200 младоженци на сватбено изложение

сватбеното тържество.

 

 

Бъдещите младоженци видяха на място как би могла да изглежда тяхната сватба, какво биха избрали, за да украсят празничната маса, на какви дребни, но важни детайли и аксесоари трябва да обърнат внимание, за да бъде празника им незабравим за тях и техните гости. Посетителите на изложението имаха възможност да задават своите въпроси и да получат компетентни отговори от специалистите в бранша. На изложението бяха презентирани варианти на сватбени декорации, измайсторени с умение и усет, с много дантела, тафта, балони, оригинални булчински букети, без които не може да мине нито една сватба, аранжировки на цветя, сватбени албуми.

Петър Иванов - собственик на фото студио "Фокус" показа различни варианти на сватбени снимки, подредени в подходящите албуми. Той консултира бъдещите младоженци как да реализират идеята си за незабравима сватбена снимка.

Двойките участваха и в томболата на организаторите на изложението. Първата награда беше спечелена от кандидат-младоженци, които ще сключат брак на 11. 11. 2011 година. Други щастливци получиха награди под формата на ваучери, украса, букети, балони, сватбени портрети, осигурени от фирмите участници.

 

Бети Пирева

Снимки Етелка Пирева