Papki2

Papki2

Търсят се 18 директори в Бургаско

образованието и науката Меглена Кунева, научи сайт "Черноморие". Дотогава свободните места в 14-те населени места на Бургаска област са поверени на временно изпълняващите длъжността директор, назначени от Регионален испекторат по образование на МОН - Бургас.

Сред най-желаните директорски столове в морския град са тези в Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров", Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Кольо Фичето", както и в основните училища "Георги Бенковски", "Антон Страшимиров", "Елин Пелин".

Не без интерес са и вакантните места в СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Айтос, както и шефското кресло на Общински детски комплекс – Несебър. Екипът на сайт "Черноморие" си запазва правото пръв да информира за датите на провеждане на конкурса, както и кой от кандидатите го е спечелил. Така нашите читатели ще знаят имената на одобрените, а после и назначени за директори в основни, средни или професионални училища, както и за директори на общински детски комплекси в Средец и Несебър.