Hororskop2

Hororskop2

Телци - ще дойде помощ от роднините ви

ще възстановяват прекъснати взаимоотношения. В любовта намесата на Нептун може да ви тласне към избор на неподходящ партньор. В работата – внимавайте, какво и с кого споделяте, за да не ви разнесат наляво-надясно. Раците ще провеждат серозни разговори с роднини. В любовта ще проявяват егоизъм в чувствата си, а на работа ще бъдат обезверени. Това е от Луната, която също ще ги кара да харчат повече от обикновено. Лъвовете да внимават по време на Лунното и Слънчевото затъмнение, с какви хора се запознават, за да не се разочароват. Да не избързват в нищо. В любовта да сдържат хапливите забележеки, а в офиса да отложат вземането на важни решеия. Планетите ще напрягат и Девите. Ще им се иска да избягат, да се скрият. В работата да очакват ново предложение, но да го подписват другия месец. Венера ще им донесе любов към края на октомври. Везните ще ги търсят за помощ. Да не отказват. В работата - аспектите при тях ще ги принудят да чистят всичко старо и ненужно. Досущ като Лъвовете, в периода на Слънчевото и Лунно затъмнение, да внимават в чии прегръдки попадат. Скорпионите ще са прями, ще говорят каквото мислят. Досадни роднини ще ги занимават с проблемите си. В любовта, половинките им ще ги предпазват от грешки, но и ревност няма да липсва от тяхна страна. В работата ще хвърлят много труд, но ще бъдат забелязани и възнаградени. Стрелците, ако отхвърлят мислите за пари, ще се чувстват комфортно. Да не влизат в спорове, за да не пострада авторитета им. В любовта, ако не са егоисти, проблеми няма да има. В офиса обаче ще е натоварено. Енергията ще отслабне. Възможна е и депресия. Нептун ще раздава на Козирозите. Отделете се от група, колектив и действате самостоятелно. Тези, които се занимават с творчество ще направят шедьоври. В любовта ще са много грижовни. В работата да не започват нови неща, а да стабилизират постигнатото. Водолеите ще посрещат гости. Представете се добре, ако се налага влезте в роля, за да ги впечатлите. В любовта има вероятност да бъдете използвани, да спекулират с чувствата ви. Работата, ще ви се иска да смените, но без резултат. Всякакви вложения, следва да отложите, заради Меркурий. Разминаване при Рибите на възможности и желания. Това доста ще ги изтощи. Следете за техниката си и информацията, която е вътре. Възможно е ненадейно да излезе извън строя. Не вземайте заеми. В любовта, от Плутон ще имате спад в чувствата, но хармонията ще остане. В работата липсата на мотивация ще претовари нервната ви система.

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 28.10-02.11, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven2

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

 

Овни, ако обръщате повече внимание на семейството си, ако уважавате традициите и семейните ценности, седмицата ви ще е повече от хубава. Спокойствието, което ще се възцари ще ви обнадежди и за в бъдеще. Всичките ви дни са посветени на близки и роднини, на общуване и бъдещи планове съвместно. Ако се намирате далеч от дома, не изключвам бързо завръщане, защото това, което ви тегли към дома в момента е много силно.

 

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, поредната ви седмица в която обръщате внимание към роднините. Бягайки и потапяйки се в работа, няма да подминете родствениците си. Още повече помощта, която очаквате ще дойде от тях. Покровителство в работата също няма да липсва и пак от по-възрастни колеги, с повече опит. Що се отнася до партньори и конкуренти, излизате на друго ниво, което ще рече, че подходът ви трябва да се промени, ако искате добри резултати.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, стари плащания ще се стекат към вас. Какво по-хубаво от неочаквани приходи. Успехът е с вас и в материален, и емоционален план. Ако имате дългове, възможно е да ви ги опростят или да рефинансирате с по-ниска лихва. За предишни заслуги, очаквайте и нови постъпления под форма на бонуси или премии. Всякакви финансови операции, които замразихте е време да ги започнете.

 

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раците, ще разделя на юнски и юлски. Юнските ще напредват в кариерата без оглед на средствата, а юлските - ще заздравят семейните отношения. И едните, и другите ще повишат авторитета си. Настроени сте на благотворителна вълна, за което получавате допълнителни аплодисменти. Очаква ви пътуване, където ще се представяте пред публика. Не отказвайте.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, отново ще сте на сцената. Дали ще изнасяте представление или ще провеждате семинар, никой няма да остане равнодушен към вашето творчество. Пътуването, което планирахте, сега вече може да осъществите. Периодът е подходящ, а и вашият заряд също. У дома в стихотворна форма ще общувате с половинката, което ще прави минутите ви заедно незабравими.

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, задава се спокойна седмица при вас от няколко седмици насам. В работния процес изненади няма да има. В този смисъл голяма част от вас ще се зареят в мечти и ще мечтаете за друга реалност. Недоволните от колектив или работа, вече могат да я сменят. Покупките за дома, които ще направите обаче ще нарушат бюджета ви. Потърсете други източници на доходи задължително.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, изпадате в лутане отново. Лошото е, че приемате съвети от всекиго. Меркурий доста ви напрегна и отърсването ще става бавно. По-млади родственици или деца ви създават грижи допълнително. Туширайте конфликтите, докато са в зародиш. Помощ не чакайте, действайте самостоятелно и стойте зад решенията си.

 

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, на работното място задкулисните игри продължават. Въвлечени сте в тях отдавна, но до момента се забавлявахте с това. Истината е на прага, виждате я, но отново не вземате мерки. Вторник или сряда разрешете това с риск да ви намразят. У дома отново не говорите. Иска ви се вечерите да прекарвате навън, но няма да ви се удаде.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, от вас се изисква мобилизиране и вземаме на бързи решения. Напрегната работа ще докара стрес, но пък ще заслужите повишението си. Дискусиите, които ще провеждате ще бъдат свързани с теми, скучни за вас, но трябва да издържите на всяка цена. Път ви чака, планирате да пътувате, но не знаете закъде. Тръгвайте, посоката сама ще ви направлява.

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, ново работно място или нов колектив се задава при вас. Приобщете се бързичко. Разговаряйте на всякакви теми и с колеги, и с началници, за да не си образувате бариера още в самото начало. Петък ви е труден ден. Въздържайте се от разходи и от необмислени изказвания. В никакъв случай не литвайте в облаците.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, слушайте интуицията си. Гъвкавост и дипломация нека бъдат думите, които ви ръководят цалата седмица. Още във вторник пред вас ще изскочат нови предизвикателства, за добро е. Ще се наложи да вземете съдбоносно решение, от което ще зависи животът ви по-нататък. Търсете нови начини да реализирате напиращите идеи. Уикендът активно почивайте.

 

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, внимавайте, какво си пожелавате. Всичко ще се сбъдва със шеметна скорост. Дано ви стигнат силите да поемете всичко. Ще го чувствате като товар, но само в началото. В четвъртък вече ще сте се овладяли напълно. В петък предстои купон, от който не бива да се отказвате. Точно там ви чакат и нови запознанства.