залитнете дълбоко.

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Хубаво е да си държите на думата, но да настоявате да стане на вашето не е добродетел. Всичко, което казвате не е разбрано от околните и това ви разстройва. Помислете, дали вие наистина употребявате правилните думи, дали въобще подходът ви е правилен. У дома ще преосмисляте живота си. Нужно ви е уединение, но не в компанията на спиртни напитки.