Hor2015-1

Hor2015-1

Венера преобръща Телците

Довършете минали задачи, но не се захващайте с нови. Не си струва да хабите енергия за дребни неща. За големите проекти не е дошло време. Пазете се от вируси и обърнете внимание на белите дробове. Идеално време да си починете от всякакви ангажименти. Борбата за място под слънцето при Раците ще продължава. Отново ще ви се налага да се доказвате на работното място и у дома. Даже и да не ви се получава, опасявам се, че няма да отстъпите. Нервната система може да имитира сърдечно-съдови крампи. Наситен със събития юли ще радва Лъвовете. Не се самозабравяйте обаче, а стиковайте делата си. Има известна неразбория в заетостта ви и е време да я подредите. В никакъв случай не изпадайте в ленност. Избягвайте физическо натоварване. Възможни са проблеми кръст и гръбначен стълб. Много събития ще имат Девите и те ще бъдат главните герои. Промени ще има, за ваше добро е. Всички планове ще ви бъдат изпълнени, стига да не надхвърлят възможностите ви. Уязвими са бъбреците. Повече течности и движение са препоръчителни. Напрежението при Везните ще продължи. И в личен, и в професионален план ще се налага да правите избор. В ситуации под преса задължително разглеждайте детайлно всеки вариант преди да вземете окончателно решение. Това ще се отрази на отделителната система. Препоръчвам менюто ви да е предимно от плодове и зеленчуци. Скорпион - ако не гледате в чуждата чиния и ако не проявявате излишно любопитство, месецът ще мине без напрежение. Работете колективно и използвайте чуждия потенциал. Здравето ви е стабилно. Моментът е подходящ за отказване от вредни навици. Стрелците няма да усетят как ще мине времето. В края на месеца ще имат доста работа с далечни или чуждестранни партньори. През останалото време ще почиват някои ще пътешестват. Алергичните прояви и проблемите с кожата идват от затруднената работа на бъбреците. Козирозите ще действат на няколко фронта едновременно. Стари, недовършени неща ще се преплитат с нови запознанства и ангажименти. Тичането ще бъде голямо и то в името на кариерата. Пазете енергията си. Препоръчвам ви повече сън. Общата отпадналост може да провокира болежки. Плановете на Водолеите може да се провалят в последния момент. Планирана работа или почивка може да бъде заместена с лични дела. На работното място ще срещат неразбиране, възможна е и загуба на документи. Към края на месеца Венера ще им помогне да се избавят от проблемите. Бъбреци и черен дроб трябва да изчистят с диетичен режим на хранене. Ако Рибите са решителни, ще им се даде кардинална промяна и в личен, и в делови план. Ще изпитват страхове от новото, но съдбата им прави подарък и ако не го приемат, есента ще се върнат в изходна позиция. Здравето е стабилно. Периодът е подходящ за козметични процедури.

 

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 27.07-02.08, според астроложката Джована.

Овен-21.03-19.04-Аз съм!Oven_2015

 

 

Положителни черти-чистосърдечност,енергичност

Отрицателни черти-импулсивност,егоцентричност

 

 

елемент огън

планета марс

ден вторник,числа 7,12

 

 

Пълен обрат при Овните в сравнение с предходната седмица. Ентусиазирани и заредени с оптимизъм ще заразяват и околните. Приемат всички като свои, помагат и философски се изплъзват от всичко ставащо. Интересна среща с непознат ще допълни картината в добрия смисъл. Привличате инвеститори, справяте се с кредитори, а в личен план пръскате любов.

 

 

Telec_2015Телец-20.04-19.05-Аз притежавам!

 

 

Положителни черти-търпеливост,решителност

Отрицателни черти-инатливост,примитивност

 

 

елемент-земя

планета венера

ден петък,числа 5,15

 

 

Венера преобръща Телците. Ще работите някак плахо, ще премисляте по няколко пъти. Нерешителността донякъде ще ви е от полза, защото със сигурност мисленето ви е нестандартно към момента. Настъпва известно объркване-смесвате лично и професионално. Обвързаните са объркани в любовен план, а свободните завъртат любовен роман. Подредете чувствата си и действайте класически.

 

 

 

Близнаци-20.05-20.06-Аз мисля!Bliznaci_2015

 

 

Положителни черти- наблюдателност,изобретателност

Отрицателни черти-разпиляност,противоречивост

 

 

елемент-въздух

планета меркурий

ден-сряда,числа 5,13

 

 

 

Незаинтересовани сте от ставащото около вас. Демонстрирате поведение, което малко или много отблъсква обкръжението ви. Пазете репутацията си. Държат на вас, но вие решавате да оригиналничите. Гастрономията ще ви е показател за душевното ви раздвоение. Стомашни неразположения и липса на сън ще се отразят негативно на работния процес. В личен план изниква човек, за когото се хващате, но едва ли е подходящият за вас.

 

 

 

Rak_2015Рак-21.06-21.07-Аз чувствам!

 

 

Положителни черти-жертвоготовност,деликатност

Отрицателни черти-мнителност,обидчивост

 

 

елемент-вода

планета луна

ден-понеделник,числа 2,20

 

 

Раците да внимават с приказките с по-възрастни роднини. Нещо се изисква от вас - претенции, които не желаете да коментирате, но обстоятелствата изискват разговор. Размяната на думи няма да е от най-приятните. Обърнете внимание на кръвното налягане и вземете мерки. Единственият ви съветник да е разумът, а не сърцето, ако искате да запазите взаимоотношенията у дома.

 

Лъв-22.07-22.08-Аз ще бъда!Lyv_2015

 

 

Положителни черти-щедрост,отговорност

Отрицателни черти-самонадеяност,повърхностност

 

 

планета слънце

ден-неделя,числа 1,19

 

 

Много дейни ще са Лъвовете. Работа, ангажименти, нищо няма да им се опре. Тези и с Луна в Лъв, освен текущите задачи, вечерите ще тичат по сбирки, единствено с цел повишаване професионализма и подобряване качеството на работния процес. В личен план много положителни емоции, изненади от забравени хора или стари приятели, които ще ги обнадеждят и ще им върнат вярата у хората.

 

Deva_2015Дева-23.08-22.09-Аз анализирам!

 

 

Положителни черти-трудолюбивост,преданост

Отрицателни черти-дребнавост,критичност

 

 

елемент-земя

планета меркурий

ден-сряда,числа 3,14

 

 

На девите ще се наложи да вкарат в ход безграничното си търпение и нестандартното си чувство за хумор, за да преминат с лекота комичните ситуации, които ще се създават около тях. В личен план ще отделят повече време на гардероба си и на външния си вид. Не обръщайте внимание на язвителните подмятания - кой как изглеждал и кой колко работа свършил и ще се справите с предизвикателите.

 

 

Везни-23.09-22.10-Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

 

Положителни черти-проницателност,обаятелност

Отрицателни черти-нерешителност,суетност

 

 

елемент-въздух

планета венера

ден-петък,числа 6,16

 

 

Притихнали са везните. Венера ви носи покой и ви заставя да отпочинете. Опитайте да не обръщате внимание на закостенели хора или колеги от обкръжението си. Забележки или порицание, които отново ще получите, направете всичко възможно да подминете с мълчание. Вашата покровителка ще ви помогне да отсеете правилното от ненужното и да отсъдите справедливо.

 

 

Skorpion_2015Скорпион-23.10-21.11-Аз искам!

 

 

Положителни черти-сърдечност,темпераментност

Отрицателни черти-властолюбивост,отмъстителност

 

 

елемент-вода

планета-плутон,марс

ден-вторник,числа 7,21

 

 

Уморено - раздразнителни ще са Скорпионите. Буквално, който ви се изпречи на пътя, той ще го отнесе. Бъдете внимателни зад волана. Не предприемайте дълги преходи. Служебните пътувания по възможност отложете. Язвителността няма да ви е от полза, но сякаш всеки ви провокира. Всичко е отражение на вашето “Аз“. В личен план сте по-объркани от всякога. Желателно е да не се впускате в нови авантюри.

 

 

Стрелец-22.11-21.12-Аз виждам!Strelec_2015

 

 

Положителни черти-откровеност,храброст

Отрицателни черти-нетърпеливост,праволинейност

 

 

елемент-огън

планета-юпитер

ден четвъртък,числа 3,23

 

 

Желателно е Стрелците да се захванат за работа. Всякакво кръшкане или скриване зад колеги ви носи доста негативи. В момента ви наблюдават под лупа и не ви препоръчвам да прекарвате времето си в лични разговори по телефона. Имате отговорности, за които нехаете или очаквате друг да се заеме с тях, но ще ви потърсят отговорност от по-високо ниво. Не е време също сега да подреждате личния си живот.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог-22.12-20.01-Аз съм способен!

 

 

Положителни черти-разумност,целеустременост

Отрицателни черти-консервативност,непреклонност

 

 

елемент-земя

планета сатурн

ден-събота,числа 3,25

 

 

Козирозите да се въздържат от всякакви разходи и ненужни покупки. Идеята да тръгнат на пазар ще е водеща, а в момента финансово положение се слива с драматизъм. Кардинални и логични сте, а действате наобратно. Работите хаотично на принципа, каквото ще да става. В личен план съдбата ви поставя пред избор на връзка или прекратяването на такава. Каквото и да е решението ви, не се смущавайте,правилното ще е .

 

 

 

Водолей-21.01-19.02-АЗ знам!Vodoley_2015

 

 

Положителни черти-любвеобилност,оригиналност

Отрицателни черти-екстравагантност,нетактичност

 

 

елемент-въздух

планета-уран

ден-събота,числа 4,17

 

 

 

По детски щастливи ще сте тази седмица. Вътрешно чувство на удовлетвореност и покой ви дава крила. Единственото помрачение ще е здравословното ви състояние. Пазете се от вируси, ангини и от студени напитки. Стомахът също ще реагира. От една страна това е сигнал, че е време да си дадете почивка, но от друга е необръщане на внимание на сигналите на тялото. У дома - родственици отново ще напомнят за себе си.

 

 

 

Ribi_2015Риби-20.02-20.03-Аз вярвам!

 

 

Положителни черти-безкористност,гъвкавост

Отрицателни черти-непрактичност,нереалност

 

 

елемент-вода

планета-нептун

ден-четвъртък,числа 3,18

 

 

 

Рибите се впускат в търсене на ново поприще или нова работа. Не ви се нрави начинът на управление или на отношение и смятате, че заслужавате по-добро. Опитайте! Периодът не стопира това, но не го правете по вторият начин - с подаръци или ходатайстване. Ще ударите върху авторитета си и полза от новата дейност няма да има. Ще се удивите, когато разберете, че всичко с пари не се купува. Близките ви подкрепят отново.