DSC_0334

DSC_0334

Терзиев: Не успяхме да консолидираме партиите

, които го подкрепяха в предишния Общински съвет. Това заяви Атанас Терзиев - кандидат-кметът на ГЕРБ в Несебър. Той загуби на втория тур на местните избори в общината. За него гласуваха 5080 души. Терзиев не стана кмет, но ще положи клетва като общински съветник. Гербаджиите имат петима съветници в бъдещия местен парламент. В тяхната група е и единствената жена в ОбС Несебър - Николина Тодорова.

Терзиев благодари на избирателите, които са го подкрепили като не пропусна да отбележи, че в общината е имало контролиран вот и изборен туризъм. "По време на тази кампания липсваше черен PR и нападки, което е стъпка напред в общуването", допълни Терзиев.

ГЕРБ има петима съветника и това я прави втората политическа сила в ОбС и единствената парламентарно представена.DSC_0322

"Резултатите са добри за нас. Променихме статуквото в Озбор, където бе избран нашия кандидат - Христо Янев и постигнахме успех с петимата си съветника", заяви Златко Димитров - общински председател на партията и зам.-областен управител. Той е избран и за общински съветник като трети в листата. "Смятах да кажа решението си другата седмица, но ще го обявя още сега - няма да бъда съветник. Оставам на поста зам.-областен управител", допълни Димитров.