DSC_9063

DSC_9063

Живко Табаков излиза срещу Димитър Николов в Бургас

утвърдена на Националния съвет на "Движение България на гражданите". "Той е професионалист с нужната почтеност и възможности да носи отговорност и да излезе на битка за Бургас", каза Найден Зеленогорски шефът на предизборния щаб на Реформаторския блок, част от който е и ДБГ пред журналисти в Добрич днес.

"Ще направим всичко да стигнем до единна номинация. Някъде ще подкрепим действащи кметове, в други градове има по повече номинации от различните партии в блока, но ще направим всичко да стигнем до единни кандидатури навсякъде, за да разширим влиянието на Реформаторския блок в местната власт чрез участие с кандидати за кметове и съветници", каза още Зеленогорски.

Така Табаков, който е член на борда на директорите на "Слънчев бряг" АД и съветник на министъра на туризма Николина Ангелкова влиза в битка за кметския пост на Община Бургас. Кандитурата на Табаков е утвърдена в събота (20-ти юни), когато и Димитър Николов получи подкрепата на местните структури на ГЕРБ в Бургас. За Николов това ще е третата кметска надпревара през октомври.