Hor2015

Hor2015

Везни - не загърбвайте проблемите

особено внимателни. Натиск ще усетят всички водни знаци, както и тези с Луна във воден знак. Дръжте емоцията под контрол. Периодът преди затъмнението и следващата седмица, опитайте да се откажете от всичко, което ви тегли назад, както и от всички вредни навици, придобити през последните 5-6 месеца!

 

 

Успешна седмица на всички!

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 21-27.09, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

Хватката ви пуска. Седмицата е доста по-добра от предходната, стига да не се вземете съвсем насериозно и да се впуснете в рискови начинания. Неочаквани новини продължават да нарушават спокойствието ви. В личен план авантюри могат да разрушат връзката ви, а при семейните не изключвам и кардинално развитие. Спортувайте повече, за да не тормозите главата си с натрапчиви мисли.

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Благотворителност при Телците. Давайте, раздавайте. Отдайте се на духовното тази седмица и няма да сбъркате. Съвсем скоро ще ви се върне под друга форма. Не правете кадрови промени. Всичко е измамно, не сте обективни. В личен план някакво неспокойствие ви терзае. Не смесвайте чувства, разбирателство, любов, секс.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

Търсени ще са Близнаците. Не отказвайте помощ, ако е от вашата компетенция. Не мислете, че ви използват, а напротив трябва да бъдете поласкани, че търсят точно вас. Като двойнствен знак, разглеждате проблема двузначно и ще сте от голяма помощ за много хора тази седмица. Доста жертви се налага да направите, но пък ще си възвърнете хора, които са се оттеглили от вас по някаква причина.

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

Раците да заложат на хобито си и да го развиват. Не изключвам в скоро време това да стане основен източник на доход. Документи и всякакви нови проекти оставете за по-нататък. Не бъдете припрени, а следвайте импулса си. В личен план сте мнителни, може би от липса на внимание. Добри новини ще зарадват мнозина от вас и ще променят хода на събитията.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

 

С доста вътрешно напрежение започват седмицата Лъвовете. Изисквания, с които се налага да се съобразите и претенции от високостоящи, ще влияят на самочувствието ви. Нови отговорности ви се възлагат, но не бързайте да приемате. Обмислете всичко преди да подписвате. С максимум търпение и такт ще излезете от всяка нелепа ситуация. Пазете се от огън.

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Девите, ако могат да си вземат отпуск ще бъде най-добре. Седмицата не е лоша, но рутината ви убива. Спортувайте или презаредете край вода. Налага се да поемете известен риск в работен план, но преди да подпишете, внимателно прочетете дребния шрифт. В романтичен план сте вяли и мълчаливи. Не бива да очаквате друг да се грижи за тонуса ви.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Везните следва да се оттеглят и да погледнат обективно на ставащото около тях. Загърбване на проблемите не е решение. Тежки разговори с колеги, партньори съвсем ще помрачават дните ви. В личен план разговори за делби и наследства може да прераснат в конфликт. Едно е сигурно - мобилизирайте се и разпределети времето си, за да няма още изненади.

 

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

Активни и делови са Скорпионите. Не се преработвайте обаче, периодът не позволява да давате всичко от себе си, а и амбициозността ви няма да бъде оценена. Пазете енергията си за лични неща. Взискателността ви да бъде сведена до минимум, за да не оставите погрешно впечатление. Семейните имат разговори с деца. Не ги пренебрегвайте.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Мъдри ще са Стрелците. Опитайте обаче да проявите тази мъдрост и лоялност към всички, а не към определи персони, които ви са на сърце. Обективността ще ви донесе ново развитие във взаимоотношенията. Все още държите да ви засвидетелстват признание. Не се задълбочавайте в този казус, за да не пострада здравето ви. В личен аспект егоизмът ви пречи да признаете и чувства и грешки.

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Кадрови промени ще хвърлят в смут Козирозите. Всичко е извън вашите очаквания. Сякаш трудът ви е отишъл на вятъра, мечтите са се сгромолясали. Има такива дни, те са за равносметка кому доверявате и защо? Назрява конфликт, дано го избегнете, но ако сте с огнена Луна или асцендент ще е доста тежък. В личен план всичко е на „ласт минет“. Правете дихателни упражнения, за сърдечната дейност.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

Планирате ремонт или преместване. Препоръчвам малко да изчакате, за да не се разминете с очакванията си. Нови, не толкова познати хора влизат в живота ви. Недоверчиви сте, но има много да научите от тях. Някаква проверка, лична или служебна ще ви натовари психически, но изрядността ви ще си каже думата. Огънят е вашия елемент тази седмица.

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

 

Трудностите са преодолени. Спокойствие и покой ви е обзел. Виждате, че когато не насилвате нещата, тогава се получава. Неочаквани приходи много ще ви зарадват. Кроите планове за пътешествия, почивка. Емоцията нищо, че е положителна взема връх и внимавайте да не излита извън реалността. Очаквайте радост от деца или по-млади близки, родственици.

Галерия