Hor2015-2

Hor2015-2

Телци - щедростта ще ви донесе нови запознанства

- бързайте бавно и ще се окажете в центъра на събитията. Само не се главозамайвайте от комплименти, за да не объркате посоката. В романтичен план - прекалено много се съобразявате с чуждото мнение и оценката им за вас. Неуверени ще сте Раци и ще бъдете принудени да се съобразите с това, което имате. Всяко доказване на обратното ще ви носи негативни последици. В любовта бъдете наблюдателни, за да не се окаже, че избраникът ви има сто лица. Лъвове - очаквате повече, отколкото ви се полага. Работете върху поведението си. Контрол да е думата, която да ви води. Необвързаните ще са доста придирчиви, семейните - ще са взискателни към половинките си. Дева - може да се окажете на върха или обратно - в изходно положение. Не се отказвайте, почвайте отново и отново, докато резултатите ви задоволят. В личен план, семейните ще водят разговори с деца, а необвързаните търсят роман, колкото да не са самотни. Везни - правете това, което трябва, пък да става каквото ще. Не се замисляйте защо, отговор няма да намерите. За нова връзка не сте готови, по-скоро се опитайте да запазите старата. Семейните да съхранят отношенията у дома. Скорпион - благодарение на Нептун, месецът ще мине без изненади за вас. Ако се появят проблеми, ще се появят и хора, които да помагат. В любовен план ще се разбирате без думи, ще разговаряте на един език. Стрелец - три в едно ще бъдете Стрелци и орел, и рак, и щука. Не посягайте на чуждото, всичко, което кажете ще се използва срещу вас, не се опитвайте да избягате от отговорност. В личен план търсите идеалния партньор, а това автоматично ви остранява от играта. Козирог - Сатурн отново ви протяга ръка. Подпомага самочувствието ви на знаещ и можещ човек. Съмненията изчезват и вие действате решително. В личен план ще укрепите връзката си, благодарение на благоразумието си. Водолей - съдбата ще работи за вас, само преди да предприемете изказване, мислете. Всичко ще се нарежда без намеса от ваша страна, но във ваша полза. В личен план сте мълчаливи, срамежливи, но ставате притегателна сила за противоположния пол. Риби - бунтарите ще сте на месеца. Невъздържани във всичко. Ще се противопоставяте и в делови, и в личен план. Изведнъж ще се “събудите“ и ще осъзнаете, че са се възползвали от вас, че са ви подвеждали във важни начинания. Пазете репутацията си и си извлечете поука от ставащото.

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 13-19.04, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

Недоверчиви ще са Овните. От вас се очаква милосърдие, но не знаете как. Ще действате насила. Всичко ще е свръх усилията ви. Има промени, от които се плашите, но са на прага ви. Здравето ви не е на ниво, но и там сте уклончиви в решенията. Намерете начин да повишите самочувствието си.

 

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Доста разходи ще направите, за да подобрите статута си. У дома по-скоро ще похарчите, за създаване на романтика, а на работното място, за да укрепите връзките си. Резултат ще има и за авторитета ви и за вас като личност. Щедростта ще ви донесе и нови запознанства, които ще се превърнат в трайни и изгодни за вас.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

 

Натискът върху вас продължава, но вие вече свикнахте. Ще работите в тандем, на моменти едва ще се сдържате, но това са ви уроци. Ако ви възложат и нещо ново не отказвайте, даже и да нямате представа от материята. Много бързо ще навлезете и ще си докарате добър страничен доход. Вечерите много ще преживявате, но и анализът в случая ви е крайно необходим.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

 

Домашни разговори при Раците. Не можете да разделите отговорностите си и оттук объркването ви и субективизмът. Виждате, че единствено вие можете и трябва да се заемете и с финансовите, и с имуществените въпроси, но като че ли искате да накажете половинката с други решения. Внимавайте с всякакви остри предмети и се пазете от огън.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

Правите всичко възможно, даже стигате до спекулативни игри, само и само да напълните джоба си. Опитайте да си набавите информация или поговорете с доверени хора, за да не изпаднете в тъжни ситуации. Желанието ви за власт, за внимание и авторитет нараства. У дома се държите доста високомерно, което обижда. Не забравяйте, че домът ви не е сцена и прожектори няма.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Дилеми пред Девите. Личните отношения страдат от обстоятелствата. Стремежът ви да ги нагодите, влошава още повече нещата. В работата ви препоръчвам да изострите сетивата си и да сте подготвени психически. Възникващите проблеми не са по ваша вина, но отговорността ще понесете вие. Хронични болежки напомнят за себе си, но се въздържайте от хирургична намеса.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Везните ще заложат на емоцията и ще сбъркат. Свръхинтуитивни сте тези дни, но и това ще ви подведе. Търсете баланса. Теглете няколко пъти за и против и тогава действайте. Задават се проверки и отчети. Огледайте документацията си, за да не пострада авторитетът ви от това. Каквото и да се случи, в никакъв случай не се самообвинявайте. Това ще влоши здравето ви.

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

 

Също много емоция при Скорпионите. Буквално няма да може да се разговаря с вас. Има новости, с които не желаете да се съобразите. Спъвате колектива. Действията ви са на принципа - сега или никога. Смятате, че печелите по точки по този начин. У дома също създавате конфликти. Загубената енергия няма да можете да си върнете и не изключвам агресивно поведение, за да си я набавите.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Прекаляване във всичко - с храна, напитки, с държание. Трансформациите при вас ви изваждат от кожата, кипите и не знаете, къде и по колко енергия да отдавате. Получава се една голяма разпиляност, която неминуемо ще доведе до големи загуби, както за вас, така и за обкръжението ви. Добре ще е, ако се оттеглите, но не сте с такава нагласа. Следете сърдечен ритъм и кръвно налягане, които са провокирани от жлъч.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Кариерни дни да очакват козирозите, но внимавайте - никой не е застрахован от грешки. Не бъдете самонадеяни. Неочаквани приходи ще ви зарадват. Не залитайте в спекулативни игри, от които нямате понятие. В личен план ще угаждате на партньора, което ще удиви и самите вас. Необвързаните им предстоят конструктивни промени от романтично естество.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

Седмицата ще разделя на две половини. През първата, оригиналните ви идеи ще намерят реализация. Много работа ще отхвърлите с един замах. Втората половина, с раз ще се оттеглите от всичко. Ще станете болезнено чувствителни и обидчиви. В личен план, внезапна среща ще покачи адреналина ви. Има вероятност от това да излезе бурен роман с незнаен завършек.

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

 

Не ви харесва подредбата, не се чувствате уютно и у дома, и в офиса или просто сте решили да подмените интериора. Доста сте проницателни, но практичността тази седмица надделява при вас. Ако сте ръководител, ще внедрявате нови методи на работа, ако сте служител - ще бъдете обединител. В романтичен план усещате полъха на свободата и търсите нови предизвикателства.