Hor3

Hor3

Вашият щастлив ден, според звездите

Няма да ни харесва, това което правим, това с което се занимаваме, даже и външният си вид трудно ще приемаме. Сатурновата амбиция ще ни липсва. Всеки ще има нужда от насърчаване, защото страхът от провал ни прави плахи. На вътрешно ниво, Уран ни заставя да счупим всичко старо, морално остаряло, но това е просто един измамен импулс. Новостите са забранени. Не сменяйте работата, жилището си. Въздържайте се от крупни покупки. По възможност отложете женитби и разводи. Следете за здравето си, особено в дните преди и след Лунното и Слънчевото затъмнение. Повлияна ще бъде сърдечно-съдовата система, кръвното налягане и не на последно място психиката. Силовите спортове са забранени. Чувствата за тревожност, безпричинно безпокойство и паника, ще ни съпровождат почти непрекъснато. Объркани мисли и неадекватни решения ще внесат смут в работните процеси. Избягвайте шумни места. Преминете към диетичен режим на хранене. Дните ви да минават в духовни практики,  медитации и молитви.

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

Овни, следете за репутацията и за личния си живот. Дълбоко пазени тайни, могат да излязат на показ. Здравето на Телците може да ги изненада, но общата прогноза принципно е добра. Ентусиазъм и отлично настроение ще имате през целия месец. Близнаците ще бъдат успешни, там където има публика и се лее реч. Ще намерят и нови подходи за разрешаване на стари проблеми. За Раците април ще мине в съмнения. Без рискове, само с дълбокообмислени ходове ще е по-безболезнен периода за вас. Лъвовете ще пренареждат приоритетите си. Освен с ум, ще действат и с обаяние. Девите, ако загърбят вродената си нерешителност и срамежливост, ще бъдат първенци. Стрелата на Амур така ще ги прониже, право в сърцето, даряваща им любовно опиянение. Везните, ако играят по правилата, ще излязат от задънената улица в бизнеса. В края на месеца да следят за здравето си. Скорпионите да забравят за всякакви инвестиции. Да не вземат и да не дават пари назаем. Активност при Стрелците - бизнес пътуване, разработване на нови проекти. Очаквайте и приходи от стара работа. Самотните Козирози ще ги вълнуват любовни мисли. Останалите да контролират емоцията, за да не усложнят здравословното си състояние. Ниско самочувствие ще се наблюдава у Водолеите. Да се пазят от интриги, за да не пострада името им. Рибите ще се занимават с близки роднини и съседи през целия месец. Не вярвайте на всяка дума, за да не станете жертва на измама.

 

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 7-13.04, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, обща работа или общ проект могат да доведат до загуби. Тези от вас, които работят с пари да бъдат внимателни. Всякакви предварителни уговорки и задачи за седмицата може да търпят изменения в последния момент. Отношенията с колеги и началници ще бъдат доста обтегнати. У дома ще е почти същото. В сряда бъдете крайно предпазливи.

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, активен е периодът за вас. Уравновесени и подредени ще общувате с лекота. На жените Телци предстои събиране, където ще блеснат с присъствието си. Мъжката част внимателно да борави с документи, за да се предпази от загуби. Предвид гастрономията ви, точно сега е най-добре да избягвате агресивна храна, за да запазите душевния покой за по-дълго време. Срядата и при вас е обезпокоителна.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, ако графикът ви е предварително подготвен и то правилно, седмицата ще мине гладко. Ако имате важни срещи, направете ги до сряда. От там нататък нещата ще се развиват не по вашата воля и въобще няма да можете да вземете правилни решения. Невярна информация може да ви доведе до финансови загуби, така че проверявайте източниците си и разчитайте на интуицията си.

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, не разчитайте на късмета или на когото и да било другиго. Следва да бъдете внимателни и дори подозрителни към всеки и към всичко. Проблеми със стомах или корем ще се обострят от нервно напрежение. Диетичен или щадящ режим ще ви помогне. Четвъртъкът ви е критичен ден.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, недоразуменията ще ви следват още от понеделник и в личен, и в професионален план. Вероятността от проверки на работното място е голяма, а зъвършекът никак няма да се хареса нито на вас,нито на началниците ви. Ако вие сте на ръководен пост, внимавайте какви задачи поставяте на подчинените си, защото и там резултатът няма да е задоволителен. Лоши новини или изказвания по ваш адрес съвсем ще объркат плановете ви. Вторник подхождайте крайно деликатно.

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, напрежение и при вас. Проблеми очаквайте отвсякъде. Това е една от седмиците, които ще запомните, ако не коригирате поведението си. Отделяйте повече време на близките си. Потапянето в работа, която и без това няма да върви не е вариант. Постарайте се да изразите и благодарността към хората, които непрекъснато са до вас и ви подкрепят, въпреки трудния ви период. Сряда и четвъртък намалете комуникацията до минимум.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, сменете тактиката. Нека усмивката ви да засие, защото тя ще ви е най-доброто оръжие, а и предпазно средство. Не слушайте, какво се говори и кого обсъждат, защото това ще ви разпилее и разсее от вашите дела. Интуиция и здрава мисъл - на това заложете. Плановете си не разкривайте пред никого. Уикендът най-добре си останете у дома.

 

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, за или против, да или не? Тези въпроси ще ви вълнуват през седмицата. Имате служебни проблеми, които не знаете как да разрешите. Това е така, защото дълго време ги изоставяхте и те се понатрупаха. Едно е повлякло друго след себе си. Здравето ви се влошава. Обърнете внимание на костно-ставните болки, за да не се превърнат в хронични. Уикендът и при вас е доста тъжен. Останете си у дома.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, вие сте щастливци на фона на общата астрологична обстановка. Звездите ви подкрепят в романтично-любовните отношения. В семейството също се изглаждат недоразумения, които са едни и същи от доста време насам. В работата активността ви е гарантирана, а с нея и успехът. Единствено във вторник бъдете внимателни.

 

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, Марс ще ви проваля срещите. Ще слага прът в колелото в деловите общувания, ще променя посоката ви на действие. Не се борете, а се оттеглете. Негодуванието, което изпитвате ще ви донесе депресивни състояния, а това е точно, което трябва да избегнете. Всякакви очаквания от нови запознанства ще стигнат до задънена улица. Вторник, сряда и четвъртък ви са тройно критични дни.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, започвате седмицата без живец, с нисък тонус. Така ще я изкарате до края. Мислите ще препускат през главата ви една след друга, но нито една няма да претворите в дела. Нерешителността която ви е обзела, може да ви докара до крайно неудовлетворение. Работете само върху стари и добре познати неща, за да не допуснете грешки, водещи до големи загуби. В сряда и четвъртък ограничете общуването.

 

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, ще едни щастливци в звездната карта. Риби, чакат ви романтични и любовни срещи. Мъжете ще са много магнетични, а жените изобретателни. Очаквайте и придобивки във финансов план. Само се стремете да владеете еуфорията и да не се самозабравяте, та чак да литнете в облаците. Съботата не ви е ден, така че останете насаме със себе си.