Hor3

Hor3

Стрелци - отхвърлете мислите за пари

възстановяват прекъснати взаимоотношения. В любовта намесата на Нептун може да ви тласне към избор на неподходящ партньор. В работата – внимавайте, какво и с кого споделяте, за да не ви разнесат наляво-надясно. Раците ще провеждат серозни разговори с роднини. В любовта ще проявяват егоизъм в чувствата си, а на работа ще бъдат обезверени. Това е от Луната, която също ще ги кара да харчат повече от обикновено. Лъвовете да внимават по време на Лунното и Слънчевото затъмнение, с какви хора се запознават, за да не се разочароват. Да не избързват в нищо. В любовта да сдържат хапливите забележеки, а в офиса да отложат вземането на важни решеия. Планетите ще напрягат и Девите. Ще им се иска да избягат, да се скрият. В работата да очакват ново предложение, но да го подписват другия месец. Венера ще им донесе любов към края на октомври. Везните ще ги търсят за помощ. Да не отказват. В работата - аспектите при тях ще ги принудят да чистят всичко старо и ненужно. Досущ като Лъвовете, в периода на Слънчевото и Лунно затъмнение, да внимават в чии прегръдки попадат. Скорпионите ще са прями, ще говорят каквото мислят. Досадни роднини ще ги занимават с проблемите си. В любовта, половинките им ще ги предпазват от грешки, но и ревност няма да липсва от тяхна страна. В работата ще хвърлят много труд, но ще бъдат забелязани и възнаградени. Стрелците, ако отхвърлят мислите за пари, ще се чувстват комфортно. Да не влизат в спорове, за да не пострада авторитета им. В любовта, ако не са егоисти, проблеми няма да има. В офиса обаче ще е натоварено. Енергията ще отслабне. Възможна е и депресия. Нептун ще раздава на Козирозите. Отделете се от група, колектив и действате самостоятелно. Тези, които се занимават с творчество ще направят шедьоври. В любовта ще са много грижовни. В работата да не започват нови неща, а да стабилизират постигнатото. Водолеите ще посрещат гости. Представете се добре, ако се налага влезте в роля, за да ги впечатлите. В любовта има вероятност да бъдете използвани, да спекулират с чувствата ви. Работата, ще ви се иска да смените, но без резултат. Всякакви вложения, следва да отложите, заради Меркурий. Разминаване при Рибите на възможности и желания. Това доста ще ги изтощи. Следете за техниката си и информацията, която е вътре. Възможно е ненадейно да излезе извън строя. Не вземайте заеми. В любовта, от Плутон ще имате спад в чувствата, но хармонията ще остане. В работата липсата на мотивация ще претовари нервната ви система.

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 13-19.10, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven2

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

 

Овни, мислете стратегически, основавайки се на логиката, не на емоцията. Енергията, която притежавате към момента ви носи успех и ви изхвърля едни гърди пред конкуренцията. Завързването на нови запознанства ще става с лекота, но в личен плана освен поредния флирт, сериозни отношения не виждам да създадете.

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, скъпи на триците, евтини на брашното. С това изречение ще обобщя седмицата ви. Сложни ситуации ще се създадат около вас и вместо да гледате на широко, кръгозора ви е стеснен и захващайки се с дребни и маловажни неща, не виждате големите, които изостават. Всякакви моментни импровизации ви са забранени. Следвайте стриктен план за действие. С близките ви, единомислие няма да постигнете.

 

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, предстои ви смяна на работа или начало на нов проект. Внимавайте! Меркурий, вашият покровител много ви дава, но и ще ви отнеме. Не бързайте в нищо. Проектите реализирайте, но за нова дейност не е време. Ако го направите, ще търпите финансови загуби. В личен план, романтиката остава второстепена, което обаче няма да ви спре да завъртите главата на противоположния пол.

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раците, всяка ваша дума да е претеглена, преди да се изкажете. Недоброжелатели ще следят за това, ще вадят ваши думи от контекста. Експерименти от всякакво естество също да се отложат. Общо казано - в професионален план седмицата не е лоша, но критики ще има, а вие не сте в състояние да ги понесете. Разочарованието ще пренасяте у дома, където с половинката също ви чакат разногласия, но до спорове и сканадали няма да се стигне.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, тези, които учат ги чака успех, особено при полагане на изпити. Провеждайте срещи, правете планове, мислете върху новото, което се заражда в главата ви. По-късно ще го реализирате. Ако не остъпвате от тезите си, ще спечелите и противниковата страна. Интуицията ви е изострена и ще разпознавате хората от първия момент. При двойките следва помирение.

 

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, финансово сте стабилни, но ще доказвате себе си за кой ли път. Някой иска да ви измести от позициите ви. С такт и дипломатичност водете разговорите, за да не си създадете нови врагове. Имате съюзници, обединете ги, но отговорността следва да поемете единствено и само вие. С близките ви също имате сблъсъци - те не ви разбират, нито поведението ви, нито действията ви. Оправянето на отношенията отложете за по-нататък.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, още от понеделник има тенденции са за сблъсъци с проверяващи органи. Подгответе се психически за всякакви проверки и съответно подредете документацията си в изряден вид. Срещи с държавни институции също не са изключени. В общ план, професионалните ви успехи са сигурни и стабилни, което ще доведе до нови придобивки под форма на бонуси например. У дома - помощта ви ще търсят по-възрастни роднини или родственици.

 

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, тези, които смятахте за приятели до неотдавна, сега ще се обърнат против вас. Не си мислете, че сте ги провокирали с нещо. Просто обкръжението ви е от хора, които следват вихрушката, а вие не сте от тези. Ще се наложи да сдържате емоцията непрекъснато, защото много поводи за разговори ще имате, а негативната ви реакция не ви е приоритет. Смекчете малко тона и ще мине по-гладко. Самотните Скорпиони ги очаква интересно запознанство.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, започвате дните си с вътрешно безпокойство. Нещата не се уреждат, както сте ги предвидили и това ви води до нервност. Придържайте се стриктно към финансовите въпроси, които стоят неразрешени. Не предприемайте никакви рискове. Ако намерите съюзници, няма да ви се налага да правите сделка със съвестта си. В романтичен план, нещата буксуват и ще останат в застой.

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, всяко ваше действие ще бъде възнаградено. Ще приключите отдавна започнати сделки, ще подобрите взаимоотношения с партньори, там където не е потръгнало и е имало разногласия ще се нареди от само себе си. Ако ще пътувате, за добро е, само че проверете още веднъж документи и билети. На любовния фронт идилия не очаквайте, но в природата има баланс - там където върви, останалото е в ущърб.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, иска ви се да преприемете промени в професионален план, да реализирате интересни творчески идеи, с цел подобряване общия климат в службата. Очаквайте спънки обаче и от неразбиращи ви колеги, и от Меркурий. Срещи с държавни институции с цел получаване на кредити, дивиденти или някакви инвестиции ще се увенчаят с успех, само не бързайте да ги подписвате до 30 октомври. В личен план - позициите с близките ви ще са срещуположни.

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, бавни и мудни сте, а като добавим и мнителността ви, дните ви ще се точат. Задръжте важните разговори и преговори. Не сте в позиция да преговаряте и вероятността да ви подведат е голяма. Делегирайте. Само екипността може да ви помогне да не изтървете важен момент, важна среща в четвъртък. В личен план не желаете да давате обяснения на половинката по никакви въпроси. Недоволството и нарушената хармония ще вървят ръка за ръка.