Hor4

Hor4

За Овните - нови запознанства, за Стрелците - напрежение

и обкръжението си с оптимизъм. Творческият им потенциал ще нарасне главоломно. В личен план някои ще се съгласят даже и на брак. Раците трудно ще се справят сами. Няма да намират решения по много въпроси и ще търсят помощта  на астролози и психолози. Ще изпитват голяма нужда от любов, но няма да я получат. Лъвовете, ако не свалят усмивката от лицето си, ще са първи сред първите. Да не вземат или дават пари назаем. В личен план, да не подвеждат половинката си с мили погледи и обещания, за да не си създадат драми. Само трезвата мисъл и самообладанието ще помага на Девите да не овесват нос. Нови хора ще влязат в живота им и благодарение на тях ще възвърнат самочувствието си. Ако ще се обвързват, съветвам да заложат на чувствата, а не на материалната страна. Везните на работа ще са истински Везнички, у дома обаче - огнени Овни. Нови пътища ще ви предложи съдбата. Смело стъпете, не се бойте и ще удивите себе си и околните. Венера в Дева ви дава зелен светофар за всяко любовно начинание. Скорпиони дошло е време да се извините за много неща на много хора. Вътрешна борба ще има с гордостта ви, но преодолеете ли я ще получите много уважение. Плутон ще ви кара да мислите повече, отколкото сте свикнали. Внимавайте да не се разсейвате, когато работите с документи. Благодарение на Венера в Дева, човекът до вас ще ви засипва с любов. Стрелците ги чака напрежение през целия месец. Търсете начини да се справите със стреса, който ви очаква. Непрекъснато ще си мислите, че всичко и всички са против вас. Всяка нова информация ще ви се струва от лоша по-лоша. В личен план по-добре се примирете със старото положение, за да не влезете в нови по-объркани аванюри. Козирозите, ако смятат да учат, да го отложат. Меркурий с Уран няма да им го позволят. В личен план внимателно да слушат, освен сърцето, разума си, ако се впускат в нови запознанства с цел връзка. Семейните ще обсъждат текущи проблеми, ще преразпределят домашни задължения. Водолеи - голяма интуиция ви се дава. Януарските - чак ще четат мисли. Ако ще пътувате зад граница, отложете. Напрегнатите аспекти на Меркурий и Плутон ще ви донесат разочарование от пътешествието. Семейните Водолеи ще изпадат в словоблудство. Самотните да очакват признание в любов. Самотни дни при Рибите. За да не се изпадате в депресивни състояния, потърсете старите си приятели. Общувайте, но не се връщайте към стари, спорни ситуации, а говорете на нови теми. Ако сте планирали ремонт, след 20.09 започвайте. С любимия човек бъдете много внимателни първата седмица на септември, за да не скарате за дреболии и да носите този товар целия месец.

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 08-14.09, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven2

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, не се доверявайте на никого, освен на най-близките си. Вероятността да ви излъжат или подведат е много голяма. Летите сякаш в облаците и вземате всичко за чиста монета. Седмицата ви е на предизвикателства и ако не си върнете трезвата мисъл ще проточите това състояние и напред във времето. Избягвайте всякакви нови запознанства. У дома сдържайте критиката.

 

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, стари, неизяснени ситуации със съседи могат да се превърнат отново в конфликт. Имат изисквания и претенции към вас, с които или не искате или на инат не се съобразявате с тях. Този проблем не ви стои от вчера, но все го отбягвате. Обезопасете дома си, ако ще отсъствате. Обърнете внимание и на здравето си. Избягвайте огън и всякакви запалими предмети.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, майските Близнаци да очакват сблъсъци с колеги или партньори, юнските да се пазят от лъжи и подвеждане. Недоброжелатели ще се появяват от нищото и само вашата оптимистична вътрешна нагласа към момента ще ви помага всичко това да не докосне душата ви. У дома също няма да е розово, но с близките си бъдете по-отстъпчиви. Влюбените Близнаци да не проявават претенции спрямо любимия, за да не се стигне до раздяла.

 

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, ще се двуомят между две делови предложения. Много добре обмислете, кое ще приемете, макар че се опасявам, че ще потърсите и второ мнение, което не е за предпочитане. Крайното решение трябва да е единствено и само ваше. Седмицата ви носи гарантирани печалби, най-вече при тези, които работят в тандем. Доброто настроение пренасяте и у дома.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, изоставяте важните неща и се захващате с дребни и маловажни други. Цялата седмица трудно ще ги отсявате. Не се нервирайте и не се карайте с хората около у вас и у дома. Съсредоточете се, ако не можете, вземете си отпуск. Гордостта ви се увеличава право пропорционално на свършената работа и още повече затормозява взаимоотношенията ви. Мъжете лъвове да обърнат малко повече внимание на половинките си, жените - да не се забъркват в нови авантюри.

 

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, в службата новите договорености, които ще ви засипят ще отнемат цялото ви време. Съветът ми е да четете и дребния шрифт, преди да подпишете или да вземете отношение към всякакви проекти и договори, които не сте готвили вие. Също като Телците, обезопасете дома си и офиса. У дома, време за близките няма да имате, което си е една тенденция при вас.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, всичко което сте изоставили и забутали в най-тъмното ъгълче в главата си, сега ще ви залее, като вълна. Ще ви се наложи да променяте графици и планове, за да се справите със задълженията си. Разбиране няма да срещнете, така че нещата са във ваши ръце. Какво пък, всеки прави своя избор, но след това идва оценката. У дома ще правите равносметка на работните дни.

 

 

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, дни на изпитания при вас. Работете по-малко. Наблегнете само на текущите задължения. Седмицата ви е на душевно очистване и покаяние. Ще съумеете да  погледнете отстрани, както себе си, така и околните. Разговорите с половинката ще са трудни, но не правете никакви изводи. Времето само ще покаже, кой крив, кой прав.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, още от понеделник световъртежът започва при вас. Не сте от дейните на седмицата, но купонът ще е пълен при вас. Нервното напрежение ще пренесете върху колегите си, като ги товарите да свършат вашата работа. Ако не сте наясно или некомпетентни по някакви въпроси, търсете точните хора, а не да стреляте в тъмното. В семейството отново се задават неразбории, които вие трябва да преустановите.

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, много енергия имате и се опасявам да не изригне, като кипяща вода. В работата си ще сте сдържани, но за сметка на това у дома ще изтървате думи, от които много ще боли. Склонни сте да обиждате, без основание. Това няма как да бъде овладяно, освен, ако не се усамотите, докато премине или спортувайте силов спорт, за да изхвърлите разрушителната остатъчна енергия.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, каквото и да става, дръжте на думата си и не сменяйте настроенията си. Проблеми ще има и при вас, но големите ще ви заобикалят. Ще ви се струва, че агресия блика у всеки срещнат. Не е точно така. Това е от вътрешното ви състояние на покой. Продължавайте да бъдете себе си и ще бъдете оценени, а чувството за победител ще ви държи дълго време.

 

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, избягвайте всякакви натоварвания. Силите ще ви напускат от слаба енергия. По-възможност си останете вкъщи, ако не можете, вземете мерки да подсилите организма си. Пазете се от изостряне на хронични заболявания и настинки. Алкохолът ви е строго забранен.