"3С Гард Бургас" обучи 62-ма служители

Той се осъществи с партньорството с центъра по професионално обучение "Тринити ЕС" ООД. Проектът стартира на 17-ти февруари т.г., а продължителостта му бе близо 5 месеца. Стойността му е 51 331.48 лева.

 

В условията на икономическа криза фирмата продължава своята традиция да наема служители на работа. Чрез проекта "Актуализиране и разширяване на компетенциите на охранителите, съгласно съвременните стандарти за охранителна дейност" "3С Гард Бургас" дава възможност за професионална реализация на 62-ма новоназначени служители. В рамките на проекта те придобиха теоретични и практически занятия в учебните зали и стрелбищния комплекс "Капчето" на "Тринити ЕС" ООД.

Целта на проекта е повишаване на възможностите на кадрите за професионална реализация, както и повишаване на конкурентността на фирмата в рамките на Европейския пазар чрез по-висока производителност и по-високо качество на предлаганите услуги.

62-та служители успешно положиха заключителния си изпит и получиха Удостоверения за професионално обучение с придобиване на квалификация по професия "Охранител", специалност "Физическа охрана". Те ще работят в "3С Гард Бургас" през следващата година. "3С Гард Бургас" е собственост на "3С СОТ Бургас" ООД и предлага физическа охрана на своите клиенти.