Hor5

Hor5

Внимавайте: Меркурий отново става ретрограден

справедливостта ще са приоретите през месеца. Наред с това обаче ще бъде повлияно и собственото ни достойнство, за което ще допринесе Меркурий, който е ретрограден през целия месец. Чувство за неразбиране и недооценяване ще напира у всеки един от 6 юни нататък. Времето отново няма да е подходящо за смяна на работата, за подписване на дългосрочни договори и проекти. Пътуванията, организирани или не, могат да пропадат не по ваша вина. Всякакъв вид техника е напълно възможно да излезе извън строя. Всичко свързано с курсове, изпити, учене ще е успешно. Пожелавам на всички мъдрост и да се опитат да привлекат късмета на своя страна.

 

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

Овните да следват правилата. Преди да пристъпят към действие, внимателно да го обмислят. Сгрешат ли, трудно ще поправят стореното. Телците са в криза и затова ще бъдат неузнаваеми. Против природата си ще действат, без да мислят. Ще им се иска да наваксат пропуснатото. Близнаците ще търпят и критики, но и ще бъдат на върха. Забележителни дни ще има при тях, само вниманието им да бъде насочено с кого общуват. Раците ще оправят бъркотиите на другите и ще отговарят за грешките на другите. Целият месец ще мине в дилемата - така ли да бъде или иначе? Лъвовете ще са настроени философски и към себе си, и към останалите. Ако не се самообвиняват, ще избегнат дувешна криза. Девите може и да пострадат от собствената си нерешителност. В период на ретрограден Меркурий, нещата им ще вървят трудно. Не бъдете егоисти. Гледайте по-мащабно на нещата. По детски наивно ще действат Везните и това в общи линии ще ги спаси. Сериозността и деловото поведение ще изчезнат. Юпитер ви обича Везни, та нали с вашата Венера са голямото и малкото щастие, което образува едно огромно щастие. Скорпионите да не се гневят на света, защото това ще е още една грешка прибавена към всички останали. Меркурий ще ви връща назад и то за добро - да поправите поведението си и да довършите това, което оставихте наполовина. Юпитер ще даде най-много на вас Стрелци. Вашият покровител ще ви върне отстъпените позиции и ще ви постави отново на първо място в обществото. С лекота ще управлявате приближените, а враговете ще поставите на мястото им. Мъчно ви е Козирози. Самотата ви тежи. Месецът за вас ще е на анализ - какво да промените, как да го промените. Кършенето на ръце в никакъв случай няма да ви помогне. Потърсете съмишленици. Комплименти и подаръци от съдбата за Водолеите. Благодарение на компетентността си и начетеността си, Юпитер ви покровителства. Много завистници ще ви наобиколят, но и те дори няма да успеят да прикрият възхищението си от вас. Личния живот ще бъде на преден план при Рибите. Тези, които съжителстват без любов ще се разделят с половинките си. Внимавайте, на кого доверявате, за да няма изненади, които съвсем ще ви хвърлят в смут.

 

 

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 02-08.06, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven2

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, с дисциплина на работното място ще постигнете повече от необходимото. Предстои ви някаква реорганизация, разместване или преместване. Ще се налага да работите и извън работно време по тези неща. Не отказвайте. Дайте всичко от себе си и това ще повлияе на авторитета ви. С близките и у дома чувствата ще кипят от натрупаната преумора.

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, изоставате със задачите и с контрола на работното място. Не се учудвайте, когато разберете, че някои е злоупотребил с доверието ви. Не изключвам финансови измами, на които ще се натъкнете. Трудно ще оправите бъркотията, но злосторниците сами ще се издадат. В личен план влюбването към този момент въобще не е удачно, особено на работното място.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, работните ви ангажименти се натрупват, но вълненията ви ще са другаде. Изпитвате желание да сте харесвани и това ще ви заведе до салони за разкрасяване и  до модните магазини. На вътрешно ниво ще изпитвате същите желания, но внимавайте с диетите на които се подлагате да не си образувате обратен ефект. В романтичен план не прибягвате до авантюризъм, който може да прерасне в нещо по-сериозно за което ще съжалявате.

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, раздавайте! Благотворителността е единственият начин вашата ранима душа да намери покой. Ако сте заети в социалната сфера, организирайте помощи за нуждаещите се. Ако сте в сферата на бизнеса, обърнете внимание на кадровата политика. Сега тя ви е приоритет. Кризата, която се задава там, точно вие трябва да предотвратите. Любовта ви се получава, общуването също.

 

 

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, ще ви затрупат с неплатени сметки, дългове. Съсредоточаването ви е много важно, макар че ще сте заети със сърдечни неволи. Опасявам се, че ако не се потопите в работата си, ще изгубите много енергия и резултатът ще е вътрешно негодувание. Вслушвайте се в идеите на по-младите си колеги. Не правете прибързани изводи. Нещо оригинално ще излезе, а аплодисментите ще са за вас.

 

 

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, седмицата отделете на семейните дела, както финансови, така и лични. Вниманието, което трябва да засвидетелствате е отдавна чакано. Не пренебрегвайте и близки, и далечни роднини, които също имат нужда ви видят да ви се порадват, ако щете. Празните донякъде разговори, които ще порведете ще помогнат най-вече на вас да се отделите за малко от служебните ангажименти. За дамите Деви, времето е подходящо за планиране на деца.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, ще се отърсвате от проблемите си. Вълнения при вас ще има относно външния им вид. Не чакайте, минете на диета или спортувайте, за да изваете фигурата, която ще ви носи удовлетворение. В работата всичко зависи от емоционалността ви към дадения момент. Колкото повече се вълнувате, толкова повече ще изоставате. Напълно е възможно висшестоящи да потърсят мнението ви по заплетен въпрос.

 

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, укрепвате връзките в семейството. В любовен план също нещата се подреждат. От тук и високото самочувствие, което ще демонстрирате от сряда нататък. Интересното при вас е, че приходи ще получите от някакви спекулации. Е на когото му върви, му върви, но не задълбавайте. Временно е и може да загубите всичко, не само придобитата печалба. Ако шофирате - внимавайте на пътя.

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, очаквате промени, но те не идват. Струва ви се, че света е против вас. Самотност и тъга са чувствата, през които ще преминете тези дни. Съветвам ви да не играете ролята на жертва, а да поемете отговорност и да се изправите пред предизвикателствата. Наивно по детски разсъждавате, а и защо слънцето да се върти само около вас. Не забравяйте, че и другите заслужават оценка в материално измерение. Юпитер е благодетел - раздава, а вие очаквате само да получавате.!

 

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, периодът е от важно значение за вас. Вземете решенията нито за миг не отстъпвайте. Бъдете непреклонни. Кардинални промени ви предстоят и още тази седмица чукат на вратата ви. Имате възможност да промените изцяло статуквото и в работата, и в домашните дела. Следвайте правилото - здраво стъпил на земята, право гледа към небето.

 

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, на вас отново ще ви помага опита. Ще държите всичко под контрол, благодарение на знания, изпитани във времето. Единственото, което ме притеснява при вас е високата самооценка, която демонстрирате и с това да не си навлечете гнева, а и завистта на колегите. Нестандартните подходи в разрешаването на казуси са във ваша полза, но внимавайте да не увеличите враговете си.

 

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, ще пътешествате и в пряк, и преносен смисъл. Някои наистина ще се отправят на път, други ще изживяват емоцията виртуално. Има и една малка част, която ще учат нещо ново. Внимателни бъдете с половинките си. Не смесвайте любовта с материални въпроси. Не търсете изгода, там където не трябва. Възможни са пререкания, които да прераснат в кавга, а пораженците ще сте вие.