Zodii2

Zodii2

Задава се Сатурнов декември под знака на 7-та

Тези, които ръководят да пазят авторитета си. Работници и служители ще се напреварват по кариерната стълбица, но едва ли през декември ще им се получи. С новите идеи и прокарването им също ще се отложи. Сатурн връща към стари, недовършени неща или пропуснати във времето.

Пожелавам на всички с повече оптимизъм и добро настроение да изпратим декември и със заряд да посрещнем новия януари!

 

 

 

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

 

 

Овните и Стрелците да бъдат внимателни в приказките си. Подбирайте думите си, особено с хора, които не познавате много добре. Разногласията в колектива приемайте с разума, не със сърцето си. Телците да избягват клюки и сплетни, защото ще са склонни самите те на това. Домашната обстановка ще се подобрява с всеки изминал ден. Близнаци, промени при вас и хубави, и не чак толкова. Не си го слагайте на сърце, за да не влошите здравословното си състояние. Раците ще са под емоция през целия месец. Дежавю-та с противополжния пол могат да ви извадят от равновесие. В работата ще сте по-скоро пасивни. За Лъвовете декември е късметлийски. Пътуване ви се дава и на близо, и на далеч. Новости при Девите - придобивки, повишение. Семейните ще се опират на семейството, самотните да очакват съдбовна среща. Везните и Водолеите ще печелят. Дали от по-висока заплата, дали от влогове и акции или от хазарт, но парите този месец ще са при тях. Скорпионите ще разкрият предателство. Тази загуба ще постави чувствата им на изпитание. Лошото е, че самите те ще се чувстват виновни. При Козирозите настъпват трансформации, които ги преобръщат на 180 градуса. Нова работа или кариерно развитие, или по-висока заплата. За да преодолеят хаоса, който ще настъпи е необходимо да се дистанцират от ненужни хора и приятелства. Рибите ще помагат на всички. Ще се извинят за предишни свои постъпки. Енергията им ще се повиши, както и апетитът, с който обаче да внимават да не развалят фигурата си.

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 01-07.12, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven2

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

 

 

Висока активност при Овните, с която обаче да внимават. Предстоят ви промени, за това препоръчвам да не се захващате с нови неща, а да довършите старите, да поразчистите около себе си вещи и хора. Ще ви влече към чужденци и чужда култура. Ако имате възможност, пътувайте зад граница. Приемайте чуждото мнение и не натрапвайте своето.

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Двоумите се Телци. Проекти, задачи, всичко ви се е разпиляло и се чудите откъде да започнете. Умът ви е в предстоящите празници, но имате много за вършене до тогава. Започнете от грешките. Там където сте ги допускали, не ги повтаряйте, за да не ги пренесете в следващата година. Емоцията ви е възходяща, препъръчвам  да я замените с професионализъм. Ще ви се наложи да поемете отговорност за много хора.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

Каквито и кули да строите за бъдещето, няма да се получи, защото не зависи от вас. Тази седмица друг ще рашава вместо вас, което ви поставя в неизгодна позиция. У  дома също половинката ще решава, възпитанието на децата също ще ви бъде отнето за известно време. Ако приемете фактите, седмицата ви ще премине без сътресения. Пазете се от всякаква конкуренция.

 

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Ще прекъсвате взаимоотношения, ще сменяте работно място. Не е най-подходящото време, но при вас специално това ще стане на лично, емоционално ниво. Вътрешната трансформация ще ви подтиква да отхвърлите всичко ненужно. Интересното е, че ще ви се получи. Бъдете внимателни у дома. Там също ще орязвате, а близките ви не го заслужават, напротив те са ви опора.

 

 

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

На любовна вълна са Лъвовете. В последния месец от годината са решили да се отпуснат и да дадат пример на всички зодиакални знаци, че не всичко е пари. Готови сте да се откажете от почести и развитие в името на една нова любов, която влиза в живота ви. Семейните Лъвове ще се радват на интимни семейни отношения, най-вече на децата си.

 

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Девите ще управляват имущество, свое и общо. Семейните ще планират ремонти и поправки. Свободните ще правят инвестиции. Направете правилен разчет. Осигурете средствата, от които ще се нуждаете, за да приключите в срок. Загърбвате близките си отново. Разбираемо е, откъм звездите, но не и откъм хората.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

До минутка ще си разпределяте времето. Ще ви спори, работоспособни сте. Спокойствието на работното място ви дава увереност, че ще се вместите в графика. Отървете се от хора, налагащи мнението си. Слушайте единствено себе си. У дома не командвайте. Ще се намери кой да го направи, стига да се примирите, което най-искрено ви препоръчвам.

 

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

Готови сте да изневерите на себе си. Да потъпчете морала. Да бъдете егоисти. Не е време да разплитате случаи, да търсите сметка, нито пък да мързелувате. В края на седмицата съвсем ще наденете маската. Във вторник ще сте най-мобилизирани и тогава отхвърлете работните задачи за цялата седмица, доколкото можете. У дома ще сте мълчаливи, но разбрани.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелците ще са изправени пред важен професионален избор. Това не касае тях, а обкръжението им. Ако сте ръководители, освободете се от тези, които системно погазват закона, ако сте служители ще имате възможност да смените работната среда. От тези действия ще зависят по-нататъшните работни взаимоотношения. У дома не се дръжте високомерно, за да не отблъснете чувствата на близките ви.

 

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

Козирозите са в надпревара с предложенията във времето. И хубави, и не чак толкова, но отговорното им поемане ще ви измори. Стеснете периметъра и канализирайте енергията само в едно направление и ще ви се получи. Сатурн ви дава много мъдрост в момента, но не го слушате. В личен план е противоречиво-от раздели до събирания.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Хора от обкръжението ви, с които нямате пряк контакт изненадващо ще ви засвидетелстват уважение. Други пък, с които сте работили и сте се разделили ще ви напомнят за присъствието си. И в двата случая ви препоръчвам да не се обвързвате, особено ако се касае за финансова изгода. У дома, предстоящите празниците ще ви напомнят, че наистина има хубави моменти в зареждаща среда.

 

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

 

Рибите ще започнат декември с равносметка. Искате да променяте нещо и ще го промените, но само ако правилно анализирате изтичащата година. Творците ще пишат книга или мемоари за чувствата си през изминалия период. В личен план заздравете връзката си, простете си. В никакъв случай не дръжте на своето у дома, за да не разклатите доверието към вас.