Hor2015-2

Hor2015-2

Водолеи - отворете очи, да не изпуснете шансовете

Рак - не купувайте нови неща, ще се окажат дефектни. В личен план вървите по острието на бръснача. На работното място започвате едно, друго, трето и се замотавате. Лъв - всякакви рискове и експерименти ви са забранени. Няма да подобрите състоянието си, ако смените работата, нито пък ако смените партньора ще се повиши самочувствието ви. Дева - редувайте работа с почивка и бъдете нащрек. Има промени при вас в работен план, за добро е. Късметът е с вас само не избързвайте в нищо. По-скоро изчаквайте. Везни - появяват се хора, които ви предлагат съдружие или допълнителна работа. Приемете. Основните задължения оставете на заден план. Месецът ви е на премисляне, осмисляне. Скорпион - не бързайте да реализирате новите си идеи, за да не разрушите всички стари, но работещи. Близки ще ви търсят за помощ. Не отказвайте и не забравяйте, че вие също може да се окажете в такова положение. Стрелец - натоварен месец при вас. И в личен, и в обществен план ще се натъквате непрекъснато на пречки от новостите, които ви възлагат. Намерете начин да разтоварвате напрежението своевременно. Козирог - не избързвайте в нищо. Не се подмамвайте с нови предложения и внимателно избирайте, за да не изоставите текущите, които още не са дооформени. Повече въздух и природа ще ви е необходима. Водолей - на ново жизнено стъпало ще се изкачите. Отношенията и в личен, и в бизнес план ще са на друго много по-позитивно ниво. Всичко ще се нарежда без много приказки. От финансова гледна точка е необходимо да икономисвате. Риби - поспрете и се погледнете отстрани. Съдбата ви подарява добри шансове в работата. Оставете личния живот малко настрана. Дребни проблемчета ще идват и ще си отиват, стига да не драматизирате.

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 22-28.06, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

Активни сте, помага ви се. Бъдете внимателни в изказвания и се въздържайте от груб тон. Даже и нещо да не ви е по вкуса, забележките ги преглътнете. Финансово сте стабилни, но летвата ви е вдигната и някак не ви е достатъчно. В личен план изникват противоречия. Раздвоявате се от вътрешни противоречия. Необвързаните ще избират между двама партньори.

 

 

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

 

Много хубава седмица откъм работен, респективно финансов план. Делови и предприемчиви, ще се справите с всички предизвикателства на работното място. Такт обаче ще ви липсва, затова предварително премервайте думите си. В личен план ще задоволявате прищевките си, ще се награждавате. Следете за разходите си.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

Близнаците ще разделя по пол. Мъжката част ще проявяват изобретателност спрямо противоположния пол. На дамите ще им се получава - подаръци, внимание и всичко това, благодарение на мекият им поглед. Обвързаните ще се преоткриват, някои ще предприемат романтично семейно пътуване. В работата ще е спокойно, само не споделяйте лични неща с колегите.

 

 

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

Лошото ви настроение е следствие от вътрешното ви безпокойство. Няма да можете да разделите служебното от личното. Тормозите се за състоянието на ваши близки, но помнете - така не им помагате. Колегите ви опитват със съвети, но не ви препоръчвам да се вслушвате. Нужни са ви нови впечатления. Ако имате възможност, посветете вечерите си в творческа атмосфера - кино, театър, изложба.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

 

Дамите Лъвици ще заложат на външния си вид. Дните изцяло ще посветят за разкрасяване и външно, и вътрешно. Мъжете ще са филосовите на зодиака. Каквото и да става, бъдете тактични и дипломатични. В работен план има известно напрежение, породено от закъснели, очаквани резултати. Приходите, които очаквате ще са под обещаното, но не се притеснявайте. Това няма да наруши финансовата ви стабилност към момента.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Всичко, което отчитате като пропуск в работен аспект го оправете. Недоволни партньори или висящи договори, както и договаряне и подписване на нови, свършете до четвъртък. След това ще дишате много по-спокойно и ще се заемете с личните дела или ще помагате на своите колеги. Обърнете внимание на здравето. Изчистете организма, най-вече червата.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Луната влиза във вашия знак и прави седмицата ви доста интересна. На моменти ще сте безгрижни като децата, на моменти ще сте взискателни към целия свят. Обърканото ви поведение ще смути околните, но по-важното е как вие ще излезете от събитията – драматично или с фурор.В романтичен план ще осъзнаете чувствата си, ще чуете сърцето си и ще определите посоката занапред.

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

 

Работната ви седмица е активна. Оптимизмът, който струи от вас привлича поддръжници и работният процес тече гладко. Важното свършете до четвъртък. В петък ще сте разсеяни. Тези - с асцендент Скорпион - с главоболие. Уикендът ви е напрегнат от Луната, която влиза във вашия знак. Запазете спокойствие у дома. Авторитарното ви поведение може да доведе до необратими последици.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

 

На практика едва ли ще станете от компютъра. Дали ще работите или ще си общувате в социалните мрежи, ще се уловите, че не надигате глава от монитора. Седмицата ви е идеална за разширяване от всякакво естество - на контакти, на романтични връзки. Изненади единствено може да очаквате от задгранични партньори, които няма да спазят дадено обещание. В личен план - стари приятели и познати ще напомнят за себе си.

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Доста стрес е натрупан при вас, но самообладанието ви е завидно. Там, където не може да пробиете, заобиколете, не губете инерцията. Към новите предложения подхождайте внимателно. Помнете -парите не са фактор към момента, кариерата да ви е движещата сила. В романтично отношение сте извън реалността. По-скоро мечтаете, отколкото действате.

 

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

Луната във Везни ще действа носталгично на Водолеите. Тъга по минало и неосъществено ще ви е спътник всеки ден. Опитайте да се отървете от тези мисли. Гледайте напред и се поучете от миналото. В работен план е почти същото. Мислите ви се връщат към бивши работодатели и колеги. Има вероятност да изпуснете добри шансове и предложения, ако не си отворите очите.

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

 

Съмнения при Рибите, най-вече в собствените си съзможности. Слушайте вътрешния си глас и поработете върху самочувствието си. Има хора, които ви дърпат надолу и влошават състоянието ви. Възпитанието едва ли ще ви позволи да се отървете от тях, но с повече такт и деликатност ще се получи. Нептун ви влияе много романтично, но на практика в личен план ще си останете с мечтите.