Hor2015-1

Hor2015-1

Везни - объркани сте, в главата ви е каша

главата на всеки, но до средата на февруари Меркурий е ретрограден във Водолей, така че реализирането им ще почака. Венера обещава страстен февруари, с много емоции, романтика и дълбоки чувства. Ще се възроди доверието в чувствата у всеки. Самотните имат шансове за дълготрайна връзка, семейните ще се преоткриват наново. Моята препоръка за бизнеса е да се действа деликатно по всички въпроси. В личен план, ако не се борите за територия, месецът ви ще е спокоен. В здравословен, планетите диктуват повече физическа заетост с цел укрепване на тялото в съчетание с правилно хранене. Редувайте работа и почивка!

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

 

 

Овен - недейте да нервничите и да недоволствате още от първия ден. Отложете промените, които искате да направите. Не си мислете, че света е против вас и че сте единствените заслужаващи по-добро. Телец - възползвайте се от всяка ситуация, от всеки миг. Товарът ви е голям, но успявате да го носите. Очаквайте промени и в личен, и в бизнес план. Близнаци - най-много очаквания имате от новите хора в живота ви. Е, дочакахте го. Добро настроение и късмет ще ви съпровождат целия месец. Не забравяйте за по-възрастните си роднини. На Раците отново ще им се дава, ще им помагат. Месецът ще мине леко, всичко, с което се захванете ще ви се получава без никакви усилия. Малко разсеяни, малко натоварени, но пък всеки ден ще започва с усмивка на лицето ви Лъвове. В никакъв случай не допускайте да потънете в облаците, за да не изпаднете в нелепи ситуации. Работливите Деви ще отмятат задачите по предварителен списък. Ще изскачат и нови задължения, но няма да имате време за тях. И правилно, не се отделяйте от целта си и ще се справите с всичко и у дома, и в работата. На инат ще вървите напред Везни. Напук на всички ще си проправяте път, но ще си образувате и нови врагове, чиста проба завистници. Не обръщайте внимание на хорското мнение и ще сте от победителите. Постепенно Скорпионите се пробуждат. Вкарват нов имидж, правят добро впечатление, допускат нови хора в живота си, флиртуват по нов оригинален и интелигентен начин. Спор няма, ще ви харесват. Стрелците буквално няма да могат да подгънат крак. Ограничено време - много работа. Не е тайна, че не сте от тези, които се преработват и февруари ще ви се види доста дълъг съпроводен почти ежедневно с болки в главата. Само не бягайте от отговорност в Меркуриево време. Новостите тръгват при Козирозите. Толкова ги чакахте и сега сте на върха. Има още обаче от новото - ще учите, ще изменяте кардинално статуквото в работата. Емоционално сте положителни. Водолеите ще си докарат неприятности от бъбривост. От самота ли, от нужда да говорят ли ще споделят с когото не трябва. Всяка дума ще бъде донесена, където не трябва и ще се окажете в доста неловка ситуация. Избягвайте “приятели“. Работете за пари Риби. Нямате никакви и скоро положението ще стане трагично. Не се облягайте на чужди гърбове. Имате предложения и за допълнителна работа, не чакайте, а приемайте веднага. След 20 февруари ще има резултат.

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 15-21.02, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

 

Седмицата ви тръгва в положителна посока. Не се възгордявайте и не демонстрирайте превъзходство. С такт и повече търпение материалното ви положение ще се стабилизира. Очаквайте и неочаквани предложения, които ще се окажат доста изгодни за вас. У дома избягвайте темата за пари, за да не обидите близките си.

 

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

Към всички предстоящи задачи постъпвайте с разум. В момента не сте в позиции да се втурвате напред и да прегазвате конкурентите си. От поведението ви ще зависи много занапред, най-вече с новите партньорства. С две думи или ще се окажете на върха, или ниско долу. Не отказвайте помощ, разбира сеq ако ви поискат. Не вземайте пари назаем.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

В чисто материален план имате проблеми. Налага се да затегнете колана. Опасявам се, че ще направите точно обратното и ще се впуснете в рискове, в търсене на допълнителни доходи, което ще е катастрафално. Инвестиции към момента също не бива да правите, за да не изтънее джобът ви нацяло. У дома изпадате в депресивни ситуации и плашите близките си.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Нещата не ви се подреждат, както бихте искали. Предварителните ви планове се провалят. Изнервени сте от случващото се. Избързвате, решенията ви са неправилни и хаотични. Съветвам ви да изчакате в покой. Летвата ви е много високо вдигната и затова не ви се получава. У дома търсите виновници за случващото се.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

С целия си блясък започвате седмицата, а това не се харесва на обкръжението ви. Унилите погледи на колегите ви рязко контрастират с усмивката ви. Единствено началството ви вижда с истински очи и ви награждава. Има нещо обаче, с което трябва да се съобразите - това е желанието ви винаги да сте първи. Не го показвайте, просто демонстрирайте единствено възможностите си.

 

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

Както гладко си вървите по план, ненадейно плановете ви се променят по независещи от вас причини. Длъжни сте да се подчините. Спешна командировка или пътуване по личен въпрос изисква от вас бързи решения, които ви вадят от равновесие. Недомислие или излишна суетност може да ви докара още неприятности.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

 

 

Объркани сте. В главата ви е каша. Личните проблеми не спират и за съжаление пренасяте настроението си в офиса. Бликащият гняв, който таите, гледайте да не излеете върху нищо неподозиращи близки или бизнес партньори. Разпилявате се по дреболии,времето сякаш всеки ден ви притиска. Бъдете възможно по-гъвкави.

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Дните ви ще минат спокойно, стига на пътя ви да не се изпречат хора, които демонстрират превъзходство. Доста хармонични сте сега, но трудно ще понесете “перченето“ около вас. Това в работен план. В личен - почти същото. Спокойно ще е, ако ви се подчиняват, ако партньора доминира с поведението си - проблеми за ваша сметка.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

 

Нещо се обърква в работата при вас. Спор за пари или за възнаграждение може да прерасне в голям скандал. Завист и съперничество ви дебнат отвсякъде и това ви обърква. Оттеглете се и не участвайте в интригите, които ви плетат. У дома сте несговорчиви и се държите като деца. Нужна ви е помощ - от близки, от роднини, от приятели.

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

Трудно ще разделите лично от работно. И в единия, и в другия случай очакваните резултати се бавят. Трудностите на работното място отчитайте, като уроци и опит, който ще ви помага по-нататък. Нововъведенията, с които се сблъсквате са за добро, стига да не ви писне и да се откажете. Залагате на външен вид, променяте нещо у себе си - прическа, гардероб, диета.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Пари при водолеите. Едни ще харчат повече от необходимото и то за непотребни неща, нещо като шопинг терапия, други ще получават подаръци на висока стойност. И в двата случая ще се окажете задлъжнели спрямо себе си или в дълг към този, който ви засвидетелства внимание с подаръци. У дома разговорите с роднини се подновяват. Не им се ядосвайте, провокират ви.

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

 

Разсеяни до неузнаваемост ще са Рибите. В нищо няма да можете да се съсредоточите. Ако учите, няма да се справите с материала и очаквайте провал на изпити. В работен план можете да се оттеглите, поне дотолкова, че да избегнете куп непоправими грешни решения. В личен план също ви се иска да “избягате“ от всякакви домашни задължения и отговорности.