Zodii

Zodii

Телци - постъпвайте мъдро, изчакайте

в професионална сфера, Меркурий преминава в Скорпион, доста опасен период. Следвайте всички правила за безопасност, не бъдете хапливи. Не настоявайте на своето, а използвайте Меркуриевата пъргавина.

 

 

 

 

Какво ви очаква през седмицата 23-29.09, според астроложката Джована.

 

 

 

През септември, Овните да не мързелуват, Телците да са повече послушни, Близнаците да не са пасивни, а Раците да внесат порядък в делата си. Лъвовете да си дадат сметка, какво впечатление правят на околните. Девите ще разберат, че всичко от което са бягали ще им се изпречи на пътя. Везните ще си дадат отчет, къде са и накъде вървят. Скорпионите ще се пренесат в света на илюзиите, а Стрелците ще бъдат докоснати от вятъра на промяната и ще повишат жизнения си стандарт. Козирозите ще се погледнат с “чужди“ очи и ще станат по-обективни. Водолеите ще са самостоятелни. Помощ ще имат, но само в критични ситуации. Пред Рибите се откриват нови перспективи.

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, свикнали сте много и активно да работите, но тази седмица ще ви се наложи да работите предимно с главата си - да обмисляте и планирате. Много добре съпоставете за и против, докато не стане късно. До какъвто и извод да стигнете, нищо няма и не може да ви спре да действате. Смело вървете напред.

 

 

 

СЪВЕТ - Използвайте допълнителен заряд енергия през втората половина на седмицата, за да преодолеете пречките.

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

Телци, постъпвайте мъдро. Не скачайте с мнения и позиции. Изчаквайте. Струва си да се консултирате по належащите въпроси и така да стигнете до истината и същината на нещата. Ще ви разкъсват съмнения, благодарение на които в дадени моменти ще действате неадекватно. Възползвайте се от правото си сами да решавате кое е нужно или ненужно за вас и ще постигнете успех.

 

 

 

СЪВЕТ - Само решителността ще ви позволи да поемете по правилния път.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

Близнаци, седмицата е благоприятна за вас. Меркурий в Скорпион ви идва много навреме. Можете да се разгърнете с пълна сила, да раздавате команди наляво и надясно и най-важното - ще ви слушат. Ако проявите и малко повече старание, можете да създадете впечатление на важна особа, която знае как и какво, и с която никой не бива да спори.

 

 

 

 

СЪВЕТ - Правилната концепция ще ви помогне да постигнете мир и любов в домашна обстановка.

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, отново се потапяте в дълбините на своя вътрешен свят. Анализирате себе си и дори подсъзнанието си, изпитвате нови непознати чувства и емоции. От една страна това е добре за вас, но приложение няма. За съжаление благоприятни аспекти в личен план няма при вас и препоръчвам да се оттеглите от активните дейности към момента.

 

 

 

СЪВЕТ – Ако не следвате знаците, външните обстоятелства ще ви принудят да го сторите.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, проявете повече благосклонност към другите. Това, че са с по-нисък статус не ги прави по-малко ценни, значими. Опитайте се да ги разберете, да ги изучавате. Това ще ви помогне да се разбирате с хората. Изучавайте и себе си, за да не сгрешите при избор на партньор. Следвайте тези препоръки и ще усетите радостта от живота.

 

 

СЪВЕТ – Активната дейност е противопоказна.

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, седмицата не е много благоприятна за вас. Ще сте обкръжени от дребнави и суетни хорица, които ще ви въздействат по един или друг начин. Меркурий в Скорпион ще ви кара да хабите силите си по абсолютно най-безполезния начин и без никакъв резултат. Ще ви се наложи да въвеждате порядък в хорските отношения, да отсъждате кой прав, кой крив.

 

 

 

СЪВЕТ – Не е изключено да изскочат юридически дела за разрешаване.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, обърнете внимание на случващото се тези дни. Това може да се окаже начало и основа за бъдещето ви. Целият ви опит оставете в миналото си. Оставете съдбата да ви води. Не се намесвайте в нищо и сами ще се уверите, че за всяко нещо му е дошло времето - за начало, за край. Ще се удивите как ситуациите ще се стекат благосклонно за вас.

 

 

 

СЪВЕТ – Ако имате нужда от нови чувства и емоции, от нов човек до себе си, променете стратегията. Започнете от нулата.

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

Скорпиони, не само си позволете, а си наложете почивка. Не натоварвайте главата си с никакви планове, важни решения и прочее. Времето прекарвайте с приятели. От сряда нататък забравете за активни мероприятия. Нужен ви е покой, в края на седмицата ще намерите решенията на всички въпроси.

 

СЪВЕТ – Вечерите медитирайте.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, за вас седмицата е начало на нови дейности, нови партньорствата. Ако не се занимавате с бизнес, значи новостите ще са в романтичен план. Към всяко действие, подхождайте с лекота и грация. Упорство не ви е нужно, много усилия също. Идеите са в главата ви, решенията в ръцете ви.

 

 

 

 

СЪВЕТ - Задачата ви е вие самите да не възпрепятствате това, което ви се дава.

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, нужна ви е стабилност в чисто материален план. Заемете се с това, за да си осигурите спокойствие и равновесие. Стабилността, за която ви пиша не означава само активна работа от ваша страна, а баланс между приходи и разходи, с които спокойно да посрещнете утрешния ден.

 

 

 

 

СЪВЕТ – Съблюдавате ли това, в края на седмицата финансовото ви състояние ще достигне до такова съотношение, че ще се радвате на живота.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, през седмицата общо взето ще доминира негативизъм при вас, макар че с усилия от ваша страна можете да ги избегнете, защото по принцип вината ще си е ваша. В началото ще сте доста импулсивни, на моменти бих казала агресивни. Това ще ви дистанцира от околните, а с близките ви може да се стигне и до по-далеч. Страстите, които бушуват у вас може да ви доведат до решения за началото на нови неща, нов живот.

 

 

СЪВЕТ - Самоконтролът ще ви помогне да избегнете необратимости.

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, ще се опитате така да извъртате нещата, че да  излезете "сухи от водата". Не го правете. Не пакостете на другите, за да извличате изгода. Не си струва. Ще успеете, но радостта ви ще е временна и ще ви се върне точно тогава, най-малко очаквайте.

 

 

 

 

СЪВЕТ – Не си мислете, че подменянето на едни хора с други вещае добро.