Zodii2

Zodii2

Везни - пазете се от депресии

нещата с истинските им имена. Препоръчвам им да пооправят външния си вид, както и гардероба си. Промени ще има при Лъвовете. Отваряйте си очите и ушите. Поемайте повече работа. Доходите ще са добри, но важното за вас е да инвестирате правилно допълнителните средства, с които ще се сдобиете. Девите ги чакат изпити на работно ниво. Вдъхновението, което ще настъпи у тях ще подобри климата между колеги и близки роднини. Везните ще се разминат с очакаванията си. Тенденцията от предходния месец продължава при тях и това ще провокира емоцията им. Резултатите от положения труд няма да са лоши, но няма да са такива, каквито би им се искало. Доста енергия ще се понатрупа у Скорпионите, която към края на май ще се преобразува в градивно начало. Като пълководци ще застанат пред колектив, а и у дома. Стрелците ще опитват да бягат от отговорности, на моменти ще вървят по ръба на бръснача. Съветвам ги да не прехвърлят отговорностите си на други хора. Резултатът ще е катастрофален. Козирозите ще влизат в ролята на балансьори и помирители. Трудно ще вземат страна или решение в чужди спорове, в които ще бъдат въвлечени. Към края на месеца ще ги избива на покупки, които съвсем са им непотребни. Водолеите ще пътуват по служебни задачи, където ще им се отвори доста работа. За сметка на това обаче новите хора, които ще срещнат ще им дадат голям енергичен заряд. Възможна е кардинална промяна в личният им живот. Рибите, ако кършат ръце, разсейват се по дрeболии и се чудят, от къде да я захванат, ще търпят загуби. Ако действат на момента и вземат бързи решения, нещата ще им се получават.

 

 

 

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 19-25.05, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, основното,което трябва да направите е да се опитате да запазите всичко, създадено от вас до момента. По този начин контактите и деловите ви общувания ви гарантират успех. Внимавайте в изказвания, най-вече в тона, за да не бъдете погрешно разбрани. Всякаква проявена емоция в налагане на мнение може само да влошава положението ви.

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, препятствия няма при вас, но в обкръжението ви има. Помагайте им, с каквото и както можете. Осъществете намеренията си. Финансовото ви положение е с тенденция повишаване, благодарение на срещите, които ще проведете. Не се претоварвайте и спазвайте всички обещания. Хубави новини ще ви зарадват в петък или през уикенда.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, ако не обръщате внимание на дребните нещица, ще успеете. Успехът ви е пред вас. Препоръчвам ви да се заемете с чисто комерсиална дейност като вложение, инвестиция. Това ще подобри финансовото ви състояние. У дома са вероятни разправии от неспазени обещания или прехвърляне на отговорности. Обърнете внимание и на здравето си.

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, каквото и да става, не се разочаровайте. Лошото настроение води след себе си разрушение. Спазвайте диетичен режим и на хранене, и в работата. Ограничете кафе, алкохол, люто, солено. Ако сте решили да пътувате, бъдете внимателни, а преди това задължително си пригответе медикаменти от първа необходимост.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, под въздействието на Луната емоциите ви ще вземат връх. Невнимателност в думи и изказвания може да прерасне в кавга. Ограничете срещите си. Затворете се в офиса или у дома и прегледайте финансовите си книги. Ако имате партньори в бизнеса, направете го заедно. Ако сте служители, съхранете позициите си, защото в скоро време не изключвам повишение.

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, във въртележката на работата си сте. Чувствате се добре, но не се възгордявайте и не спорете, кой колко работи и кой, колко е заслужил. Всякакви срещи и контакти ще ви изстрелват на върха. Финансовите придобивки инвестирайте. При неразбиране от страна на колеги, началници или половинката ви, не влагайте прекалена емоция, която може да ви доведе незнайно докъде.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, лениво започвате седмицата, но както е казано, за всичко си има време, а такова ще е вашето време тези дни. Избягвайте началници на всяка цена. Мислите, които ви връхлитат за смяна на работата или дейността ще имат лоши последици. Всякакви конфликти и сблъсъци са възможни. Внимавайте да не си докарате депресия на база изтощение.

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, не бързайте да поставяте нови задачи или въпроси пред колектива. Изчакайте грешките да излязат наяве и тогава дискутирайте, но не търсете виновни. Не обиждайте хората за несвършена работа или за неспазени обещания. Внимавайте за репутацията си, която може да сринете с думи - стрела. Вечерите прекарвайте в тесен семеен кръг, без много шум.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, нито със заповеди, нито с викове и крясъци ще решите проблемите си. Погледнете на проблемите от друга страна и ще намерите отговора сами. Живеете в илюзия и плътски изкушения. Дипломацията, която е присъща за вас се е изпарила и ще преживеете не едно разочарование. Направете всичко възможно да търсите път за помирение.

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, седмицата ви тръгва спокойно, но още от сряда се усложнява с критика, която не може да понесете. Има предпоставки за проблеми в работата, конфликти и недоразумения с началници и колеги. Търсете компромиси и мълчете. Като навити на пружина сте и избухването ви е сигурно. Има и хубава новина за самотните Козирози, които може да срещнат половинката си точно тази седмица.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, ще се натъкнете но подводни камъни през седмицата. Ако работите в екип или с колеги, объркването ще е голямо. Неразбирането на действията на отсрещната страна произхожда от неувереността в силите ви да се справите сами. Препоръчвам да се отстраните от деловите ангажименти. Всякакви опити за разбирателство с висше ръководство ще пропадат. У дома е вероятно посещение на ваши роднини, с които не сте в добри отношения.

 

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, финансови загуби при вас от неправилен подход или недооценяване на парите. Не прибързвайте в решенията си да вземате заеми от банки или роднини. Борете се в работата си и ще наваксате. В личен план е добре, очакват ви срещи със стари приятели или познати, които с навременните си съвети ще ви извадят от това състояние. Застоят ви ще е кратък, само ако съумеете да управлявате приходите си.