DSC_2149

DSC_2149

Задържаха в МОЛ-а 22-годишен с шише с кокаин

процесуално-следствени действия - претърсване и изземване от дома на И.К., разположен в с. Черни връх, откъдето е иззет стъклен буркан от 1,200 мл, съдържащ 100 грама зелена тревна маса - марихуана. От двора на къщата са иззети три храстообразни стръка с канабис с височина около 2 метра. И.К. е задържан с полицейска заповед за срок от едно денонощие. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В събота срещу неделя на територията, обслужвана от Районно управление "Полиция" - Приморско е проведена специализирана полицейска операция за установяване и задържането на лица, разпространяващи наркотични вещества - в хотел "Бисер" в ММЦ - Приморско са задържани криминално проявените лица: Д.Н., 18-годишен от София, при извършения личен обиск са намерени и иззети две полиетиленови пликчета със зелена тревна маса (марихуана), а от обитаваната от Д.Н. хотелска стая е иззет полиетиленов плик с марихуана, Х.П., 18-годишен от София, при извършения личен обиск са намерени и иззети два хартиени плика с бяло прахообразно вещество (метаамфетамин) и полиетиленов плик със зелена тревна маса (марихуана),В.Н., 19-годишен от български произход, но с немско гражданство, настанен като индивидуален турист в хотела, при извършения личен обиск е намерен и иззет полиетиленов плик със зелена тревна маса (марихуана) и полиетиленов плик с бяло прахообразно вещество (амфетамин).

Д.Н., Х.П. и В.Н. са задържани със заповеди за полицейско задържане за срок от от едно денонощие. Общото тегло на намерените наркотични вещества е в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление "Полиция" - Приморско.