DSC_2039

DSC_2039

В Слънчев бряг дадоха официален старт на сезона гостите на празника, чийто домакин бе Съюзът на собствениците в курортния комплекс. Партито събра представители на държавата, местната власт, общински съветници, хотелиери в клуб "Бедрум бийч". Гостите поздравиха и областният управител на Бургас Вълчо Чолаков и Веселин Налбантов - заместник-председател на борда на Съюза на собствениците. Председателката на съюза Елена Иванова отсъстваше, но за сметка на това празника уважи Златко Димитров - изпълнителен директор на "Слънчев бряг" АД. Сред гостите бе и Живко Табаков - съветник на министъра на туризма Николина Ангелкова, както и заместник-областният управител на Бургас Севдалина Турманова.DSC_1922DSC_1957DSC_1852

Поздравителни адреси с пожелания за успешен сезон на браншовиците в Слънчев бряг отправиха кметове на морски общини, Търговската индустриална камара, Българската туристическа камара, Съюзът на хотелиерите в Златни пясъци, фондация "Созопол", ГЕРБ - Бургас.
Тържеството уважиха също хотелиери от Велинград, Сандански, Хисаря, Варна, Добрич, София и други.DSC_1984
За доброто настроение на присъстващите повече от три часа се грижеше балет "Бедрум Премиум лейдис". Небето над Слънчев бряг озариха мощни фойерверки и отбелязаха началото на 57-ото туристическо лято в най-големия ни черноморски курорт.