Hor2015-1

Hor2015-1

Водолеи - трупайте опит, ще ви е нужен

Девите ще се справят с новите си задължения от раз. Никакви безпокойства не бива да имат относно задълженията им. Везните трудно ще разделят личното от професионалното. Още в началото трябва да въведат строг ред и да го следват. Скорпионите да работят върху себе си. Да тренират издръжливост и търпение. В противен случай, март ще си поиграе с тях на нервички. Юпитер ще притиска Стрелците, ще ги направи по-послушни, по-организирани. Само не бъдете наивни. На Козирозите ще се налага да помагат на близки и роднини. Това ще отнема почти цялото им време. Самоуверени ще се Водолеите. Проблемите ще посрещат с насмешка и това е тяхното спасение. На Рибите се дава много сила и енергия. Ако не съумеете да я употребите, жалко, ще се обърне против вас.

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 16-22.03, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

 

Късметът ви е докоснал тази седмица. Дано го уловите и да се поуспокоите. Периодът е един от малкото мигове на щастие във всякакъв аспект. Както се казва, като му върви на човек, му върви във всичко. Само не притискайте събитията. Изчакване е думата, която следва да си повтаряте всеки ден. Всичко ще се нарежда и то бързо, каквото е и вашето желание.

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Отново отговорности при Телците. Тежат ви вече, търпението ви се изчерпва и от прибързаност може да допуснете непоправими грешки или разваляне на отношенията с колеги, партньори. Желанието ви да властвате граничи с командване и това нажежава допълнително обстановката. Дипломация е думата, която трябва да ви води.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

Дните ви са на помирение, на прошка и милост. Простете обидите, помогнете на слабите. Лунното стоене ви помага, чувствителността ви се изостря и енергията, която ще дадете на останалите ще ви се върне с добро. Разтоварете организма си от шлаки. Оздравителните процедури ви са наложителни.

 

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

До сряда вземете решенията относно работата си или смяната и действайте кардинално. Отложите ли го, Юпитер вече няма да е на ваша страна и ще започнете да се самосъжалявате. Втората половина на седмицата ще имате много свободно време, така че организирайте си предварително срещи с приятели, за които все ни ви остава време. Не разпокъсвайте часовете си, а ги използвайте мъдро.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

Новини на работното място, примесени с клюки още от понеделник. Настроението ви никак не е на ниво, спорове с колеги възникват ежечасно. Съветвам ви да се оттеглите, доколкото е възможно и да си вършите работата, докато това отмине. Дръжте си езика зад зъбите. Не се дръжте високомерно. До петък дните ви са на изпитание на характера.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Твърде много мисли препускат в главата ви. Загрижени сте, като че ли за целия свят. Връщате се назад, съжалявате за пропуснати мигове. Общо взето така ще минават дните ви. Спасението ви е в работата, да се потопите в нея. Обърнете внимание на хроничните болки. Сърцето също ще напомни за себе си, но това е от страдалческото ви състояние.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Ще тичате напред-назад и времето все ще ви притиска. Дните ви са на неочаквани събития. Изненадващи пътувания, спешни срещи, непредвидени разходи. Това специално никак не е добре към момента, защото допълнителни приходи не можете да очаквате. Не търсете заеми и кредити, трудно ще ги върнете, а за вас е въпрос на чест да не сте длъжници. Просто пренаредете финансовия си разчет и ще сте справите.

 

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

 

Дано имате добър екип, защото ще ви се отвори доста работа тези дни. Дано умеете да разпределяте задачите, да делегирате права, за да приключите в срок. Успехът и крайният резултат ще зависят от това, с какви хора сте се обградили. В личен план, някаква инвестиция ви стои. Време е да я разгърнете.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Дали в предходния уикенд сте разтоварили добре или просто сте щастливци, още в понеделник изненадващо добри новини откъм партньори и инвеститори ще ви отворят нови възможности, от които ще получите добри дивиденти. Учене ви се дава, нови задължения или нова техника, която да пригодите към сегашната си работа, но всичко е за добро. В личен план - самочувствието ви нараства.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Разправии с приятели или съседи по местожителство. Борба за територия и за надмощие. Много енергия ще изхабите в това да доказвате, че останалите са длъжни да се съобразяват с вас. Обърнете тактиката и ще ви се получи. Не тръгвайте с искам и трябва, а покажете дружелюбност. Помнете, че е важно спечелването не на битката, а на войната.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

Всяка дума, всеки жест за вас ще е въпрос на чест и достойнство. Някой се опитва да ви жегне там, където не трябва и вие браните авторитета си. С думи няма да стане, по-скоро с дела. Трупайте опит от случващото се и си извадете заключенията. Не грешите, просто прекалено много се съмнявате във възможностите си и останалите ви атакуват слабостта.

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Силният момент тази седмица е вашият език и комуникативност. Смело приобщавайте нови хора, организирайте всякакви мероприятия, създавайте теми за разговор, към които да се включват всички. Резултатите ще са повече от превъзходни и адреналина ще ви държи дълго време. Най-важното е самите вие да си се харесате. Мнението на определен кръг от хора да не ви касае.