Hororskop2

Hororskop2

Вижте, какво вещаят звездите през март

След ретроградността на Венера и Меркурий, Марс може да повлияе пагубно при тези, които все още са в депресивни състояния, отчаяния и самосъжаления. Най-засегнати от промените ще са кардиналните знаци - Овен, Рак, Козирог и разбира се Везни. Ретрограден Марс във Везни не се чувства комфортно, по-скоро е бунтар. Съветът ми е да се оттеглим от сцената, да вложим много повече такт и дипломатичност в партньорството. Да запазим добрия тон, колкото и да ни се иска да сменим статуквото, да счупим всичко старо и морално остаряло. Избягвайте шумни компании или там, където има голямо струпване на хора. Венера е балансирана, но Марс ще налива доста масло в огъня, искайки да я превърне в същински Овен.

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

Овните да не прекаляват с ентусиазма и да помнят - всичко с мярка. Звездите ще окуражават Телците, само ако следват посоката си и не се откланят от нея. Близнаците да обърнат внимание на това, какво имат като ресурс и да работят върху подобряването му, а не да го търсят навън, като призрак. Раците ще попадат в заплетени, тъпи ситуации. Помнете - няма случайности. Така ще е, докато спрете да бързате незнайно за къде. Лъвовете ги очакват всякакви изненади, които обаче по никакъв начин няма да повлияят на живота им. Девите ще вземат крайни решения, което ще е странно, но пък е наложително. Везните ще осъзнават нуждата от промяна, но решението каква да е тя, няма да бъде взето. Скорпионите да не бързат да изпреварват събитията. Да се пазят от разсеяност и разпиляност. Много динамика очаква Стрелците, което ще се отрази, както на душевното им спокойствие, така и на външното им поведение. Козирозите ще са доста уверени в силите си и ще напредват с мисълта - сега или никога. На Водолеите ще се наложи да действат на няколко фронта, да бъдат на няколко места едновременно. Рибите отдавна чакат промени. Сега им се дават. Най-добре ще бъде да се захванат с учене на нещо ново.

 

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 03-09.03, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, отложете всякакви срещи в понеделник. Нищо няма да е, както трябва. Вторник и петък са ви силните дни в работен план. В личен план - не бъдете ревниви, за да не предизвикате скандал, от който никой няма нужда. Има вероятност да се сблъскате с лъжлива или не до там достоверна информация. Бъдете предпазливи.

 

 

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, заслепява ви ревност. Енергията, която влагате в преследване на половинката си, по-добре вложете във финансова изгода. Всички срещи планирайте след вторник, а във вторник бъдете крайно внимателни. Не вземайте пари назаем, защото няма да можете да ги върнете в срок и ще развалите отношенията си с приятел.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, още от понеделник ограничете общуването, за да не развалите настроението си за дни напред. Внимателно работете с техниката. Все нещо ще излезе от строя, така че стойте настрана от ел. уреди. Вторник ви е силен ден. За петък не планирайте нищо.

 

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, не се натрапвайте на никого със съветите си, защото ефектът ще е обратен и е възможно да ви обвинят в щяло и нещяло. Обръщайте внимание на дребните неща, защото от това ще зависи изцяло работата ви тази седмица. Дните ви не са за активност и договориране на бъдещи взаимоотношения. Сряда ви е хубав и спокоен ден.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, очаквайте обществено признание от минала дейност. Това ще ви окрили, но за много кратко. Конфликтите приемайте на шега, но без да се надсмивате. Следете за здравето си, особено за кръвното налягане. У дома не разпределяйте бюджет за напред, защото излишъкът, който имате бързо ще похарчите. Понеделник ви е хубав ден, в сряда бъдете крайно внимателни.

 

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, перспективите са добри за вас. Марс ви прави могъщи. Ако риска не ви плаши, може да увеличите доходите си само, ако съумеете правилно да различите мошеничеството от порядъчното. Пазите връзката си и семейството си, като зеницата на окото си, но нещо  ще излезе наяве и с него ще се спекулира. Сряда ви е хубав ден. Внимателни бъдете в четвъртък.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!deva

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, смяна на събития и на настроения ще се наблюдава при вас. Марс ви дава енергия, но от нея трябва да се пазите. Внимавайте, какво говорите. От една дума много боли, нали знаете. Опора търсете единствено у най-близките. Петък е вашият ден, пък е и Венерин. За четвъртък не планирайте нищо.

 

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, контролирайте работния процес щателно. Не се доверявайте на други. Ще резберете за нечие предателство. Това естествено, че ще ви огорчи, но и ще ви отвори очите. Не сменяйте колектива и работата си в никакъв случай, въпреки огромното ви желание. Сряда и четвъртък бъдете крайно внимателни и следете за здравето си.

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, изтощителни дни ви предстоят. Юпитеровият оптимизъм нацяло ще се изпари. На всичкото отгоре около вас се плетат клюки и интриги. Нищо чудно, само че вие Стрелци, чак сега го разбирате. Бяхте доста ангажиране със собствената си персона и не обръщахте внимание, какво се крои около вас. Сега стойте настрана, за да не обвинят в съучастие. В петък ще се разплете цялата ситуация.

 

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, обърнете внимание на костната си система. Правете упражнения, не вдигайте тежести. При първи сигнали потърсете помощ или рехабилитация. В работен план се задават положителни промени, които не сте и очаквали. В романтиката също ще ви върви. За понеделник не планирайте нищо. Сряда и четвъртък ви са много силни дни.

 

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, внимавайте, какво говорите или как го казвате. Околните не ви разбират и може да бъдете обвинени в бъбривост. Ще имате изненадващи и доста добри предложения за съвместна работа, която вие ще ръководите. Това ви окуражава, но гледайте да не ви поникнат крила и да се самозабравите. Помнете - много боли, когато се пада отвисоко. Понеделник и вторник отхвърлете повечето задачи. Сряда и четвъртък не предприемайте нищо.

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, също като при Водолеите - контролирайте езика си. В работата ще ви затрупат с куп стари, забравени, но недовършени неща. Едва ли ще се справите и препоръчвам да си вземете за вкъщи, за уикенда да я довършите, за да нямате стълкновения с началници. Личния си живот дръжте в тайна, за да не тръгнат клюки. Сряда и четвъртък са вашите дни. В петък ще сте претоварени и изтощени.