Hororskop2

Hororskop2

Телци - разчитайте сънищата си

дълго отлагани във времето, но не и да го правим импулсивно. Вероятността от затъмнение и на съзнанието е голяма. Добре е да обмислим обстойно нещата, преди да тръгнем да ги рушим нацяло. Да работим само и единствено върху себе си и върху душевното ни усъвършенстване. Кардиналните знаци - Овен, Рак, Козирог и Везни остават под напрежение. Останалите знаци от зодиака също преминат през изпитание. Марс остава ретрограден също във Везни. Новостите са забранени. Не сменяйте работата, жилището си. Въздържайте се от  покупки и медицински интервенции, освен ако не е крайно наложително. По възможност отложете женитби и разводи. Следете за здравето си, особено в дните преди и след Лунното затъмнение, поне две седмици. Повлияна ще бъде сърдечно-съдовата система, кръвното налягане и не на последно място психиката. Силовите спортове са забранени. Чувствата за тревожност, безпричинно безпокойство и паника, ще ни съпровождат почти непрекъснато. Объркани мисли и неадекватни решения ще внесат смут в работните процеси. Избягвайте шумни места. Преминете към диетичен режим на хранене.

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

Овни, следете за репутацията и за личния си живот. Дълбоко пазени тайни, могат да излязат на показ. Здравето на Телците може да ги изненада, но общата прогноза принципно е добра. Ентусиазъм и отлично настроение ще имате през целия месец. Близнаците ще бъдат успешни, там където има публика и се лее реч. Ще намерят и нови подходи за разрешаване на стари проблеми. За Раците април ще мине в съмнения. Без рискове, само с дълбокообмислени ходове ще е по-безболезнен периода за вас. Лъвовете ще пренареждат приоритетите си. Освен с ум, ще действат и с обаяние. Девите, ако загърбят вродената си нерешителност и срамежливост, ще бъдат първенци. Стрелата на Амур така ще ги прониже, право в сърцето, даряваща им любовно опиянение. Везните, ако играят по правилата, ще излязат от задънената улица в бизнеса. В края на месеца да следят за здравето си. Скорпионите да забравят за всякакви инвестиции. Да не вземат и да не дават пари назаем. Активност при Стрелците - бизнес пътуване, разработване на нови проекти. Очаквайте и приходи от стара работа. Самотните Козирози ще ги вълнуват любовни мисли. Останалите да контролират емоцията, за да не усложнят здравословното си състояние. Ниско самочувствие ще се наблюдава у Водолеите. Да се пазят от интриги, за да не пострада името им. Рибите ще се занимават с близки роднини и съседи през целия месец. Не вярвайте на всяка дума, за да не станете жертва на измама.

 

 

 

 

 

Всички знаци да бъдат крайно внимателни в периода 21-23-ти април!

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 21-27.04, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, доста енергично и със заряд започвате седмицата, но енергията, която блика от вас няма да можете да използвате рационално. Недоразумения и недоумения и у дома, и в офиса ще ви объркват. Може да се стигне до там, че да ви се прииска да се махнете, но това не е добро решение. Не избързвайте в нищо, защото изневиделица ще промените и мнението си, и възгледите си. За петък не оставяйте неразрешени задачи.

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, неспокойни сте. С каквото и да се захванете, не го довършвате. Нямате си вяра. Оставете сериозните неща на друг. Преосмислете вашето и на останалите поведение. Пренаредете задачките по приоритети. Не бързайте с нищо. Оставете го за по-благоприятен период. Опитайте да спите повече и разчитайте сънищата си. Петък ви е хубав ден.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, припряни сте и изпускате важни детайли. Иска ви се по конец да свършите работата си, но няма да ви се удава. Не изпадайте в съмнения, че не ви върви или нещо ви спъва. Ситуацията ще се обърне изненадващо и неочаквано. Само не губете увереността си. В сряда, на каквито и спънки да се натъкнете, нищо не отлагайте за четвъртък.

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, в някаква нереалност сте изпаднали и рискът да попаднете в глупави ситуации е много голям. Трябва ви движение, но вие ще мързелувате. Интересното е, че активността ви ще се засилва само вечер, а от това ще се обадят разни болежки. Изчистете наивната мечтателност, погледнете и назовете нещата с истинските им имена. Сряда и четвъртък сте крайно деликатни.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, завишената самооценка, с която започвате седмицата не е добър вариант. Ще прехвърчат искри и на работното място, и у дома. Ще сте на принципа и „сам воинът е воин“, но дали си струва, ще си дадете сметка едва в почивните дни. Овладейте и импулса за харчене без мярка. Вторник и сряда ви са най-критичните дни.

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, действайте по старомодния  и традиционен начин. Нито за миг не отделяйте поглед от работния процес. Сега е моментът да намерите своето място под слънцето, за което ще ви са нужни и партньори, и приятели, и колеги. Не отказвайте разговори на кафе или на питие. Точно там в неофициална обстановка ще се случват официалните неща. Петък намерете време за семейството и не подписвайте договори.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, ще чувствате потребност от независимост. Готови сте да вювате за нея, но кавгите ще са неизменна част почти през цялото време. Марсовата енергия ще кипи у вас, но у останалите впечатлението за агресивно поведение ще се запечата за дълго време. В понеделник отложете всичко важно. Сделки, преговори и срещи насрочете за вторник и сряда.

 

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, преразглеждате поведението и работата на партньори и съдружници. Лошото е, че ще се връщате назад, ще се хващате за казана някога дума, което е излишно, но така или иначе ще се случи. Ще настоявате на своето мнение, въпреки че осъзнавате, че не сте прави. Точно сега не бива да нарушавате традиционните правила, които заедно сте създавали. В петък отменете всякакви разговори, за да не прекалите с хапливите думи.

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, досущ като при Девите, Стрелците да заложат на стари, изпитани методи за работа. Всякакви нововъведения ще пропадат и ще ви разстроят нервната система. Работата в момента не е в апогея си, а капризнеченето от ваша страна само може да влоши положението. Всякакво старание да изпъкнете ще ви носи загуба на авторитет. Четвъртък и петък внимавайте много.

 

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, съблазнителни предложения и нереални обещания ще ви заливат. Знайте си мястото и помнете, че дозата е по-важна от лечението. Експериментите, които сте готови да правите съвсем ще ви свалят на земята. Не търсете вина у околните, по-скоро бъдете малко по-критични към себе си. Вечерите ще сте размечтани и това също ще доведе до грешно поведение и впечатление. Петъкът ви е единственият спокоен ден.

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, подвеждане е думата, която ще ви съпътства тези дни. Цялата ви седмица е непредсказуема. Непроверена или недостоверна информация в работата, а и у дома . Преди да се захванете, с каквото и да било, разглеждайте нещата до най-малкия детайл. С голямото доверие, което сте гласували и на работното място и на близките у дома, ще се злоупотреби. Понеделникът ще е показателен - както тръгне, така и ще върви.

 

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, практичните хора ще ви дразнят. Задачите ще ви се струват сложни и не по силите ви. Разногласия с половинката също няма да липсват. Сами сте си виновни. Гледате прекалено цветно на света, а това в момента не е така. Скривате се зад близки и колеги, но когато ви разкрият, няма да се намери кой да ви идва на помощ. Вторник и сряда ви препоръчвам да мълчите, като риба.