Hor2015-2

Hor2015-2

Венера обещава страстен февруари

но до средата на февруари Меркурий е ретрограден във Водолей, така че реализирането им ще почака. Венера обещава страстен февруари, с много емоции, романтика и дълбоки чувства. Ще се възроди доверието в чувствата у всеки. Самотните имат шансове за дълготрайна връзка, семейните ще се преоткриват наново. Моята препоръка за бизнеса е да се действа деликатно по всички въпроси. В личен план, ако не се борите за територия, месецът ви ще е спокоен. В здравословен, планетите диктуват повече физическа заетост с цел укрепване на тялото в съчетание с правилно хранене. Редувайте работа и почивка!

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

 

 

Овен - недейте да нервничите и да недоволствате още от първия ден. Отложете промените, които искате да направите. Не си мислете, че света е против вас и че сте единствените заслужаващи по-добро. Телец - възползвайте се от всяка ситуация, от всеки миг. Товарът ви е голям, но успявате да го носите. Очаквайте промени и в личен, и в бизнес план. Близнаци - най-много очаквания имате от новите хора в живота ви. Е, дочакахте го. Добро настроение и късмет ще ви съпровождат целия месец. Не забравяйте за по-възрастните си роднини. На Раците отново ще им се дава, ще им помагат. Месецът ще мине леко, всичко, с което се захванете ще ви се получава без никакви усилия. Малко разсеяни, малко натоварени, но пък всеки ден ще започва с усмивка на лицето ви Лъвове. В никакъв случай не допускайте да потънете в облаците, за да не изпаднете в нелепи ситуации. Работливите Деви ще отмятат задачите по предварителен списък. Ще изскачат и нови задължения, но няма да имате време за тях. И правилно, не се отделяйте от целта си и ще се справите с всичко и у дома, и в работата. На инат ще вървите напред Везни. Напук на всички ще си проправяте път, но ще си образувате и нови врагове, чиста проба завистници. Не обръщайте внимание на хорското мнение и ще сте от победителите. Постепенно Скорпионите се пробуждат. Вкарват нов имидж, правят добро впечатление, допускат нови хора в живота си, флиртуват по нов оригинален и интелигентен начин. Спор няма, ще ви харесват. Стрелците буквално няма да могат да подгънат крак. Ограничено време - много работа. Не е тайна, че не сте от тези, които се преработват и февруари ще ви се види доста дълъг съпроводен почти ежедневно с болки в главата. Само не бягайте от отговорност в Меркуриево време. Новостите тръгват при Козирозите. Толкова ги чакахте и сега сте на върха. Има още обаче от новото - ще учите, ще изменяте кардинално статуквото в работата. Емоционално сте положителни. Водолеите ще си докарат неприятности от бъбривост. От самота ли, от нужда да говорят ли ще споделят с когото не трябва. Всяка дума ще бъде донесена, където не трябва и ще се окажете в доста неловка ситуация. Избягвайте “приятели“. Работете за пари Риби. Нямате никакви и скоро положението ще стане трагично. Не се облягайте на чужди гърбове. Имате предложения и за допълнителна работа, не чакайте, а приемайте веднага. След 20 февруари ще има резултат.

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 02-08.02, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

 

Не обсъждайте работата на колегите си - Кой какво свършил и какво не. Нещата ви се подреждат само бъдете по-търпеливи. Тези, които се занимават с търговия ще им провърви. Нищо не променяйте, даже и да ви го налагат. Имате верни хора около себе си, послушайте съветите им.

 

 

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

Можете и имате възможност да подобри статута си при положение,че не избързате в нищо. Мислете няколко пъти преди да пристъпите към действия. Иронията забравете, особено що се отнася към ръководството. Предстои ви кариерно разгръщане, така че бъдете деликатни в изказванията си. У дома също не си струва да оспорвате права и територия.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

Пазете се от кражби. Едно недоглеждане може да ви коства много. Създайте си организация в документацията и следете за достъп на други хора до нея. Нови предложения, които ви отправят не приемайте, подвеждащи са. Към момента от вас се иска да бъдете най-добрия наблюдател и пазител.

 

 

 

Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!Rak_2015

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Разпилявате се още от понеделник и трудно ще се “съберете“. Финансови въпроси ви притискат, а решение нямате. Ограничете покупките, каквито и да са те. Дава ви се голяма интуиция. Следвайте я и ще разберете от кого именно да се пазите и на кого да се доверите. У дома прехвърляте вина на партньора.

 

 

 

Lyv_2015Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

Получавате добри доходи от миналогодишна работа. Не обръщайте внимание на завистта около вас, както и ограничете собственото си самочувствие. Похвала от ръководството ви замайва главата, но се смирете. Продължавайте да показвате най-добрите си страни и кариерното ви развитие ще върви нагоре. В къщи сте като слънца.

 

 

 

 

Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!Deva_2015

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

Всякакви пречки и стопери ще преодолеете, макар и с прословутото ви съмнение. Огромна документация ви се стоварва всеки миг и ви се струва, че ви затрупват нарочно. Нищо подобно. Сами знаете, че само вие можете да се справите с нея и не винете без причина колегите или началството. С домашните ще разисквате финансови въпроси. Изгладете ги без повишаване на тон.

 

 

 

 

Vezni_2015Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

 

 

Както никога, нахъсани сте да работите. Завидна енергия притежавате и дано не изпуснете момента. Няма нещо, което да не можете да свършите или да не ви се удаде. Гледайте само да следвате задачите, а не да ги отмятате хаотично. Бързи резултати обаче не очаквайте. Ще дойдат, когато най-малко очаквате. У дома е същото.

 

 

Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!Skorpion_2015

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Седмица на дълговете ще я нарека за Скорпионите. Идва време да ги върнете. Материални, морални, върнете всичко и у вас ще настъпи покой. След емоционалното въздействие ще се върнете в сферата на логическото мислене и ще сгрешите. Също като при Раците имате интуиция, която сте длъжни да следвате, за да не правите грешки.

 

 

 

Strelec_2015Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

 

Нещо куца със самочувствието ви. Имате очаквания за похвали, стимулиране, но този път няма да ги получите. Като пораснали деца ще се държите леко объркващо. Само общуването ще ви помогне. Заемете се с делови задачи, там ще съсредоточите ума си и рационалността ще се върне. Най-важното е да повярвате в себе си!

 

 

Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!Kozirog_2015

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

Налага се да вземате решения последния момент. Новостите при вас продължават, особено в работен план. Ще продължавате да учите, да експериментирате, докато сами осъзнаете, че сте готови да пристъпите смело още една крачка напред. Мислете нестандартно, за да се справите с новите си задължения. Всякакви рискови са ви оправдани. У дома не срещате много разбиране, но това не ви разстройва.

 

 

Vodoley_2015Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

С нови планове и нови модели започвате седмицата. Добрата новина е, че сте хуманно настроени и никой няма да поострада от иновациите ви. Поведението ви ще е повече от екстравагантно, но затова пък сте в душевно разположение. В романтичен план сте готови на най-смелите постъпки.

 

 

Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!Ribi_2015

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Добра седмица при Рибите, но някак все нещо няма да ви достига. Ще чувствате напрежение от обстоятелства с неясен произход. Тези, които учат ще имат голям късмет, стига да не разсейват вниманието си. Търговците ще печелят, хората на изкуството много ще мислят. В личен план осъзнавате и подновявате връзката си.