Hor3

Hor3

Стрелци - отложете личните срещи

в ретроградност и отново ни очакват напрегнати ситуации до края на февруари. Новите начинания са забранени. Търсете компромис между емоционалност и практичност. Не споделяйте плановете си. Пазете се от плагиати. Всякакви договорки и обещания могат да се провалят в последния момент.

 

 

 

 

През февруари Овните ги чакат любовни терзания, които ще ги накарат да се замислят върху собственото си поведение. На Телците ще им се получава, но ги съветвам да оценят това, което им се дава. Близнаците да не недоволстват, а да вложат повече увереност и упорство в работата си. Раците ще бъдат забелязани и могат да очакват повишение. Лъвовете дълго ще пресмятат плюсове и минуси при новите делови предложения. Девите ще са наблюдатели. Да изчакват, защото след затишието идва и бурята. Везните ще бъдат доста натоварени с излишна работа. Скорпионите ще се забъркват в конфликти, за които Сатурн ще ги накара да съжаляват. Стрелците да се съсредоточат в своите си задължения, а не да вършат работата на колегите си. Козирозите да очакват неразбории от всякакво естество. Възможно е някои да сменят работата си. Водолеите ще бъдат затрупани от работа и ще спрат да забелязват интригите на работната място. На Рибите се дава изпитание. Да се пазят от конкуренцията.

 

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 10-16.02, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, от важно значение за вас ще бъде мнението на другите. Ще имате нужда от признание. За щастие това е временно ,така че заемете се със сделките си, но се въздържайте от подписване на договори към момента. Личните взаимоотношения се нуждаят от психологическа, компетентна намеса, за да не се разрушат съвсем.

 

 

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, задълженията ви напрягат. Иска ви се да рискувате. Стоп, не му е времето. Самостоятелните решения не са ви вариант. Потърсете мнението на колеги, съюзници. Посетете родители, по-възрастни роднини. От тях също потърсете съвет. У дома прикривайте лошото си настроение, защото никой не е длъжен да ви ходи по водата.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, очаквайте проблеми с техниката. Телефон, автомобил, компютър все нещо ще излезе от строя и ще стопира работата ви. Заемете се с изкуство, с музика. Водете социален живот, където ще сте на висота. В разговорите с хората ще се тества психолигическата ви издръжливост.

 

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, ще разрешават семейни въпроси. Проблемите обаче с по-възрастни роднини или родители няма да изчезнат. Интуицията ще ви подскаже дали да правите компромиси или да вземете категорични решения. Здравето се обостря. Обърнете внимание на хроничните болежки.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, дните ви също ще бъдат запълненис роднински разговори. Отстъпвайте пред по-старшите, нищо че ви се месят за щяло и нещяло. Вслушайте се какво ви говорят, нищо че оптимизмът ви може да се изпари. Трезвата преценка от тяхна страна в момента е най-голямата ви помощ.

 

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, съставете писмен план и го следвайте стриктно. В края на месеца ще имате възможност да реализирате идеите си. Отварят ви се пътища със задгранични партньори. Към момента не проявявайте самоинициатива, защото вероятността от критика е голяма.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, дни на илюзии, надежди, на дълбоки чувства. Сатурн ще ви връща към стари, забравени и недовършени неща. Работните дни ще текат тягостно, а вечерите ще ви навяват тъга. Не се самонаказвайте. Периодът ще мине и на вашата улица ще изгрее слънце.

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, капризни, раздразнителни и обидчиви ще сте. Преувеличаването ще ви следва цялата седмица. Комбинацията Плутон, Сатурн и Меркурий е сложна за вас, най-вече в личните взаимоотношения. У дома или с любимия човек ще се получава “развален телефон“. Ако е възможно отложете подписването на важни договори.

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, около вас ще се спори. Ще ви въвлекат в ситуации, където не ви е мястото. За щастие звездите са с вас и в края на седмицата можете да отдъхнете с облекчение. Отложете личните срещи. Изтощени ще сте и недоразуменията ще са на 100 процента.

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, ще ви се струва, че всеки ден се повтаря и че не можете да излезете от затворения кръг. Да. Сатурн ви налага. Въздържайте емоцията. Повече прагматизъм се иска от вас и в личен, и в работен план. Не изключвам и дежавю-та при вас.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, сте родители, обърнете внимание на децата си, ако ли не - помислете за себе си. Всяка енергия вложена в работата е обречена на неуспех. Периодът изисква да се обърнете единствено към себе си. Въображението ви работи и точно заради това ще ви се дават знаци - от сънища или от дежавю-та, които при вас направо ще са поредица.

 

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, ще ви влече мистичното, окултното. Не задълбавайте там, за да не се откъснете от света нацяло. Ако ви се иска усамотение, отдъхнете на близко до дома ви място. Не вземайте пари назаем. Трудно ще ги върнете.