astrology2

astrology2

Везни - ще бъдете привлечени от Скорпион

и за съжаление понякога с видими белези - по кожата, ноктите, косата, очите.

 

 

 

Когато стомахът работи добре, тялото е здраво! (Петър Дънов)

 

 

Октомри  ще е доста интересен месец с ретроградността на Меркурий и с Лунното затъмнение. Това ще засегне сферата на взаимоотношенията. Бъдете пестеливи на думи, за да не обидите някого и дълго да съжалявате. Контролирайте емоциите отново. Месецът е на преосмисляне, на време за усвояване на уроци, които сме пропуснали, време за поправяне на стари грешки, на връщане на дългове. Това трябва донякъде да ни радва за възможността да пробваме пак. Ще има проблеми с комуникацията, с транспорта. По възможност отложете пътуванията и купуването на техника. Не започвайте нова работа, не подписвайте важни договори - отложете ги за средата на следващия месец. Възможни са дежа вю-та.

 

 

 

През октомври Овните да не решават кадрови въпроси, Телците да заемат изчаквателна позиция, Близнаците ги чакат изненади, но да не се отпускат, а да посрещат предизвикателствата на съдбата. Раците да не губят чувството за мярка, за да не останат без пукната пара. Лъвовете да запазят мненията за себе си в противен случай думите ще се използват против тях. Девите да си останат последователни и решителни. Везните да не мятат гръм и мълнии, а да се щадят. Скорпионите не за пръв път ще бъдат поставени пред избор. Препоръчвам да изберат практическата изгода. Стрелците ще ги измъчват съмнения, породени от подсъзнателните им страхове. Козирозите да не привличат внимание към себе си, а тихичко да гонят целите си. Ако Водолеите имат планове, през октомври ще ги реализират. Ако нямат, да не бездействат и да мързелуват, а да се заемат със себе си. Рибите да не слушат, какво ще кажат хората, да не чуват подмятанията по техен адрес, за да не загубят нюха си, следствие на което грешките могат да следват една след друга.

 

 

 

 

Какво ви очаква през седмицата 07-13.10, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, ще имате сблъсък с Водолей. Вслушайте се в критиката му. Това ще ви помогне да погледнете нещата от друг ъгъл и ще донесе промени към добро. Успехът в професионален план ще се отрази и на настроението ви, защото джобът ви ще е пълен. В края на седмицата обаче ще се психически изтощени.

 

 

СЪВЕТ - Зареждането с енергия да става с вода - на басейн, джакузи.

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

Телци, промените да не ви плашат. Посрещайте ги с усмивка и ще ви е по поносимо. На моменти може да ви се струва, че ситуациите ви се изплъзват, но знайте,че е за добро. В професионален план ще преговаряте със зодия Близнаци. Бъдете убедителни и не спорете с близнака.

 

 

СЪВЕТ - Почивните дни ви се дават за срещи с приятели.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

Близнаци, творческият подем нараства при вас, но за съжаление това няма да напълни джоба ви. Неочаквани обрати в кариерното развитие могат да ви издигнат до висоти, но могат и да ви забият тотално. Едно е сигурно - няма да скучаете. Влюбчиви сте в този период и с това от друга страна печелите много симпатии.

 

 

 

 

СЪВЕТ - Не споделяйте тайни със зодия Стрелец.

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, действайте с мярка във всичко, особено в любовта. Задават се доста пререкания с партньора. В професионален план не усложнявайте простите задачки. Разчитайте само и единствено на зодия Овен, който с трезва мисъл ще ви покаже правилния път за действие или отстъпление

 

 

 

СЪВЕТ – Почистете дома и главата си от ненужни вещи и мисли.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, очертава се спокойна седмица при вас. Използвайте я да дорешите дребни неща, които сте отлагали. В любовен план изскача стара, позабравена любов. Зараждащите се нови чувства ще ви завъртят главата и е възможно да се оттеглите от обществения живот, за да ги обмислите.

 

 

СЪВЕТ – Имате сметки за уреждане с "Риби". Не ги отлагайте.

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, спазвайте правилото - не изливайте негативните си емоции върху близките. В противен случай не само ще ги разстроите, но те вече със сигурност ще се отдръпнат от вас и ще спрат да ви подкрепят. Интересна среща ви предстои с представител на зодия Козирог. Имате възможност съвместно да изградите взаимоотношения с общ интерес.

 

 

СЪВЕТ – Не сменяйте работата. Има вероятност да продължите договора си с изгодни условия.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, цялата седмица ще привличате погледи, но вие специално ще бъдете привлечени от Скорпион. Заедно ще създадете магнитно поле. Интересът към работните дела ви е напуснал, но се стегнете, за да не се окажете в небрано лозе изведнъж.

 

 

 

СЪВЕТ – Внимавайте, какво купувате. Не бъдете импулсивни, най-вечена пазар.

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

Скорпиони, продължавате да се вкопчвате в миналото. Пуснете го и живейте в настоящето.Никой не може да върне времето. Докарвате си само главоболие с това. Самотните да излизат по-често. Да се срещат с хора. Има вероятност да срещнете и половинката си. Зодия Рак от близкото ви обкръжение доста ще ви помогне.

 

 

СЪВЕТ – Отворете си очите. Имате реални шансове на работното място. Не ги изпускайте.

 

 

 

strelecСтрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, мнителни сте. Съмненията отново ви разкъсват. Чудите се как да си помогнете. Съветвам ви да не слушате тоя или оня, а да посетите професионален астролог. Ще се почувствате по-добре, когато нагледно видите планирани дните си, ще се успокоите. Другият вариант да поговорите, но с близки - зодия Лъв, защото само Лъв може да ви извади от това състояние. Дава ви се и кариерно преобразувание.

 

 

 

 

СЪВЕТ - Не е време за влюбване точно сега. Само безсънни нощи ви липсват към момента.

 

 

 

Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!kozirog

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, задава се оживление на любовния фронт при вас. Изглеждате много секси, но съдбата ще ви изпрати представител на зодия Везни. Не са ви по вкуса, но точно от тях имате нужда сега. Гонете делата си. Не отхвърляйте нито едно делово предложение, но плановете не споделяйте с никого.

 

 

 

 

СЪВЕТ – Почивните дни отделете за пазаруване, подновете гардероба си.

 

 

vodoleiВодолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, активна седмица ви очаква, от което ще сте удовлетворени, но в края и уморени. Отнякъде ще ви дойдат допълнителни финансови постъпления. В личен план - благоприятни промени. Това ви зарежда с оптимизъм и ще се отрази на външният ви вид. Ще засияете! Ще сте изпълнени с хармония!

 

 

СЪВЕТ - С мъж "Дева" или с асцендент такъв ще възстановявате взаимоотношения.

 

 

 

Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!ribi

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, опитвате се да вършите няколко неща наведнъж. Разкъсвате се, но ви предупреждавам, в че нито едно няма да успеете. Появилият се на пътя ви Телец съвсем ще ви довърши. Дали ще излезе нещо от тази среща зависи изцяло от вас. В семейството поне нещата ще са спокойни.

 

 

СЪВЕТ – Проблем с имунитета. Погрижете се веднага.