Hor5

Hor5

Водолеи - само с критика не може

до края на февруари. Новите начинания са забранени. Търсете компромис между емоционалност и практичност.

Не споделяйте плановете си. Пазете се от плагиати. Всякакви договорки и обещания могат да се провалят в последния момент.

 

 

 

 

 

През февруари Овните ги чакат любовни терзания, които ще ги накарат да се замислят върху собственото си поведение. На Телците ще им се получава, но ги съветвам да оценят това, което им се дава. Близнаците да не недоволстват, а да вложат повече увереност и упорство в работата си. Раците ще бъдат забелязани и могат да очакват повишение. Лъвовете дълго ще пресмятат плюсове и минуси при новите делови предложения. Девите ще са наблюдатели. Да изчакват, защото след затишието идва и бурята. Везните ще бъдат доста натоварени с излишна работа. Скорпионите ще се забъркват в конфликти, за които Сатурн ще ги накара да съжаляват. Стрелците да се съсредоточат в своите си задължения, а не да вършат работата на колегите си. Козирозите да очакват неразбории от всякакво естество. Възможно е някои да сменят работата си. Водолеите ще бъдат затрупани от работа и ще спрат да забелязват интригите на работната място. На Рибите се дава изпитание. Да се пазят от конкуренцията.

 

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 24.02-02.03, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, не смесвайте личните чувства с парите. Ще имате отговорности към близки, родственици, приятели, но съвсем няма да е по вкуса ви, защото подходът ви ще доста меркантилен. Подхождайте дипломатично към деловите партньорства. Има вероятност да сключите дългосрочни договори и патньорства, стига да изключите думата пари от главата си.

 

 

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, родените от вас през април ще са с доста ограничени възможности през седмицата. Самотните майски пък, ще са във вихъра на любовния фронт, а ангажираните ще даряват любовта си у дома. В работата, всеки един телец да не започва нищо ново, да довършва изостаналото без всякакви планове за бъдещето. Звездите към момента няма да ви подкрепят, а ще ви разочароват.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, семейните от вас ще намират опора в партньора си и ще се придвижват доста бързо в тандем. Самотните ще се опрат на близките си и пак ще спечелят. Препятствия, отсрочки и спънки, могат да се появят, ако се възгордеете и сами тръгнете да си проправяте път. Избягвайте всякакви спорове по финансови въпроси. Не вие ще ги разрешите, а тези които са ви предложили подкрепата си.

 

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, освен че ще се съобразявате, налага се и да помагате на колеги, сътрудници, а у дома на децата. Ако времето позволява, излезте на въздух, не стойте дълго в затворени помещения. Излишъкът от енергия, който се натрупва при вас може да изригне най-неочаквано и да доведе до драматични обрати.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, всичко, което планирате ще завършва с неочакван край. Стоперите ви ще са много и това доста ще ви разочарова. Не изключвам и загуби - материални и човешки ресурс. Трудности ви очакват при оформяне на документация, която ще изисква доста предварителна информация, а там ви е затъмнено към момента.

 

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, всяка дума, всеки детайл ще възприемате със сърцето, а не с ума си. Не забравяйте, че нищо лично към вас откъм претенции. Съветвам ви да се доверите на хората около вас и да работите екипно. Всякакви планове за почивка или пътуване ще търпят провал.

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, седмицата ще тръгне мудно, но още от сряда поведението ви ще се промени. Разсъдливо и с голяма точност и прецизност ще разпределяте задълженията си. Ако началството има претенции спрямо вас, съгласете се, за да не се образува конфликт в неподходящ период. У дома ще сте на ръководна позиция. От вас очакват много.

 

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, ще спечелят тези от вас, които са “бързи, смели и сръчни“. От адекватната ви и навременна намеса ще може да очаквате резултати. Трудът, който полагате и волята, която показвате в последния момент ще даде плодове. Идеите, които ви хрумват веднага поставете на дневен ред, колкото и налудничави да ви изглеждат на пръв поглед.

 

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, напоследък изразходихте много емоция. Усмивката на лицето ви беше задължителна. Отпаднали ще се чувствате тази седмица. Чуйте организма си. Не чакайте болежките да се превърнат в хронични и да ви извадят от играта за дълго време. Алкохолът ви е забранен.

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, печеливша карта се пада на вас. Всичко ще ви идва от небето, стига егоизмът ви да не вземе връх и вместо да приберете даровете, да се озлобите. Оставете флиртовете настрана. Не е време за това. Упражнявайки натиск върху партньора, ще го обидите без никаква причина. Добър период да се погрижите за по-възрастни роднини.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, единственият проблем, който може да възникне при вас е семеен. Разговори с роднини, с деца може да доведе до нервни изблици. Няма да сте склонни да отстъпвате, напротив ще подклаждате огъня. Опитайте се да разберете, че само с критика не може, по-скоро с окуражаване, похвала. Ако не съумеете, просто си мълчете.

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, ще печелите битки с благ поглед, с усмивка, с любов. Има възможност за увеличаване на доходите ви - от странична дейност или от хоби. Гледайте да не изпуснете момента. Жените риби, посредством партньора си ще се сдобият с нови неща - техника, кола или почивка. Мъжете риби да не се чувстват ощетени от съдбата, а да се радват на съвместната придобивка.