svoboda11

svoboda11

Жена закла 28-годишна жена с кухненски нож

снощи. Около 21.30 часа в Районното управление в Камено е получено съобщение за открито в близост до ж.п. прелеза в село Свобода тяло на младо момиче. По него имало няколко прободни рани. При извършения оглед е установено, че това е 28-годишната Е.Ф. от Свобода.

В резултат на бързите оперативно-издирвателин действия, предприети от служителите на сектор "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас, Базовата научно-техническа лаборатория към ОДМВР – Бургас и Районно управление "Полиция" - Камено, е установена извършителката на убийството - 21-годишната И.Ч. от Бургас. Задържаната за убийството направила пълни самопризнания по случая.

В резултат на извършената аутопсия е констатирано, че в тялото на 28-годишната жертва има седем прободни рани, две от които в сърдечната област. Вероятната причина за намушкването, осъществено с кухненски нож, е неизяснени личностни взаимоотношения между двете жени.

И.Ч. е задържана за 24 часа в Районно управление "Полиция" - Камено, като предстои повдигането на обвинение и удължаване на срока на задържането й до 72 часа с прокурорско постановление.