DSC_8223

DSC_8223

Във Варна плащат данъците и по интернет данъци и такси" в община Варна в първия ден от кампанията за събиране на налозите.

До 30 април предплатилите за цялата година данък върху недвижимите имоти, такса битови отпадъци и данък върху превозните средства, ползват 5% отстъпка. Задълженията към общинската хазна могат да се внасят и в брой, чрез пощенски запис или по банков път. За улеснение на гражданите на касите на дирекция "Местни данъци" са поставени ПОС – терминални устройства.
Пълна информация за работното време и местоположението на всички места за плащане на местни данъци и такси е публикувана на www.varna.bg в раздел "Проверка, плащане и информация за местните данъци и такси".
Места за плащане на местни данъци и такси: на касите на дирекция "Местни данъци и такси", чрез банков превод по банковата сметка на община Варна, на касите на "Информационно обслужване" АД - клон Варна, в офисите на "Изипей" АД, по интернет чрез чрез www.ePay.bg, както и в офисите на банковите клонове на ЦКБ, ДСК и на "Български пощи".