Юлското утро изгрява в Бургас с клип на "Джулай морнинг"

За първи път клипът ще бъде завъртян тази вечер на концерта, организиран за трета поредна година от община Бургас на Централния плаж. С него бургазлии ще посрещнат за пореден път първия изгрев на юлското слънце.

 

Клипът е сниман до моста в Бургас, в Созопол и на Шофьорския плаж след ваканционно селище "Дюни". Режисьор на видеото е Димитър Еленов, а в него се снима актрисата Мария Каварджикова като вечната джулайка. В снимките са се включили и балета на Петя Стойкова, музиканти от НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров", мотористи от клубове от Бургас и Приморско.

Преди година "Сънрайз" записаха отново "Джулай морнинг" с неговия автор и с Джон Лоутън, но с тения авторски аранжимент. Видеото към песента е първия сюжетен клип сниман към нея. Бургазлии първи ще имат възможността да видят видеоклипа.

В разгара на лятото на български ще излезе и автобиографичната книга на Кен Хенсли - "Кръв по магистралата". "В нея разказвам за личния си и музикалния си живот. Тя обхваща дълъг период до последните 3 години назад", каза Кен Хенсли.

Тази вечер той отново ще свири със "Сънрайз" на концерта за посрещането на юлското утро. В него ще участват още G.R.A.S., "FOUR", "Саундфул" и "Мистър Вагабонд".