Началото ще бъде дадено с двудневно парти

Началото ще бъде дадено с двудневно парти

В разгара на драмата законна ли или не постройката на "Какао бийч" там откриват "Сезон 2018" с мегапарти. Началото ще бъде дадено на 8-и юни, съобщиха от комплекса. Официалният старт е в петък вечерта на Южния плаж в компанията на световноизвестни диджеи. Култови имена от цяла Европа ще застанат зад пулта и ще забавляват дискофеновете.

Звездните артисти са подготвили взривяващ микс в стил техно, а следващата нощ партито ще избухне в хаус вариант. Всички клубове, разположени в комплекс "Какао бийч" ще бъдат отворени за купонджиите от утре вечер и очакват своите гости с нова визия. Всички заведения на Южния плаж са реконстуирани и изцяло шумоизолирани, съгласно новите изисквания на закона. Те са преградени с прозрачни стени, изградени чрез най-модерните технологии и висококачествени звукоизолиращи материали. Домакините са инвестирали сериозни средства, за да преустроят дискотеките съгласно новите законови правила и в същото време да предложат най-комфортната обстановка на гостите.

И тази година домакините са подготвили богата артистична програма с екзотични балерини и виртуални танцьори, както и много други изненади. Въпреки лошото време през пролетта и пораженията от морската стихия, Южният плаж бе изцяло възстановен от концесионера. От седмица ивицата посреща туристи в изрядно състояние, оборудвана с чадъри, шезлонги и обезпечена със спасители и медицински пункт.

Комплексът стана обект на вниманието на вицеплемиера Валери Симеонов. При посещението си в Бургас в началото на седмицата във връзка с подготовката за предстоящия сезон той обяви, че пет от заведенията на Южния плаж са построени незаконно и затова е сигнализирал министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Симеонов показа и документи, сред които и издадено разрешително, под което стои подписът на министъра на туризма Николина Ангелкова.

Докато тече скандалът между министрите и институциите, в комплекса откриват сезона.