Ученици пътуват на половин цена с "М-Бус"

"Приоритет на "М-Бус" винаги са били пътниците и поради тази причина решихме да въведем още миналата година тази преференция, като целим да не натоварваме финансово клиентите си", заяви управителят на "М-Бус" Румен Христов.

 

От транспортната компания обясниха, че с 50% намаление от редовната цена на билета могат да се възползват и учениците от Карнобат. За да пътуват с отстъпка подрастващите младежи е необходимо да си закупят абонаментна карта по маршрута Бургас – Карнобат на стойност 12 лв. Христов уточни, че цената на абонаментната карта е съобразена с икономическата ситуация в момента.

От своя страна родители от Малко Търново коментират, че използвайки това намаление, ежедневното пътуване на децата от Малко Търново до Бургас и обратно им е много по-изгодно отколкото да наемат квартира за учащото си дете в Бургас.

Транспортните линии, обслужвани от "М-Бус" са много натоварени през учебната година, тъй като в областния град са съсредоточени най-много и престижни учебни заведения.

Компанията "М-Бус" обслужва най-голям брой междуселищни автобусни линии в Бургаска област. Автобуси на фирмата пътуват от Бургас до Поморие, Слънчев бряг, Несебър, Айтос, Карнобат, Камено и Малко Търново. Учениците от тези населени места пътуват традиционно с най-големия бургаски превозвач "М-Бус".

От транспортната компания напомнят на своите клиенти, че за тяхно улеснение фирмата е въвела продажба на билети и по интернет. На адрес: avtogara.com и bgrazpisanie.com  превозвачът предлага билети до всички дестинации, които обслужва.